Magda Ursache
Deocamdată, e bine. An electoral
„O tempora, o humores, o mores, o res”, exclama hâtrul Luca Pițu. Și-mi aduc aminte de George Pruteanu care, întrebat ce vrea să se facă atunci când va fi mare, răspundea decis: „Musafir.” Bulă, în bancurile ceaușii, se voia „cap de locuitor”, doar-doar și-ar fi crescut venitul pe cap propriu.
Florentin Popescu, din volumul căruia (Vom ieși de pe hartă și vom deveni istorie?, Ed.RAWEXCOMS, București, 2024) am împrumutat titlul de mai sus, ne spune că bine mai e în an electoral.Trai neneacă. Guwerner promite și nu face, destramă, apoi cârpește, ne amăgește cu o carboavă-două, ca să avem cu ce cumpăra pâine din grâu ucrainean, cât despre circ, avem destul. Comicii vestiți ai ecranului, cu batistuța la piept, se dau iubitori de țărișoară și de populația ei. A apărut și vocabula neo-patriotism. Zău? Patriotismul e sau nu e și punct. Istoricul Mihail Neamțu a devenit între timp neo-patriot. Prin 2018, susținea nu altceva decât că interesul național e să renunțăm la…interesul național și să euthanasiem Miorița. Dar de ce n-am începe cu asinul? După Grigore Vieru, cei patru P care ar anula calitățile românilor sunt: Pizma, Prostia, Pâra, Ploconirea.
Deocamdată, e bine. An electoral. Intelocrații ies la înaintare. G. Liiceanu pro Armand și Fritz, dar mai ales pentru Drulă, chit că și-a dat demisia din USR. La președinție, ar alege-o pe Kovesi. „Ea e slujirea pură”. A cui? A României, desigur. Și eu care credeam că-l slujește pe Coldea!Nu a inventat și folosit verbul a paradi, DNA n-a paradit oameni nevinovați?
Se găsesc presari pro anaconda Coldea, care spun lucruri trăsnite: Coldea –„un pic universitar” – ar merita garoafe de Codlea pentru prestația sa în serviciu. Acuma fuge de televiziune pe scara de serviciu (secret).
Ia să mai vedem ce-i dincolo de știri și să-i privim cu suspiciune pe anumiți moguli de presă (și ce de moguli au apărut postsocialist: Prigoană, S.O.Vântu, Burci, Sârbu, foarte pricepuți în branșă!), să nu le acordăm totală încredere (ca lui Dan Diaconescu cu Oglinda lui strâmbă). În vremi incerte ca laptele de la mall, multe-s inventate: de la molime la mitinguri, de la mitinguri la războaie, de la războaie la eroi de război.Talpeș, fostul de la SIE, promite devoalarea lui Arafat, la Realitatea TV, ca fiind uns cu toate alifiile serviciilor,de la CIA la Mossad. De-ar spune Talpeș ce zice că știe până nu uită.
Iohannis, în joaca lui cu verigheta ( de ce n-o scoate, dacă-l deranjează?), ne asigură că alianța PSD-PNL a fost validată de vot. Hi,ho! Ăia se bat la figurat și la propriu, iar războiul nu e ieftin, toate se scumpesc. Știți vreun război ieftin? Cum spune Florica Bud: „armele sunt prea puține pe cât rău ar fi de făcut”(Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de sex, eLiteratura, 2016 ). Un presar cu peniță subțirică ne spune că-i de bine, de foarte bine ce se întâmplă acum: războaie peste tot locul. Războaiele mici ar elimina energiile negative, așa cum fac și cutremurele în serie, care preîntâmpină un cutremur devastator.
Gen.(R) Virgil Bălăceanu avertizează că nu ne putem apăra cu 5-7 mii de militari NATO, ci cu noi înșine. Oare ce spune Grindeanu despre infrastructura inexistentă, în caz de intervenție rapidă, a 300 de mii de militari în flancul de est? Lui Iohannis îi miroase a luptă cu Rusia. Strânge patul puștii, în numele cunoscutei sale iubiri de români și de „Romănia”, cum pronunță nativul nostru, pe care o vrea în stare de război pentru fratele mic, Zelenski. Ne vopsește nemțește, ca-n reclamă, semnând, fără avizul Parlamentului, Acordul de Securitate România- Ucraina. După regretatul Vasile Tărâțeanu, în anii lungi de mandat nu s-a întâlnit niciodată cu românii din teritoriile ocupate de Rusia și de Ucraina, supuși deznaționalizării.
