„De ce cei pe care îi reperăm ca lideri de opinie pe linie patriotic-naționalistă nu răspund la semnalele și sugestiile lor, în linia patriotismului și naționalismului românesc, calea singură ce ne poate da soluțiile salvării noastre ca neam și țară, din situația în care azi ne aflăm și scăldăm?!”
Mesaje primite
x

Ion Coja site
11:37 (acum 1 oră)
către eu

De la: GHEORGHE IANCU

Subiect: De ce cei pe care îi reperăm ca lideri de opinie pe linie patriotic-naționalistă nu răspund la semnalele și sugestiile lor, în linia patriotismului și naționalismului românesc, calea singură ce ne poate da soluțiile salvării noastre ca neam și țară, din situația în care azi ne aflăm și scăldăm?!

Textul mesajului:
Deocamdată, nu puțini au fost aceia ce au fost contactați, și surpriză…niciunul nu a dat nici un semn…Să se datoreze asta numai faptului că sunt aceștia, oameni potriviți, numai pentru jumătate de drum, sau ei numai oameni pe jumătate?! Ar fi bine și atât! Dar pentru ca noi să putem izbândi, trebuie mai mult de atât, acțiuni întregi, duse până la capăt, iar asta ține de oameni întregi, ce cu siguranță îi avem, cel puțin pentru un bun început de drum, și pe parcurs, vor crește, și îi vom recunoaște, și-i vom urma.
Că ce poți gândi, despre asemenea atitudini, când de 30 de ani ni s-au întâmplat atâtea, și astea deloc întâmplător, ci ca rezultat al planurilor și acțiunilor celor mai diabolice minți…
Să fiu iertat, și aș prefera să nu am dreptate, aș fi primul care m-aș bucura, dar când este vorba de țara mea, de neamul meu, de adevărații români, suflu și-n iaurt!
A fost și este contact domnul Vișan, și nu am dedus un răspuns clar…Ba din contră…Să știe oare aceștia, mai bine ca noi, și ce și când să facă? Mira-m-aș, să fie o soluție navigarea prin asemenea potop, fără o arcă, ce este posibil, azi fiind de toate, încă să poată fi construită pe ape, în plin potop. Să nu fi auzit nici măcar unul dintre aceștia de unul Noe, de unii ca Noe, și contemporani lor?! În continuare, tot ce se face acum sunt numai strigăte de disperare, și astea în plin potop…
În așa stare, nu facem altceva decât să ne îndreptăm decât speranța salvării, spre oricine și orice ne întinde sau credem că ne întinde mâna, unul sau altul, fie că este cu noi în valuri, și poate echipat, sau scriindu-ne, sau auzindu-l, de undeva de deasupra valurilor…
Pentru a se construi arca, nu văd altfel cum ar fi posibil, decât dacă acești Noe, sunt printre noi, gândesc și simt ca noi, și asociindu-se cu cu noi, trecem serios la treabă, construind arca și astfel să putem rămâne teferi, ca atunci când potopul se va potoli, și-l vom stăpâni, să putem să ne reconstruim țara!
Să fie oare această etapă, una din fazele reconstrucției, a salvării noastre, ca neam și țară: respectiv reconstrucția noastră ca buni români, și conștientizarea situației în care am fost aduși?! Greu de spus…
Că trebuie și asta sunt de acord. Dar mai știu că cu cât stăm în apa rece ca ghiața și ne lăsăm purtați pe valuri și vânturi, cu atât ne vom împuțina și risipi mai mult, și asta în timp ce „hunii” ne ia locul, și nu purtați de valuri, ci de planuri.
Că azi nu avem o arcă în care să ne suim, chiar în plin potop, este clar. Și nici măcar careva din apele mai puțin sub potop, dacă o și mai exista așa ceva, sau care au mai mai multe arce au și voință și una disponibilă pentru a ne veni în ajutor, deși suntem pe recepție la toate posturile, ba chiar cerând ajutor Domnului. Asta nu de azi, de prea mult, fapt ce ar trebui să ne aducă pe oricare dintre noi, cei care vrem și putem să trăim românește, aici în Țara Românilor, ca Țară a Românilor, trăind românește, și pentru a fi iarăși ce am fost, și mai mult de atât.
Pentru asta este musai să ne știm noi asemenea nouă, să ne acordăm încredere, unul altuia, dar și să ne verificăm, altfel cine nu ar fi de acord decât cei care joacă la două capete, sau au ales să aibă alți stăpâni, alții decât România, neamul românesc, bunii ei cetățeni, și pe Domnul?
Să ne dăm mână cu mână, gând cu gând bun, și să trecem serios la treabă, să ne luăm cu adevărat țara în bună grijă, prin asociere civică și politică, colaborând și construind împreună, având ca unic scop – ARMONIA SOCIALĂ, în care România să arate ce este – Grădina Maicii Domnului!