Dovadă că Soroş a finanţat lovitura de stat din decembrie 1989

Silviu-Brucan-si-George-Soros-la-sediul-GDS-ian-1990-Foto-Emanuel-Parvu-1

Fotografiile realizate de fotograful Emanuel Parvu in ianuarie 1990, vineri,  nu necesita prea multe comentarii. E de ajuns sa consemnam ceea ce se vede: ca Silviu Brucan,era gazda la sediul GDS pentru George Soros, miliardarul emigrat din ghetto-ul evreiesc al Budapestei la Londra si apoi la New York.

GDS in Calea Victoriei 120, fost loc de intalniri UTC-iste al lui Nicu Ceausescu, Brucan il primea ca la el acasa pe Soros, sponsorul Grupului pentru Dialog Social incepand cu acel moment, ne demonstreaza fara tagada natura sa de fondator al grupului neokominternist din care fac parte Andrei Plesu, Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici, Vladimir Tismaneanu sau Monica Macovei. Dupa cum se stie, primul presedinte al GDS, sociologul Alin Teodorescu, informator al DSS si agent AVO, a fost simultan si presedinte al Fundatiei Soros, organizatie cu activitati speciale care si-a inceput activitatea antiromaneasca in Romania cu un buget de 1 milion de dolari. Directiile acestui grup de interese antiromanesti cu multiple ramificatii, specializat in trafic de influenta la nivel inalt, au ramas asadar cele imprimate de “parintii lui fondatori”: Silviu Brucan si George Soros.

Primul numar al organului de lupta al GDS, revista “22” (facsimil mai jos), apare cu fondatorul cu patru clase in capul publicatiei, gavarind despre… “Socialismul mondial la rascruce”.

Silviu-Brucan-si-George-Soros-la-sediul-GDS-ian-1990-Foto-Emanuel-Parvu-2

Silviu-Brucan-si-George-Soros-la-sediul-GDS-ian-1990-Foto-Emanuel-Parvu-3

În ”Pamfletul Negru” filozoful craiovean Constantin Barbu, un fidel discipol al lui Noica, relatează că pe 27 decembrie 1989, când pseudo-elita tehnocrată acapara pe deplin puterea, Silviu Brucan împreuna cu Andrei Pleşu s-au întâlnit in casa fostului kominternist Ascanio Damian, cumnatul și vecinul lui Pleșu din strada Paris, pentru a stabili ce rol urma să i se încredințeze grupului de intelectuali din jurul lui Gogu Rădulescu, lăsat pe dinafară (…). Aici s-a hotărât ca pe 30 decembrie 1989 să aibă loc o conferință de presă la hotel Continental, unde să se anunțe înființarea Grupului de Dialog Social (GDS). Printre membrii fondatori se numărau Gabriel Liiceanu, Mariana Celac (sora lui Sergiu Celac, celebrul traducător al lui Ceauşescu, devenit ministru de Externe în guvernul Roman și soția lui Mihai Botez, numit ambasador al României în SUA și la ONU), Mircea Dinescu, Stelian Tănase (activist UTC până în decembrie 1989, fiu de vice-preşedinte al Consiliului Judeţean), apoi deputat Alianța Civică 1992-1996), Alin Teodorescu (informator al Securității și agent al serviciului secret AVO al Republicii Populare Ungare, din 1991 fondator și director al institutului de sondare de opinie – IMAS, șef al Cancelariei Guvernului Năstase, deputat PSD din 2004 și până în prezent), informatorul Securității – Alexandru Paleologu (devenit în 1990 ambasador la Paris), Andrei Cornea (fiul lui Paul Cornea, fost secretar al CC al UTC între 1948-1954, cel care l-a dat afară de la catedra pe care o deţinea la Universitate pe George Călinescu pentru a-i lua locul) și alții. (…) .Pe 5 ianuarie 1990,a aterizat pentru prima oară la București la bordul avionului personal, miliardarul american de origine maghiară George Soros, împreuna cu o femeie, cu acoperire diplomatică. El a mers direct la sediul GDS, sediu repartizat de Brucan în numele FSN în fostul local UTC al lui Nicu Ceaușescu din Calea Victoriei 120, numindu-l pe Alin Teodorescu director al GDS și al nou înființatei fundații Soros – filiala România, al cărei buget inițial a fost de 1 milion USD. El a susținut totodată crearea unui săptămânal numit Revista 22, avându-l ca redactor-șef pe Stelian Tănase și pe Dan Pavel redactor sef adjunct și înființarea pe lângă fundația Soros de ONG-uri satelit, intitulate apărătoare ale drepturilor omului.

