CD
876 aprobate

denitsoc@gmail.com
66.71.243.131
Lupta guvernelor pentru scopuri „nobile” si „umanitare sau ecologice” sunt in fapt manevre pentru cresterea profiturilor Elitei Financiare Kosher.
Elitele se asteptau ca la un moment dat tarile cu resurse naturale/energetice sa nu mai accepte banii fara acoperire ai euroatlanticilor si au pornit preventiv o politica impotriva „Carbonului” ca sa nu mai depinda in viitor de resursele de carbuni si hidrocarburi ale tarilor din lumea a treia, dar dotate cu resurse.

Insa inainte de a se dezvolta o tehnologie independenta de hidrocarburi, tarile dotate natural cu resurse nu au mai vrut sa accepte banii falsi, neacoperiti de aur sau in produse.
Asta a declansat Criza de Resurse ceva mai devreme decat inevitabila Criza Financiara.
Oricum o sa avem parte de amandoua intr-o simfonie scrisa/compusa de mintea ingusta si bolnava a unei elite decazute si criminale.

Apokalipsa-Revelatia se intampla deja, ni se releva fapte si adevaruri pe care mai inainte refuzam sa le judecam/apreciem si le treceam automat la categoria Teoriilor Conspirationiste, fara a ne lua vre-o masura(inteleapta) de prevedere/protectie.
Acum Teoriile Conspirationiste ni se releva ca adevaruri si pentru ca nu ne-am protejat la timp sunt adevaruri dureroase pe care nu mai avem cum sa le negam, sau sa le evitam oricat am vrea.

Decaderea Imperiului Financiat Talmudic a inceput deja si asa cum se intampla la sfarsitul imperiilor apar crizele umanitare, financiare si cei mai trist si mai periculos crizele sociale provocate in cazul de fata de o crasa lipsa de moralitate, sau cel putin religiozitate. Asta face ca trecerea prin crize sa fie mai grea, mai dureroasa, caci nu mai stim sa ne ajutam, sa cooperam asa cum am facut-o in trecut, ajutati de „bunul simt” sau de biserica si suntem acum victimele propriului nostru egoism, egocentrism si al lasitatii.

Bine inteles ca cei mai multi vor spune ca nu stiu ce au de facut si asteapta vre-un mesia, sau Vlad Tepes, sau alt erou mitologic sau nascut de mass-media, care sa le arate calea si eventual sa o si curate ei pentru „bietele victime” ale spalarii la creier.

Sa nu uitam ca cei care au reactionat NORMAL in “pandemie” au fost nevaccinatii, care au avut curajul sa creada in propria lor judecata si sa vada ca elitele nu au grija umanitatii ci dimpotriva, Nici in aceste conditii Biserica, ca institutie, nu ne-a ajutat, nu ne-a calauzit asa cum ii este menirea, ci s-a retras pe pozitii flexibile, gata sa negocieze un profit pentru capii ei. Au fosta si mai sunt o serie de preoti care inarmati cu o credinta adevarata, ce le-a dat curaj si clarviziune, au venit in ajutorul mireanului ratacit, dar asta nu poate insa spala fata murdara a bisericii masonite.

Una din marile griji acum este sa nu stai in calea prostilor, caci sunt orbi si violenti, nicidecum cooperanti sau saritori in ajutorul aproapelui.
A doua grija este sa ne ferim de asa zisii „eroi salvatori”, martiri facuti de mass-media si varuiti cu toate virtutile posibile, eroi ce ne vor conduce exact acolo unde vor elitele, dar pe un drum mai ascuns si mai greu de intuit.
In rest suntem la indemana propriei inteligente si daca se aplica, la indemana potentei intelectuale ale grupului de prieteni si cooperatori de incredere, daca avem asa ceva.
Mult succes, Dumnezeu sa ne ajute.
CD