CD
63 aprobate

dnitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

CITATE PE CARE NU LE VEI AUZI NICIODATĂ ÎN ȘCOLI
de Horse 237

EDGAR J. STEELE: „Antisemitismul este o boală – o prinzi de la evrei”

BARUCH LEVY, Scrisoare către Karl Marx, La Revue de Paris, p. 54, 1 iunie 1928: „Poporul evreu în ansamblul său va fi propriul său Mesia.
El va atinge stăpânirea mondială prin dizolvarea altor rase, prin abolirea frontierelor, anihilarea monarhiei și prin stabilirea unei republici mondiale în care evreii vor exercita pretutindeni privilegiul cetățeniei. În această Nouă Ordine Mondială, Copiii lui Israel vor furniza toți liderii fără a întâmpina opoziție. Guvernele diferitelor popoare care formează republica mondială vor cădea fără dificultate în mâinile evreilor. Atunci va fi posibil ca conducătorii evrei să abolească proprietatea privată și peste tot să folosească resursele statului. Astfel se va împlini promisiunea Talmudului, în care se spune că ATUNCI CÂND VA VENI VREMEA MESIANICĂ, IUDEII VOR AVEA ÎN MÂINILE LOR TOATE PROPRIETĂȚILE ÎNTREGII LUMI”.

CICERO (Marcus Tullius Cicero). Secolul I î.Hr.C. Om de stat roman, scriitor. „Încet! Încet! Vreau ca nimeni în afară de judecători să mă audă. Evreii m-au băgat deja în mizerie, pentru că au cumparat mulți domni/protectie. Nu am nici o dorință de a furniza mai departe grau pentru morile lor.”

DIO CASSIUS. Istoric roman din secolul al II-lea. Descriind revolta evreiască sălbatică împotriva imperiului roman, care a fost recunoscută ca punct de cotitură în cursul acestei mari forme de stat: „Evreii distrugeau atât grecii, cât și romanii. În total, 22.000 de oameni au pierit în Cyrene și 24.000 în Cipru și, din acest motiv, niciun evreu nu poate pune piciorul în Cipru astăzi”. (Istoria romană)

AQUINAS, TOMA, Sfânt. Filosof scolastic din secolul al 13-lea. În „Despre guvernarea evreilor”, el a scris: „Evreilor nu ar trebui să li se permită să păstreze ceea ce au obținut de la alții prin cămătărie; cel mai bine era ca ei să fie obligați să muncească pentru a-și putea câștiga existența în loc să nu facă altceva decât să devină avari”.

H.H. BEAMISH, în New York Speech, 30 octombrie 1937: „Războiul Boer a avut loc acum 37 de ani. Boer înseamnă fermier. Mulți au criticat o mare putere precum Marea Britanie pentru că a încercat să-i șteargă pe boieri. Când am făcut anchetă, am descoperit că toate minele de aur și diamante din Africa de Sud erau deținute de evrei; că Rothschild controla aurul; Samuels controla argintul, Baum controla alte minerituri, iar Moise controla metalele de bază. Orice ating acești oameni, ei poluează inevitabil.”

W. HUGHES, premierul Australiei, Saturday Evening Post, 19 iunie 1919: „Montefiores au luat Australia pentru ei înșine și nu există un câmp de aur sau o oaie pastorită din Tasmania în New South Wales care să nu le aducă un omagiu greu. Ei sunt adevărații proprietari ai continentului antipodean. Care este binele faptului că suntem o națiune bogată, dacă bogăția este tot în mâinile evreilor germani?”

PAPA CLEMENT AL VIII-LEA: „Toată lumea suferă de cămătăria evreilor, de monopolurile și înșelăciunile lor. Au adus mulți oameni nefericiți într-o stare de sărăcie,

FRANZ LISZT, renumit compozitor citat în Col. E. N. “Sanctuary’s Are These Things So?”, pagina 278: „Va veni ziua în care toate națiunile în mijlocul cărora locuiesc evreii vor trebui să ridice problema expulzării lor en-gros, o întrebare care va fi una de viață sau de moarte, sănătate bună sau boală cronică, existență pașnică sau febră socială perpetuă”.