Securitatea nu moare. Regele (lui Ionescu) moare. Prințul consort Duda a cam dat cu regalitatea-n gard când s-a vrut candidat la președinție, iar purtătorul de cuvânt al Casei regale e cine e. Nu suntem corecți cu ce-a fost, nu suntem corecți nici cu ce este.
Limba ce-o vorbesc cei de la vârf? Fiecare cu-a lui. Iohannis- iohannește,Clotilde- clotildește ( memorabilă e sintagma „sexiile de votare”), Fritz- fritzește (ne-a și anunțat că are „cele 5 ani” de stat în România și că se vrea cetățean român cu cei 5 ani de acasă). Până acum, și-a tot căutat locul de „descălecare” pentru președinție.Și pentru că vorbim de aflători în treabă, de ce acceptăm ca „Elie Wiesel” să se bage în deciziile Sf.Sinod al BOR privind canonizarea ieromonahului Arsenie Boca, de sărbătorit în 28 noiembrie sau a teologului Pr. Dumitru Stăniloae, în 4 octombrie? Le contestă marxistul Al.Florian martirilor „încercarea suferinței” și „darul iubirii de neam și de Dumnezeu”?
La început de an 2024, în 13 ianuarie, Sebastian Zachmann a scos, la Prima, Cultura la raport, în cadrul emisiunii Inside politic. Reprezentanta Culturii, Raluca Turcan. Zachmann a băgat-o în plasă pe ministresă, că tot purta mâneci de plasă neagră. Cu mâna pe inima lui Băsescu și a lui Bill Kill (a, nu Uma Thurman, interpreta personajului, ci Elena Udrea, pe care ex-ul Cocoș o vedea președintă; motivația sa, la postul Realitatea, în 17 iunie, 2024: Elena trebuia să fie aleasa neamului, pentru că „nu avea monturi”) Cel mai greu admirator al masterandei în Teologie Udrea a fost teologul Th. Baconschi.
Turcan ne-a promis că va da maximum maximorum ca să intrăm în normal. Cum să n-o credem? Doar s-a culcat ministru al Muncii și s-a trezit de dimineață nu muncită, ci culturolog. Homo technicus cum este, pedista- penelistă era convinsă ca va fi cel mai bun manager și ne asigura că va avea șanse. Cum cine? Cultura! Va rezolva tot și tot din suflet și va avea grijă de Cultură ca de coafură. Argument: „Am cap pe umeri” și „păreri personale”. Dar unde îi stă capul? Nu pe umeri?
Veți juca în filmul Parlament-UE?, a vrut să știe Zachmann. „Oi vedea.”
Deocamdată, e bine. Are în raniță bastonul de președintă. Doar a fost și vice-premier în guvernul României.
Privindu-i zdrăngănelile de la gât, îți vine să întrebi: Pentru cine tragi clopotele, Madame? Pentru „profitabilitate” în cinematografie? „Am fost la Oașintăn.” Pe cale de consecință, știe cum să salveze cinema-ul.Vin americanii înarmați, să filmeze. La lansări de filme, ministresa e prezentă. I „se face pielea găină” (în exprimare turcană), când vede filmul lui Tudor Giurgiu, Libertate. Și la muzee? Și la muzee. O fi fost la Muzeul Țăranului Român, să aplaude un film LGBTQ, sub simbolul curcubeului? Doar e în prima linie a democrației și a sexo-democrației tocmai din ’89, când avea 13 ani. Dar la festivalurile marine, concertele cu narcomani, unde se promovează alcool și droguri, o fi fost? Copiii sunt scoși pe tărgi de SMURD, după reprizele de muzică violentă din spectacole. „N-a murit nimeni”, se apără Selly. „Faceți gălăgie, mă!”, s-a urlat pentru un violator invitat pe scenă. Are vreo „părere personală” Turcan despre „evenimentul cultural” al narcisiacului influențăr Selly? Care Selly a fost invitat la NATO, cu sprijin Geoană, zice presa.
Tot în limba turcană : „Când sunt hăituită, mă aricesc.” Hăituită n-a fost. A avut șansa Băsescu, cititor de Levant. După, a mers pe cartea Cîțu, cu care a băut cafea „la interior”, apoi pe cartea Ciucă. Cu cartea Ciolacu e mai greu, însă cățărătoarea se descurcă. Ascensiunea lui Turcan nu poate fi oprită. Lui Sebastian îi stă bine alături de Mircea Dinescu. Cu el e de povestit, cu Turcan e de zdrăngănit la pian. N-o fi dând țepe, cum se laudă, ministresa însăși e o țeapă.