Practic manipularea a fost principala armă folosită de acest grup anti-românesc, trecut în subordinea lui Soros, pentru a-şi ascunde scopurile reale şi pentru a controla publicul din România. Pentru a accede și apoi a-și menține puterea, pseudo-elita intelectuală a GDS avea nevoie de un număr suficient de mare de indivizi formați pe un anumit tipar care să le servească interesele, evident cu viziuni, aspiraţii impuse și limitate.

De aceea, primul obiectiv trasat GDS-ului a fost acela de a fabrica lideri de opinie în mediile intelectuale, profitând de dorința acestora de după 1989 de a se afirma în acțiuni practice cu orice preț (mai precis de a parveni , n.m.), acceptând să lanseze astfel în spaţiul social mesaje nocive pentru poporul român. (…)

Următorul obiectiv propus de GDS a fost acela de a crea ”releele”, adică indivizii sau instituțiile utile (în principal presa) în amplificarea și programarea mesajelor GDS (…). În jargonul GDS, împrumutat de la experții americani ai lui Soros, tehnicile de influenţare şi manipulare s-au numit „profilare”.

Profilarea realizată plecând de la nivel de individ, extinsă la grupuri mari de oameni, pe toate nivelurile ierarhice, a avut ca rezultat inducerea unor reflexe condiţionate. Sistemul educațional și social format în jurul idiotului și nu al omului inteligent responsabil a transformat generațiile de copiii români de după 1989 în oameni obedienți care vor căuta îndrumători pentru tot restul vieții lor, incapabili să-şi ia propriile decizii, oameni pregătiţi pentru a fi conduși, oameni iresponsabili dacă sunt lăsați de capul lor. Realitatea o demonstrează azi că populația României, supusă de doua decenii acestei profilări, a ajuns să se comporte exact aşa cum a fost programată, nefiind capabilă să reacționeze când i se face o nedreptate, nici când cele mai elementare drepturi îi sunt călcate în picioare, dar negând în continuare existenţa programării ca rezultat al ”profilării”.” (va urma)

Autor : Valentin Vasilescu , fost comandant adjunct al Aeroportului Militar Otopeni .

In zilele de 12-19 decembrie 1988 Seymour D. Reich presedinte general al Conferintei Presedintilor Marilor Organizatii ale Evreilor Americani, au avut convorbiri secrete.

Intalnire ce avea ca scop o nou impartire teritoriala planetara si control politic, militar, economic si social planetar. Schimbari care vor incepe sa se infaptuiasca dupa intalnirea dintre Papa Paul al II lea si Bush si dupa intalnirea de la Malta, dintre Bush si Gorbaciov.

Former Soviet Union President Mikhail Gorbachev (L), former U.S. President George Bush (2nd L) and former German Chancellor Helmut Kohl (R) attend a ceremony of the Konrad-Adenauer foundation to mark the upcoming 20-year anniversary, in November, of the fall of the wall which once divided communist East Berlin from capitalist west Berlin, in Berlin October 31, 2009.        REUTERS/Fabrizio Bensch

Întâlnirea Bush-GorbaciovÎn 1992, William B. Wood, geograf-şef al Departamentului de Stat american fost ambasador al SUA în Afganistan, dădea publicităţii o hartă cu noile graniţe ale statelor Europei, care ar fi trebuit modificate în virtutea intereselor strategice de după căderea blocului comunist, conform cu înţelegerea de la Malta.

