ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA
Str. Zmeica nr. 12, sector 4, Bucuresti
Tel. 0741.103.025 Fax 0318.153.082
www.alianta-familiilor.ro

                                                                                                                                                                                     September 2, 2021

 

CANADA: REVOLTA PROFESORILOR UNIVERSITARI IMPOTRIVA OBLIGATIVITATII VACCINARII

Canada: revolta profesorilor universitari impotriva obligativitatii vaccinarii

Pe parcursul verii, un numar in crestere de universitati canadiene au impus vaccinarea obligatorie, conditionind inscrierea studentilor la cursuri pe vaccinare cit si continuarea contractelor de munca a profesorilor universitari tot pe vaccinare. Ceva similar se petrece si in Romania, asa numita democrata si sustinatoare a statului de drept. Ar fi mai bine spus, avind in vedere restrictiile neconstitutioanale in vigoare, o Romanie care in fapt practica o democratie doar in aparenta si subscrie “statului de ne-drept”, adica “statului nelegiuit”, un fel de stat care este in afara legii, ultra vires. Statul nelegitim. Si in Romania se solicita vacinarea obligatorie a cadrelor de invatamint ori, alternativ, testarea lor anti-Covid periodica chiar daca nu sunt infectate.

Asta, dragi prieteni, este tiranie. Tiranie inseamna constringerea individului sa faca cum cere statul. Tiranie inseamna suprimarea celei mai fundamentale libertati: libertatea de a alege. Inseamna suprimarea intentionata a libertatii.

Declaratia de Nesupunere

Recent, a fost emisa o Declaratie de Nesupunere privind Vaccinarea / Statement of Non-Compliance with Mandatory Vaccination in Canadian Universities de catre un grup de profesori universitari canadieini. [Link: https://zeroanthropology.net/2021/08/20/statement-of-non-compliance-with-mandatory-vaccination-in-canadian-universities/] Declaratia este cea mai coerenta si bine structurata si argumentata scrisoare deschisa pe care am citit-o pina acum impotriva obligativitatii vaccinari.

Vom reda punctele esentiale ale Declaratiei, dar pe moment facem o pledoarie pe linga profesorii universitari ai Romaniei sa imite exemplul colegilor lor canadieni si sa emita o Declaratie similara in Romania. Abuzurile drepturilor omului si a cetatenilor sunt identice in Romania si in Canada. In vremuri grele, e imperios pentru oamenii rationali, cum sunt cadrele universitare, sa-si faca auzita vocea in cetate si sa-si exprime punctele de vedere privind provocarile si crizele din cetate. Profesorii canadiei au facut-o, cu eleganta si judecata. Nadajduim ca si in Romania sa se lanseze o Declaratie similara.

Declaratia e scrisa de Profesorul Maximiliam Forte si e din 20 august. Profesorul Forte afirma ca este datoria lui sa-si incurajeze colegii de breasla sa faca front comun impotriva obligativitatii vaccinarii. (“It is my duty to encourage all faculty to be united in non-complaince with such measures.” Redam citeva din argumentele lui.

Argumente impotriva obligativitatii vaccinarii

1.         Restrictiile impuse in universitati sunt ilegale. Nu au fost legiferate de parlament ori prin ordonante legal emise. Au fost emise in mod ilegal ca “masuri de urgenta / emergency measures” cu toate ca nu exista nicio emergenta. Profesorul Forte explica in mod convingator de ce nu exista o “emergenta” care sa justifice impunerea obligativitatii vacccinarii studentilor si profesorilor.

2.         Riscul de a infecta persoane terte e egal la persoanele vaccinate si cele nevaccinate. In consecinta e o forma de discriminare crasa sa conditionezi profesarea profesiei ori vocatiei, cit si exercitarea dreptului la educatie, pe vaccinarea obligatorie avind in vedere ca riscul de infectare e acelasi la ambele categorii de persoane.

3.         Obligativitatea vaccinarii discrimineaza impotriva persoanelor care refuza vaccinarea din motive de ratiune, religie, apartenenta la un anumit grup etnic.

4.         Segregarea in clasele universitate a celor vaccinati de cei nevaccinati rezulta intr-un “apartheid pandemic” care incurajaza marginalizarea studentilor si profesorilor nevaccinati, ridiculizarea lor si demonizarea lor.

5.         Segregarea nevaccinatilor de cei vaccinati este o incalcare crasa a drepturilor omului si a politicii declarative a Occidentului privind egalitatea. Tipul acesta de segregare nu este echivalentul segregarii persoanelor infectate de cele neinfectate, care ar fi justificata.

6.         Obligativitatea vaccinarii incalca contractele de munca ale profesorilor cu universitatile.

7.         Obligativitatea vaccinarii incalca principiul consimtamintului acordat, de buna voie si informat / the principle of informed consent.