„Dar acum ce citiți?” insistă Zachmann. Shapira, despre Holocaust. Cu accent pe Chișinău. De Săptămâna roșie o fi auzit? Și sfielnică, și nesigură, nu cumva să supere vreun anti-român, șoptește: „Nu-i lucru rău să înveți Luceafărul pe de rost.” Deci cum e? Bun sau mai puțin bun să citești Eminescu?
O economistă în scaunul Culturii sună ca o navigatoare (în ape tulburi) la Învățământ.Tot resetând, tot reformând educația, uite unde s-a ajuns: invitataTatoiu (28 iunie, a.c.) ia parte studentului care a dat foc profesorului. Așadar profii pot lua pumni în gură și-n figură; mai nou, li se dă și foc.Vai, săracu, a fost nedreptățit de un profesor cu o problemă la cap.Și știți ceva? Toți profii de mate, spune fosta profă de mate, au probleme la cap. Inclusiv mneaei? Tatoiu e inevitabilă, ca și Bobonete. Ce să mai spui decât „Pelicanul și Babița”?
Deșcolarizarea e-n toi, ca și deculturalizarea. Zice Ion Simuț:„Când școala e în declin, națiunea e în pericol. Fără exagerare.” Probă că, sub cârma navigatoarei fără flotă, Manualul de Limba și Literatura română se numește Limbă și comunicare. Proful de română e acum profesor de comunicare. Să comunice ce? În principal, despre texte ne-literare. Putem trăi și fără Cultură. Dar, atenție! În cazul ăsta n-avem nevoie nici de ministru al Culturii, deci rămâne Turcan fără minister.
Deocamdată e bine. An electoral. Patrimoniu? Cu ce se mănâncă? Casele memoriale se dărâmă. La Mircești, casa lui Alecsandri, la Iași, casa Teodorenilor. La Galați, sărbătoare mare în onoarea Ninei Cassian, la o sută de ani. Mai trăiește? Nu. Păcat. Glamuroasa (așa se voia) mai avea de iubit!
Suntem în deficit cultural, ca să mă înțeleagă economista de la Cultură. Sediile bibliotecilor de cartier se închid, la fel librăriile. În campusul Copou nu mai este nicio librărie-papetărie. În locul ei, o vreme a fost un depozit de scaune (de parcă se juca acolo piesa Scaunele de Ionesco), apoi Ristretto Cafea L’Or, apoi D&M…
O sponsorizare politică e un prilej fericit, dar cu ce preț! Statul finanțează pe sărite scriitori de tradus. Pe Cărtărescu nu-l sare niciodată ICR. De vreo 15 ani, apare anual cu vreo 10 traduceri. Alt exemplu? N-am. Pe Cezar Ivănescu nu l-a finanțat statul. Albanezii l-au finanțat, se știe. Doar Cărtărescu are parte de turnee de promovare. În 3-14 aprilie, 2023, ICR New York i-a organizat un turneu de 11 zile în 5 orașe din America de Nord, cu Solenoid în engleză, tradus de Sean Cotter pentru Ed. Deep Vellum. Peste o sută de traduceri dintr-un singur autor, în defavoarea celorlalți? Or fi considerați subdezvoltați la grămadă, scriu mai prost decât confratele lor? Sau ICR, traducând și promovând discriminat, nu vrea ca imaginea literaturii române să fie polifonică? Îmi doresc ca Varujan Vosganian să propună criterii în acest sens.
Au apărut edituri puzderie. Și ce supărare a fost când Marin Sorescu a cerut privatizaților să prezinte un plan editorial, pentru atestare! Cum așa ? Să se îngusteze libertatea de exprimare, să se cenzureze creativitatea? Efect: pecinginea editărilor pe banii diletanților. Sunt edituri rentabile, editori cu șase clase se laudă cu șase case, dar numai cel care scrie cartea n-are drepturi de autor.
Deocamdată, e bine rău. An electoral.
Intre a se descoperi un tratament pentru cancer si a se ascunde adevarul despre cancer stau jidanii paduchiosi care au ascuns toate marile descoperiri tehnice, tehnologice si medicale pentru ca OMUL sa moara, sa sufere si sa fie controlat si controlabil.