Întâlnirea Bush-GorbaciovÎn 1992, William B. Wood, geograf-şef al Departamentului de Stat american fost ambasador al SUA în Afganistan, dădea publicităţii o hartă cu noile graniţe ale statelor Europei, care ar fi trebuit modificate în virtutea intereselor strategice de după căderea blocului comunist, conform cu înţelegerea de la Malta. Pe scurt, Belgia se divide în Flandra şi Wallonia, Cehoslovacia se destrama in Cehia si Slovacia, in Sebia se infiinteaza statul Kosovo care se va lipi de Albania, iar in Romania se va infiinta Republica Transilvania care va deveni parte din Ungaria, partea estică a Basarabiei, Palanca, inclusiv Transnistria, devin zona autonomă “Dniester” în cadrul Ucrainei si altele.

Ulterior, pentru public aceste convorbiri s-au axat pe probleme de afaceri externe, cultura si culte, incheindu-se anumite acorduri, ceea ce a facut ca in exact acelasi moment Departamentul de Stat al S.U.A. sa declare ca “este de acord” sa se desfasoare Conferinta Mondiala a Drepturilor Omului.

In aceasta conferinta sunt atacati CEAUSESCU si Romania, de catre AMERICA si aliatii NATO care condamna Romania pentru ca a platit datoriile externe la FMI si Banca Mondiala si refuza sa mai colaboreze cu aceste organizatii si nu respecta drepturile omului, in privinta drepturilor acordate minoritatii maghiare si pentru neacordarea autonomiei maghiare in Romania si incep actiuni si demonstratii de strada in America si in toata EUROPA.

 Soros-Ferguson

Liga pentru Drepturile Omului, Jurnalisti Fara Frontiera si Crucea Rosie sunt militari in slujba ONU, NATO, SOROS, FMI si membri CIA, MOSSAD, M16 si altele, imbracati in haine civile sau militare ale tarilor care sunt atacate, dar fara grade si insemne militare, sunt inarmati cu armament NATO si impusca civili si militari pentru a crea destabilitate sociala, economica si politica. Cine nu crede sa priveasca Libia in 2011.

Cotidianul L’Humanite din 20 ianuarie 1989 dadea stirea intalnirii dintre delegatia Comisiei Trilaterale, condusa de Soros, Rockefeller si Kissinger, presedintele Frantei Valery Giscard diEstaing si Japoniei Yasuhiro Nakasone, reprezentate la varf de Gorbaciov si Primakov care s-a remarcat ca un sustinator al impartiri teritoriala al intregi planete si al controlului politic, militar, economic si social planetar de catre AMERICA prin NATO, ONU, UE, SOROS, FMI si altele.

2 Februarie 1989 REGELE MIHAI din exil de la Geneva, se adreseaza ONU si cere sa atace militar Romania, invocand drepturile omului, adica nu respecta drepturile omului in privinta drepturilor acordate minoritatii maghiare si nu acorda autonomie maghiara in Romania.

In realitate regele Mihai doreste atacarea militara a Romaniei pentru a recupera proprietatile cedate de buna voie evreilor komiternisti bolsevici: LEONTE TISMANEANU, WALTER NEULANDER, DIONIS PATAPIEVICI si alti. Regele Mihai este membru al lojei B’nai B’rith, iar cererea sa adresata ONU pentru atacarea militara a romaniei este respinsa, intrucat nu exista o REZOLUTIE si in acest sens ONU nu ataca decat in baza unei REZOLUTII si mai mult, Regele Mihai ataca Romania la ONU pentru ca refuza sa acorde drepturi minoritatilor mahiare in Romania si refuza infiintarea Republicii Transilvania in Romania.

Asa, a aparut RAPORTUL lui DUMITRU MAZILU adresat catre ONU de la Geneva, care a fost transmis lui MIRCEA DINESCU si acesta l-a inmanat personal lui Strok Coenraad Frederik 1988 – 1993 ambasadorului Olandei la Bucuresti si care l-a scos prin curieratul secret diplomatic al ambasadei OLANDEI LA BUCURESTI.