ISUS HRISTOS, vorbind iudeilor în Evanghelia Sfântului Ioan, VIII:44: „Voi aveți de tată diavolul și pofta tatălui vostru o veți face. El a fost un criminal de la început, și nu sta in adevăr, pentru că nu există adevăr în el. Când vorbește o minciună, vorbește din ale lui, căci el este un tatăl minciunilor”.

MARTIN LUTHER, “Table Talk of Martin Luther”, traducere de William Hazlet, pagina 43: „Dar evreii sunt atât de împietriți încât nu ascultă nimic; deși biruiți de mărturii, ei nu dau inapoi nici un centimetru. Este o rasă pernicioasă, asupritoare a tuturor oamenilor prin cămătărie și renta. Dacă dau unui prinț sau magistrat o mie de florini, ei extorca douăzeci de mii de subiecți în plată. Trebuie să ne ferim mereu de ei”.”

MARIA TEREZA, regină a Ungariei și Boemiei (1771 – 1789): „De acum înainte, niciun evreu, indiferent sub ce nume, nu va avea voie să rămână aici fără permisiunea mea scrisă. Nu cunosc nici un alt dăunător supărător în stat decât această rasă, care a sărăcit poporul prin frauda, cămătăria și împrumutul lor de bani și comite toate căderile pe care un om onorabil le disprețuiește. Ulterior, acestia trebuie eliminati și excluse de aici cât mai mult posibil.”

CONTELE HELMUTH VON MOLTKE, general prusac: „Evreii formează un stat și, supunându-se propriilor legi, se sustrag celor din țara lor gazdă. În timpul campaniei din 1812 evreii au fost spioni, au fost plătiți de ambele părți, au trădat ambele părți”.

WASHINGTON, GEORGE, în “Maxims of George Washington” de A. A. Appleton & Co.: „Ei (evreii) lucrează mai eficient împotriva noastră, decât armatele inamicului. Ei sunt de o sută de ori mai periculoase pentru libertățile noastre și pentru marea cauză în care suntem implicați… Este mult de plâns că fiecare stat, cu mult timp în urmă, nu i-a vânat ca pe dăunători ai societății și pe cei mai mari dușmani pe care îi avem spre nefericirea Americii”.

WILHELM AL II-LEA. Kaiserul german: „Un evreu nu poate fi un patriot adevărat. El este ceva diferit, ca o insectă rea. El trebuie ținut deoparte, dintr-un loc în care nu poate face răutăți – chiar și prin pogromuri, dacă este necesar. Evreii sunt responsabili pentru bolșevism în Rusia, dar și în Germania. Am fost mult prea indulgent cu ei în timpul domniei mele, și regret amarnic favorurile pe care le-am arătat bancherilor evrei proeminenți”. (CHICAGO TRIBUNE, 2 iulie 1922)

CARDINALUL MINDSZENTY, citat de B’nai B’rith Messenger, 28 ianuarie 1949 în Ungaria: „Anarhistii din Ungaria sunt evreii… ne demoralizează țara și ei sunt liderii bandei revoluționare care torturează Ungaria”.

DOAMNA CLARE SHERIDAN, Lector invitat la “NEW YORK WORLD”, 15 decembrie 1923: „Comuniștii sunt evrei, iar Rusia este administrată în întregime de ei. Ei sunt în fiecare birou guvernamental, birou și ziar. Ei îi alungă pe ruși și sunt responsabili pentru sentimentul antisemit care crește”.

BISMARCK: „Mă tem că băncile evreiești cu viclenia și trucurile lor vor controla în întregime bogățiile imense ale Americii. Iudeii nu vor ezita să arunce întreaga creștinătate în războaie și haos pentru ca pământul să devină moștenirea lor”.”