N.Tesla a fost asasinat si i s-au furat toate documentele din camera sa de hotel, apoi corpul sau a fost ascuns in secret undeva unde sa fie mereu sub ochii masoneriei, asa cum s-a intamplat si cu Eminescu, a carui oseminte nu mai sunt de mult la Belu, si a altor iubitori de adevar si luptatori impotriva jidanilor spurcati.
,,NOUA MEDICINA’’ a doctorului german Hamer, care a facut trei ani de puscarie si i s-a interzis sa mai practice medicina in Germania, pentru ca a aplicat descoperirile sale, si din 6500 de pacienti a salvat 6 mii, iar inainte de a aplica aceasta metoda a salvat ca medic si ca sef de clinica oncologica doar 500 de pacienti si 6 mii i-au murit. Pentru ca nicio fapta buna nu ramane nepedepsita, firma de medicamente Bayer l-a dat in judecata ca nu mai cumpara medicamente, adica OTRAVURI de la ei, si l-a bagat in puscarie, apoi i s-a interzis sa mai practice medicina in Germania. De mult timp medicul nu mai trateaza oameni ci ii vindeca de cancer in Sapania.
,, Fiecare tip de cancer este declanşat de către psihic, şi anume printr-un „şoc conflictual“ care îl prinde pe om pe „picior greşit“. Nu orice conflict declanşează automat un cancer (altfel am avea toţi cancer), ci numai -după cum îl denumeşte Hamer- un „şoc conflictual brusc, foarte puternic, grav, acut-dramatic şi trăit în izolare“… Cancerul se declanşează aşadar concomitent cu „şocul conflictual“, pe trei planuri: psihicul, creierul şi organul corespondent (care aparţine zonei din creier implicate în conflict)… Locul din creier unde se manifestă impactul „şocului conflictual“ poate fi văzut foarte clar pe o tomografie cerebrală (CT), un fel de radiografie „feliată” a creierului (ideal fără substanţă de contrast). În imagini se pot vedea la locul afectat de conflict nişte cercuri concentrice (ca o ţintă de tir), pe care radiologii le considerau înainte „artefacte” (greşeli ale aparaturii tehnice) şi cărora nu le dădeau nici o importanţă. Într-o scrisoare a firmei Siemens către dr. Hamer, specialiştii firmei au confirmat că aceste cercuri concentrice nu erau create de aparatele lor şi deci sunt reale… Dacă o persoană suferă un DHS („şoc conflictual“), atunci sistemul nervos se „blochează“ pe stress permanent: pacientul rămâne blocat în simpaticotonie. Astfel de persoane suferă de tulburări de somn, lipsă de apetit, slăbesc şi au în general mâinile reci, deoarece faza vagotonă de regenerare este prea scurtă sau lipseşte complet. În această fază, marea majoritate a oamenilor se simt stresaţi, dar nu bolnavi. Dacă însă conflictul nu poate fi rezolvat, pacientul în cele din urmă moare de epuizare celulară (caşexie)… Dacă este dezamorsat conflictul, atunci organismul comută imediat pe parasimpatic (vagotonie), cu tot ce ţine de această stare: oboseală, epuizare, poftă de mâncare cu luare în greutate, mâini calde, eventual transpiraţie nocturnă şi/sau aşa-zisele „boli infecţioase”. Pacientul se simte acum într-adevăr bolnav şi de regulă are dureri. „Focarele Hamer“ din creier stochează lichid, devin edematoase şi încep să se vindece. Acum devin mai clar vizibile în CT şi sunt adesea fals interpretate ca tumori cerebrale, iar dacă pacientul are ghinion, va fi operat complet inutil… Tot ce poate creşte acolo sunt ţesuturile conjunctive (celulele glia), care însă nu sunt periculoase, ci dimpotrivă, ele susţin procesul de vindecare din creier. Singura complicaţie poate fi creşterea presiunii în creier, în funcţie de intensitatea conflictului originar, dar aceasta se poate rezolva cu o administrare temporară de cortizon. La nivel organic apar de asemenea procese de reparare a ţesuturilor canceroase, de exemplu prin depozitarea de lichide („edem de vindecare”).