06 martie 1989 Comisia Trilaterala actionarii de la FMI ordona ministrilor de externe din statele Conferinta pentru Securitate si Cooperare în Europa (CSCE), sa se intalnaesca la Viena pentru deschiderea de negocieri intre Armata Conventionala a Fortei din Europa (CFE), a celor 23 de membre NATO si Organizatia Tratatului de la Varsovia asupra încrederii si masurile de securitate de constructie pentru pluralism si desmembrare în Europa de Est, pentru ca SOROS-FMI sa poata controla militar, economic si finaciar si statele EUROPEI DE EST.

In martie 1989 Comisia Trilaterala, prin CONGRESUL SUA decide trimiterea lui VLADIMIR TISMANEANU sa participe la pregatirea militara a refugiatilor romani si maghiari in UNGARIA pentru atacarea militara terorista a Romaniei si solicita sprijinul tarilor membre NATO, respectiv FRANTA si altele, sa trimita INTELECTUALI romani in Ungaria sa participe alaturi de GENERALI NATO la pregatirea militara a refugiatilor in perioada martie-decembrie 1989 pentru atacarea Romaniei: Emil Hurezeanu, Doru Braia, Radu Filipescu, Mihnea Berindei, Traian Ungureanu,…, toti membri ai postului de RADIO EUROPA LIBERA si actionari FMI si ai corporatiilor FORD, EADS, BECHTEL, AIRBUS… si la care se duc creditele de la FMI.

Din 2004 fac parte din comisiile prezidentiale Basescu, in frunte cu VLADIMIR TISMANEANU- BASESCU si doresc modificarea CONSTITUTIEI, adica mercenari si teroristi platiti de SOROS si FMI si din comisiile prezidentiale ne asculta telefonele, ne fabrica dosare penale, ne infometeaza, saracesc si ucid.

15-22 decembrie 1989 ataca Romania, impreuna cu militari straini Marea Britanie, Franta, America, asa cum fac in 2011, in Libia, imbracati in civili si impusca civili si militari pentru a creste presiunea cetatenilor asupra lui Ceausescu si au atacat institutiile statului si armata cu sticle incendiare, STRADA-REVOLTE POPULARE, sunt arme ONU-Vatican, NATO, SOROS-FMI pe toata planeta de sute de ani pentru a schimba sisteme politice si pentru a ajunge la putere, la distrus si jefuit si ucis.

LOVITURA DE STAT, dupa alegerile libere din 20 mai 1990, actiune organizata si finantata de SOROS-FMI cu sprijinul mediei internationale, CRUCEA ROSIE INTERNATIONALA, LIGA PENTRU APARAREA OMULUI si JURNALISTI FARA FRONTIERA si cu membri GDS si RADIO EUROPA LIBERA si alti, doreau aducerea cu forta strazii a lui ION RATIU la putere in Romania, candidatul la presidentia Romaniei in 1990, asa cum fac azi in LIBIA.

Mai mult, au platit cu zeci de mii de dolari tigani din comunele din jurul Bucurestiului sa vina la Bucuresti si sa atace institutiile statului cu sticle incendiare, inclusiv TVR, dar azi sunt in TVR si au produs o paguba de peste 40 de milioane de euro si prostesc romanii si promoveaza toate actiunile pro-BASESCU-GDS-TISMANEANU.

Acum aveti ocazia sa vedeti cum atacau institutiile statului cu sticle incendiare in 13-14 iunie 1990 pentru ca GDS si RADIO EUROPA LIBERA sa ajunga la putere in institutiile statului si din 2004 sunt in comisiile prezidentiale Basescu-TISMANEANU si la TVR dupa 2008. Basescu nu este COMUNIST si securist si nu poate fi condamnat pentru crime comuniste pentru ca el a adunat membri GDS si RADIO EUROPA LIBERA in frunte cu TISMANEANU, LE-A DAT BANI SI LE-A PUS DISPOZITIE ARHIVELE STATULUI ROMAN sa distruga documente si sa le fure, adica cele compromitatoare.