RABINUL REICHORN – Rabinul șef al Franței, în 1859: „Războaiele sunt secerișul evreilor, căci cu ele îi eliminam pe creștini și obținem controlul aurului lor. Am ucis deja 100 de milioane dintre ei, iar finalul nu a venit încă”.”
„Îi vom alunga pe creștini în război exploatându-le vanitatea și prostia națională. Apoi se vor masacra unii pe alții, dând astfel loc propriului nostru popor”. (Rabinul Reichorn, în Le Contemporain, 1 iulie 1880)

MAURICE SAMUEL, “Voi Gentilii”, Harcourt, Brace & Co., New York, 1924, pg. 19, 23 :”Sunt două forțe ale vieții în lume pe care le cunosc: evrei și neevreii sau gentilii… Nu cred că această diferență primordială între gentili/goym și evrei este reconciliabilă. Noi intre noi putem ajunge la o înțelegere, dar niciodată nu va fi o reconciliere cu goymii. Va exista iritație între noi atâta timp cât suntem în contact cu ei. Căci natura, constituția și viziunea ne despart de pentru totdeauna”.
„Noi, evreii, noi suntem distrugătorii și vom rămâne distrugători. Nimic din ceea ce puteți face nu va satisface cerințele și nevoile noastre. Vom distruge pentru totdeauna pentru că vrem o lume a noastră.”

FELIX MENDLESOHN, rabin in Chicago Sentinel, 8 octombrie 1942: „Al Doilea Război Mondial se luptă pentru apărarea fundamentelor iudaismului.”

Enciclopedia lui Harper din Istoria Statelor Unite, Vol. X, „Sioniștii”:”Sionismul este iudaism, iar iudaismul este de neconceput fără sionism.”

ENCICLOPEDIA EVREIASCĂ, Vol. IX, (1905), p. 225: „Evreii sunt mai supuși bolilor sistemului nervos decât celelalte rase și popoare printre care ei locuiesc. Isteria și neurastenia par a fi cele mai frecvente. Unii medici cu o mare experiență printre evrei au mers chiar atât de departe încât să afirme că cei mai mulți dintre evrei sunt neurastenici și isterici”.

CHARLES A. WEISMAN, “Cine este Esau-Edom?” p. 63).”Încă de când evreii au inventat acuzația calomnioasa a «antisemitismului» în anii 1880 – Cuvântul «antisemitism» a fost tipărit pentru prima dată în 1880.” – Conform Enciclopedia evreiască, Vol. I in 1901, p. 641), au fost construite cu bani evreiești, organizații de propagandă și minciuni, cum ar fi Holocaustul, astfel încât acum cuvântul este ca veninul de șarpe care paralizează sistemul nervos. Chiar și menționarea cuvântului «evreu» este evitată dacă nu este folosită într-un context cât mai favorabil și pozitiv.”

SAMUEL ROTH, “Evreii trebuie să trăiască”, din 1934, p. 64.”Antisemitismul este atât de instinctiv încât poate fi numit pur și simplu unul dintre instinctele primordiale ale omenirii, unul dintre instinctele importante prin care rasa ajută la menținerea sa împotriva distrugerii totale. Nu pot sublinia problema sufficient de puternic. Antisemitismul nu este, așa cum evreii au încercat să facă lumea să creadă, o prejudecată activă. Este un instinct profund ascuns cu care se naște fiecare om. El rămâne inconștient de ea, ca de toate celelalte instincte de autoconservare, până când se întâmplă ceva să o trezească. La fel ca atunci când ceva zboară în direcția ochilor, pleoapele se închid instantaneu și de la sine. Atât de rapid și sigur este instinctul antisemitismului trezit într-un om… nu există nici măcar un singur caz în care evreii nu au meritat pe deplin furia amară a persecutorilor lor”.

JAMES P WARBURG fiul bancherului evreu Paul Warburg, așa cum a depus el mărturie în fața Senatului SUA in 17 februarie 1950:

„VOM AVEA UN GUVERN MONDIAL, INDIFERENT DACĂ VĂ PLACE SAU NU. SINGURA ÎNTREBARE ESTE DACĂ ACEST GUVERN VA FI REALIZAT PRIN CUCERIRE SAU CONSIMȚĂMÂNT”.