În punctul culminant al fazei de vindecare se ajunge la o criză asemănătoare epilepsiei („criza epileptoidă” sau „epicriza”), care poate trece fie neobservată, dar se poate desfăşura şi dramatic, mergând uneori până la deces, în funcţie de cât de puternic şi de lung a fost conflictul. Această epicriză este punctul de plecare biologic al reîntoarcerii la normalitate. În anumite cazuri, la epicriză pacientul are spasme. Psihic, el experimentează o scurtă „recădere“ în problemele sale (care sunt deja rezolvate). Cea mai cunoscută criză epileptoidă este infarctul cardiac. Se ştie de mult timp că infarctul apare întotdeauna noaptea sau în concediu sau la sfârşit de săptămână, deci aproape întotdeauna într-o fază de relaxare profundă, dar nu se înţelegea de ce. Conform Noii Medicini, acest fenomen este logic, deoarece este vorba despre o criză de vindecare. Criza epileptoidă sau „de vindecare“ este cu atât mai intensă (şi potenţial mai periculoasă), cu cât conflictul a fost mai mare şi cu cât acesta a durat mai mult (adunând mai multă masă conflictuală). Şi acest lucru are sensul său biologic: dacă nu reuşeşte animalul sau omul să rezolve conflictul într-un timp rezonabil, atunci natura are grijă ca exemplarul respectiv să nu mai „stea la dispoziţie“ pentru reproducere, desigur spre prejudiciul său, dar spre beneficiul şi îmbunătăţirea speciei, care are întotdeauna prioritate în procesul evoluţiei. Dacă însă criza este depăşită, nimic nu mai stă în faţa însănătoşirii – atâta timp cât nu se amestecă medicina alopată cu nepriceperea ei. Edemele de vindecare vor fi „evacuate“ (aşa-numita „fază de urinare”), până când se ajunge din nou la stadiul normal. Rămân doar cel mult ţesuturi cicatrizate (parţial vizibile pe un CT al creierului) sau chisturi vechi, inofensive… ’’
,, Cercetările doctorului Hamer au dus și la altă concluzie interesantă: microbii precum ciupercile, bacteriile, virusurile apar doar în faza de vindecare și ajută aceasta!! Inflamațiile, febra, puroiul, supurările sunt semne ale vindecării. Bacteriile ajută la descompunerea tumorilor ce nu își mai au rostul și au proliferat în timpul fazei active: tumorile pulmonare, tumorile de colon, tumorile la rinichi, tumorile la prostată, tumorile la uter, tumorile de sân, melanoamele și mesothelioma. Virusurile sunt implicate în procesul de vindecare a țesuturilor coordonate de cortexul cerebral. Hepatita, pneumonia, herpesul, gripa și gripa stomacală indica faptul că procese virulente naturale de vindecare sunt în curs.
Principiile vindecării în noua medicina germană:
1. Relația medic –pacient este regândită, deoarece pacientul este „stăpânul” tratamentului, el se va trata singur și își va pune toate speranțele în el însuși; 2. Medicația va fi mult limitată, fără a împiedica faza de vindecare „naturală” a organismului, așa cum se petrece în medicina convențională; 3. Pacientul va urmări să înțeleagă conflictul care a provocat boala și mai ales atitudinea lui față de acel conflict, căci de fapt acesta îmbolnăvește și nu conflictul în sine; 4. Pacientul și medicul vor găsi împreună cea mai bună rezolvare a conflictului generator al bolii și vor stabili cea mai bună strategie de evitare a acestui conflict pe viitor de către pacient. O persoană sănătoasă, bine hrănită și odihnită va avea de înfruntat mult mai puține conflicte biologice și le va face față mult mai ușor. Persoanele cu o situație materială bună au un risc de a se îmbolnăvi (de cancer sau de alte boli cancer echivalente) de 10 ori mai mic decât persoanele sărace (care nu își pot rezolva cele mai multe conflicte din lipsa banilor). Cel mai important factor în faza de auto- vindecare este ca pacientul să înțeleagă ce se întâmplă cu el, deoarece numai atunci el va putea să adopte o atitudine constructivă și relaxată față de procesele de auto-vindecare. Dacă pe timpul fazei de îmbolnăvire sau pe timpul fazei de auto-vindecare, pacientului îi este teamă de cancer, aceasta teamă va induce un nou conflict biologic care pe timpul unei noi faze de îmbolnăvire va genera cancer pulmonar, iar dacă va apare la același bolnav și teama de moarte aceasta va induce un alt conflict biologic care în faza de îmbolnăvire va genera un proces de decalcifiere a întregului sistem osos.’’