8.         Impunerea vaccinarii incalca principiul nevatamarii aproapelui / the principle of do no harm

9.         Obligativitatea vaccinarii e impusa in absenta dovezilor concrete ca exista o emergenta medicala. In anii trecuti, Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat anumite boli contagioase drept epidemii si pandemii, dar atunci statul nu a reactionat in extremis si nici nu a impus obligativitatea vaccinarii. De ce e COVID-19 tratat diferit? In Canada, rata deceselor cauzate de Covid e de mai putin de un deces la 100 000 de persoane.

10.       Statul da dovada de lipsa de transparenta. Majoritatea persoanelor care mor de Covid in Marea Britanie si Israel sunt vaccinate. Asta dovedeste, printre altele, ca fortarea vaccinarii persoanele neinfectate este nejustificata. (“It is solidly established that the fully vaccinated do carry as much viral load as the non-vaccinated and do transmit the virus …”)

11.       Masurile impotriva profesorilor nevaccinati sunt extreme. Pina anul trecut, profesorii puteau sa-si predea cursurile online cind erau bolnavi, de acasa. Dar acum optiunea asta a fost eliminata.

12.       Masurile constituie un atac la demnitatea omului, creind, in mod voit, “a mass psychosis / o psihoza in masa”.

13.       Conform Tribunalului de la Neurenberg, participarea angajatilor de stat la actiuni ilegale ale statului constituie o incalcarea a principiului ultra vires.

14.       Lipsa de transparenta a statului canadian ajuta la atmosfera de confuzie a populatiei. Canadienilor li se va impune, confirma Profesorul Forte, obligativitatea unui al treilea vaccin. Ceea ce denota, unui om cu ratiune, ca primele doua vaccinuri au fost ineficace, oamenii fiind inoculati cu un vaccin nefolositor.

Restul argumentelor Profesorului Forte pot fi citite aici: https://zeroanthropology.net/2021/08/20/statement-of-non-compliance-with-mandatory-vaccination-in-canadian-universities/

Ceea ce se intimpla in Canada nu ramine in Canada. Este deci preferabil ca si profesorii universitari din Romania sa imite exemplul colegilor lor din Canada.

DECLARATIA DE LA TIMISOARA – Va rugam semnati!

https://www.alianta-familiilor.ro/declaratia-de-la-timisoara/

Buna dimineata! A mai trecut un an de la ultimul apel pentru semnarea Declaratiei de la Timisoara, o declaratie a constiintei crestine. Pe 21 august s-au implinit unsprezece (11) ani de cind a fost lansata si de atunci a fost semnata de peste 15 000 de persoane. Dorim sa ajungem la  cel putin 16.000 de semnaturi in urmatoarele citeva saptamini. Socotim potrivit sa re-lansam anual Declaratia dand astfel posibilitatea multora dintre d-tra si noilor nostri cititori sa o semneze. Semnarea ei, dar mai ales cunoasterea punctele ei esentiale, este de o importanta care nu necesita explicatii.

Traim in vremuri tulburi cind valorile morale si crestine sunt asediate, trivializate si se schimba la viteza luminii. Spre rau. Este deci important si necesar sa ne re-amintim periodic de principiile fundamentale si punctele cardinale valorice care sunt comune tuturor crestinilor din Romania si mai ales sa afirmam valorile crestine in viata publica a Romaniei. Declaratia afirma adevarurile si valorile fundamentale pentru care miscarea pro-familie si pro-viata din Romania militeaza de ani de zile. Va rugam, deci, cititi Declaratia, semnati-o si dati-o la cit mai multi altii sa o semnezeSprijiniti eforturile noastre semnind Declaratia! Haideti, deci, in citeva saptamini sa ajungem la 16.000 de semnaturi!

ARTICOLUL 16 DIN DECLARATIA UNIVERSALA A DREPTURILOR OMULUI

Articolul 16 din Declaratia Universala a Drepturilor Omului afirma: „Cu incepere de la implinirea virstei legale, barbatul si femeia, fara nici o restrictie in ce priveste rasa, nationalitatea sau religia, au dreptul de a se casatori si de a intemeia o familie. … Familia constituie elementul natural si fundamental al societatii si are dreptul la ocrotire din partea societatii si a statului„. Familia romana isi cere drepturile. Aceste drepturi le pledam, le-am pledat din 2006 incoace, si vom continua sa le pledam. Sunt cele mai pretioase dintre drepturi dar si cele mai abuzate azi. Pretuiti-le!

JOIN US ON FACEBOOK / URMARITI-NE SI PE FACEBOOK!

Publicam comentariile noastre de joi si pe Facebook. Va rugam sa ne urmariti si sa deveniti prietenii nostri pe Facebook: https://ro-ro.facebook.com/Alianta.Familiilor/