LES NOUVELLES LITTERAIRES, 10 februarie 1940: „Chiar dacă noi, evreii, nu suntem trupește cu voi în tranșee, suntem totuși moral cu voi. Acesta este războiul nostru, iar voi îl luptați pentru noi”.

WALTER CRONKITE: „Sarcina noastră nu este să spunem adevărul; noi suntem formatori de opinie”.

LAVRENTIA BERIA, “Manualul comunist despre psihopolitică, pagina 8: “Folosiți instanțele, folosiți judecătorii, folosiți constituția țării, folosiți-vă de societățile sale medicale și de legile sale pentru a ne continua scopurile. Nu vă opriți în munca voastră în această direcție. Iar când vei reuși, vei descoperi că acum îți poți pune în aplicare propria legislație după bunul plac și poți, printr-o organizare atentă, prin campanii constante de terorizare a societății, prin pretenția de a eficientiza, să-l faci pe capitalist însuși, prin însușirea sa să finanțeze o mare parte din liniștita cucerire comunistă a acelei națiuni”.

WILLIAM SHERMAN, general american din Războiul Civil: „… [Noi] trebuie să oprim aceste roiuri de evrei care fac comerț, troc și jefuiesc.”

CHARLES A. LINDBERG, Speech at Des Moines, Iowa, 11 septembrie 1941: „Cel mai mare pericol pentru această țară constă în proprietatea/investitiile lor mari și influente în presa noastră, radioul nostru și loby-ul lor in guvernul nostru.”

ALEXANDER SOLJENIȚÎN, “Arhipelagul Gulag” citand Ordinul Ceka Nr. 10, emis la 8 ianuarie 1921 : „Intensificarea represiunii burgheziei”, el a informat o lume neîncrezătoare că teroriștii evrei înnebuniți de sânge au ucis șaizeci și șase de milioane de victime în Rusia din 1918 până în 1957.

NAPOLEON BONAPARTE, declaratii, reflecții și discursuri în fața Consiliului de Stat la 30 aprilie și 7 mai 1806: „Evreii sunt tâlharii stăpâni ai epocii moderne. Sunt păsările predatoare ale umanității… ei sunt un stat în cadrul unui stat. Cu siguranță nu sunt cetățeni adevărați… Relele evreilor nu provin de la indivizi, ci de la natura fundamentală a acestor oameni.”

VOLTAIRE, “Dumnezeu și oamenii Săi”: „Evreii sunt cei mai odioși și cei mai nerușinați dintre națiunile mici.”

VOCEA FEMEII, 25 noiembrie 1953: „Doamna Van Hyning, sunt surprinsă de surprinderea dumneavoastră. Sunteți student la istorie – și știți că atât Borgias, cât și Medicii sunt familii evreiești din Italia. Cu siguranță știți că au existat Papi din ambele case. Poate că vă va surprinde să știți că am avut 20 de Papi evrei, iar când aveți suficient timp, ceea ce ar putea coincide cu timpul meu liber, vă pot arăta aceste nume și date. Veți afla din acestea că: crimele comise în numele Bisericii Catolice au fost savarsite sub papi evrei. Liderii inchiziției nu au fost doar unul, iar Torquemada, tot un evreu”.

REGINALD MCKENNA, fost cancelar al Trezoreriei SUA, 24 ianuarie 1924: „Mi-e teamă că cetățeanului de rând nu-i va plăcea să i se spună că băncile pot crea bani… Iar cei care controlează creditul națiunii conduc politica Guvernelor și țin în mâinile lor destinul poporului”.

BERNARD M. BARUCH, “The Knickerbocker Press”, Albany, N.Y. 8 august 1918: „Trăim într-o stare de socialism foarte organizată. Statul este totul; individul este important doar pentru că contribuie la bunăstarea statului. Proprietatea lui nu este doar a lui, deoarece statul are nevoie de ea. El trebuie să-și țină viața și averile la chemarea statului”.