Legăturile dintre organul afectat și conflict:
– Intestinul subțire – Ura care nu poate fi ‘digerată’
– Uter – Sentiment de inferioritate sexuală
– Prostata – Conflict pe latura sexualității
– Tiroida – Neputință, fără control
– Colon – Conflict peste care nu se poate trece nicicum
– Oase – Lipsa stimei de sine, inferioritate
– Plămâni – Frica puternică față de altă persoană
– Piele – Lipsa integrității, ființă coruptibilă
– Testicule, Ovare – Pierdere valoroasă ce nu poate fi recuperată
– Pancreas – Conflict cu membrii familiei
– Urechea internă – Sentimentul de imposibilitate de a afla ‘adevărul’
– Sânul stâng – Conflict care pune în pericol copilul, casa, familia
– Sânul drept- Conflict cu partenerul sau cu persoanele rivale
– Rectul – Frica de a fi nefolositor
– Gura – Nu poți ‘mesteca’ (suporta) o problemă/situație
– Căile respiratorii – Conflict teritorial
– Laringe – Frica și îngrijorarea pentru un anumit eveniment
– Stomacul – Ai înghițit prea multe împotriva voinței tale
– Esofag – Dorința acută de a refuza, de a nu ‘înghiți’
– Inima – Frustrare legată de copii
– Cervixul – Frustrare adâncă și persistentă
– Glandele suprarenale – Te îndrepți într-o direcție în care refuzi să mergi
– Ficat – Frica (stres) inconștientă de a rămâne fără mâncare (sau bani pentru a procura mâncare) sau îți simți viața în pericol.
Cum spune Florica Bud: „armele sunt prea puține pe cât rău ar fi de făcut”(Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de sex, eLiteratura, 2016 ).
-probabil se gandea la viol,
avea delir/haloimis secsual…
Frumos scris si adevarat !
Felicitari !
Una peste alta ,,e bine rau” asa cum s-a intamplat si se intampla, pentru ca Dumnezeu nu face greseli !
Noi oamenii, cu o capacitate maxima de procesare a creierului de doar 10 % si cu functii extrasenzoriale slab dezvoltate, spre deloc, intelegem mult mai tarziu, poate niciodata, ca tot ceea ce ni se intampla meritam ca indivizi, ca popor, ca natie si ca planeta locuita.
Acum, cand mizeria iese la lumina cu o viteza mult mai mare decat la inceput, constatam ca tot ce s-a intamplat din ianuarie 2020 si se va intampla pana la sfarsitul lui 2026, TREBUIA si TREBUIE sa se intample !
Asa s-a curatat si se va curata Planeta Mama Pamant de spurcaciuni !
Vaxatii sunt MARKATI, adica au pecetea in ei – codul Bluetooth sau codul FEM, asa ca ei si-au ales calea Iadului pentru ca asa au simtit, si bine au facut. Nimeni lucid nu va plange dupa ei !
Chestia cu ,,m-a obligat de la serviciu” este pentru CRETINI !
Cu un neuron valid in plus vaxatul s-ar fi adresat justitiei, asa corupta cum este, si ar fi castigat in instanta dreptul constitutional de a-si apara viata si de a-i acuza de tentativa de omor pe cei care i-au cerut sa se eutanasieze ca sa-si mentina locul de munca.
La ce-i foloseste vaxatului locul de munca daca in maxim 5 ani va muri ? Si-a ales singur pecetea !
Toate aberatiile spurcatilor, pe care ni le-ati prezentat cu umor si cu un zambet trist, fac parte din aceasta curatenie generala. Este bine asa rau !
Iisus Cristos spune: ,,Cine e nedrept sa nedreptateasca inainte. Cine e spurcat sa se spurce inca.
Cine este drept sa faca dreptate mai departe.Cine este sfant sa se sfinteasca inca.
Iata, Eu vin curand si plata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa cum este fapta lui.”
PARADOX STIINTIFIC
Ce incredere poti sa mai ai in oamenii de stiinta aplecati atat de mult pe stiinta ca nu mai pot avea perspectiva si ne vand Vax anti-Covid.
De peste zece generatii acesti oameni de stiinta si-au propus sa descopere un tratament/cura pentru cancer si nu au reusit.
Poate ca daca s-ar fi concentrate pe cautarea unor masuri, diete si medicatii care sa previna cancerul poate ar fi reusit ceva, dupa atatea generatii oricum pierdute maladiei.
Cand te uiti in directia gresita ai cele mai bune sanse sa pierzi ocaziile.
Goana dupa profitul imediat este o tendinta majora si generalizata mai ceva ca un blestem.
O nouă descoperire ar putea încetini îmbătrânirea
https://www.cotidianul.ro/o-noua-descoperire-ar-putea-incetini-imbatranirea