COMUNICAT

Biroul Permanent Național al Partidului România Noastră a hotărât să solicite membrilor și simpatizanților săi, precum și românilor din Țara-Mamă și românilor de pretutindeni care sunt responsabili pentru prezentul și viitorul Poporului Român și al României, ca să participe la alegerile prezidențiale din 10 respectiv 24 noiembrie 2019 și să acorde votul lor candidatei VIORICA-VASILICA DĂNCILĂ.
Votând-o pe doamna Dăncilă, candidata P.S.D., alegătorii români pot decide o schimbare în bine la nivelul funcției de Președinte al României și pot contribui la îndeplinirea obiectivelor sale anunțate și argumentate în campania electorală desfășurată în aproape toate județele țării.
Candidatul alogen Klaus Werner Iohannis, cu cetățenie româno-germană, a avut șansa ca în funcția de Președinte al României să îndeplinească obiectivele din oferta sa electorală din toamna anului 2014. El a ratat această șansă și din această cauză refuză să prezinte un bilanț al mandatului său, în care România s-a transformat într-o țară anormală. Acum, candidatul Klaus Werner Iohannis, preferatul institutelor de manipulare a alegătorilor, cel care fuge de dezbaterile electorale, le promite românilor o României normală. Cine și de ce să-l mai creadă?
În cei cinci ani petrecuți la Palatul Cotroceni, Președintele României, Klaus Werner Iohannis:
-Nu și-a respectat jurământul depus în Parlament, cel prevăzut la articolul 82 din Constituția României.
-Nu a întreprins nimic pentru a se afla Adevărul în legătură cu lovitura de stat din decembrie 1989 și cu asasinii împotriva românilor, inclusiv a Președintelui României, Nicolae Ceaușescu, în Sfânta zi de Crăciun.
-A dus o politică continuă de dezbinare și învrăjbire a românilor și a clasei politice.
-A blocat, cât a putut, activitatea Guvernului, inclusiv prin nerespectarea Constituției și a unor decizii ale Curții Constituționale.
-A permis vânzarea la străini a unor uriașe suprafețe din Sfântul Pământ Românesc din Grădina Maicii Domnului.
-A susținut jefuirea bogățiilor naturale ale Poporului Român, inclusiv a celui mai mare zăcământ de gaze naturale din Europa, de către firme străine.
-Nu a întreprins nimic pentru respectarea prevederilor Constituției și valorificarea bogățiilor naturale ale Poporului Român prin contracte de împărțire a producției.
-A tolerat tăierea și jefuirea pădurilor Poporului Român de către firme străine, mai ales din Austria.
-A acceptat retrocedările ilegale de clădiri, terenuri agricole și păduri, mai ales din Ardeal.
-A permis săvârșirea genocidului împotriva Poporului Român provocat de folosirea aditivilor alimentari cancerigeni.
-Nu a acționat pentru repatrierea românilor alungați pretutindeni de Regimurile post-decembriste.
-Nu a acționat pentru lichidarea sărăciei din România. Mai mult, în mandatul său a crescut foarte mult numărul săracilor.
-Nu a întreprins nimic pentru înlăturarea consecințelor Pactului Ribbentrop-Molotov și pentru reîntregirea teritoriilor României.
-Nu a rezolvat intrarea României în Spațiul Schengen și nici eliminarea vizelor pentru intrarea românilor în Statele Unite ale Americii.
-Nu a acționat pentru a opri răstignirea satelor românești și lichidarea tradițiilor strămoșești multimilenare ale Poporului Român.
-A tolerat acțiunile antiromânești ale U.D.M.R. și ale Ungariei, inclusiv cu ocazia Centenarului Marii Uniri de la Alba Iulia.
-A permis Premierului și Președintelui Ungariei să efectueze numeroase vizite în județele din Ardeal, să susțină obținerea autonomiei teritoriale și anexarea la Ungaria, până la centenarul Tratatului de al Trianon, la 4 iunie 2020.
-A refuzat să-l însoțească pe Papa Francis în timpul vizitei efectuate de către acesta în România, în ziua de 1 iunie 2019, la Șumuleu-Ciuc, Blaj și Iași.
-A fost informat despre atacul terorist cu gaze toxice de luptă care a avut loc la Clubul Colectiv din București, în 30 octombrie 2015, dar nu a acționat pentru aflarea Adevărului și pedepsirea asasinilor. Președintele Iohannis a declarat că au trebuit să moară mulți oameni pentru schimbarea Guvernului Ponta cu Guvernul Cioloș.
-A cunoscut Adevărul în legătură cu rețelele de trafic de copii, fete și femei, care există în România anormală, dar niciodată nu a convocat Consiliu Suprem de Apărare a Țării (C.S.A.T.) pe aceste teme.
-Nu a reușit, în cinci ani, să viziteze toate județele României, iar când a ajuns în județele Covasna și Harghita nu s-a întâlnit cu reprezentanții comunităților românești.
-Nu a acționat împotriva discriminărilor etnice la care sunt expuși românii din județele Covasna, Harghita și Mureș.
-A declarat că este un susținător al monarhiei în România și a tolerat atât acțiunile cât și activitățile ilegale ale unor impostori cu aere regale.
Având în vedere ARGUMENTELE prezentate este evident că plasarea candidatului Klaus Werner Iohannis pe locul întâi în ordinea opțiunilor românilor pentru alegerile prezidențiale este împotriva logicii și a bunului simț.
Partidul România Noastră le solicită alegătorilor români să participe la vot și să voteze pentru o schimbare în bine la nivelul funcției de Președinte al României, acordând încredere candidatei VIORICA-VASILICA DĂNCILĂ.

Dr.Gheorghe Funar
Președintele Partidului România Noastră