1 din 42.145
EXCELENT :!!! DE CE SUA SUNT DIN CE ÎN CE MAI INAPTE PENTRU CONDUCEREA MONDIALĂ !!! https://www.theinteldrop.org/2024/06/30/why-the-u-s-is-increasingly-unfit-for-world-leadership/

rodica bratulescu
10:45 (acum 1 oră)
către

ARTICOL EXCELENT !!!!!!!!!!! DON’T MISS !

GRATIE LUI CD .

DE CE SUA SUNT DIN CE ÎN CE MAI INAPTE PENTRU CONDUCEREA MONDIALĂ
de INTEL-DROP 30 iunie 2024
WHY THE U.S. IS INCREASINGLY UNFIT FOR WORLD LEADERSHIP
by INTEL-DROP June 30, 2024

Eric Zuesse
Why the U.S. is increasingly unfit for world leadership – THE INTEL DROP

Andrey Sushentsov , profesor principal la Universitatea MGMO a Ministerului de Externe al Rusiei și unul dintre cei mai mari geostrategi ai Rusiei, a titrat pe 28 iunie: „De ce conflictul Rusia-SUA va supraviețui crizei din Ucraina: Moscova trebuie să privească Washingtonul ca pe o amenințare pe termen lung. ” și a deschis:

Dorința SUA de a domina și refuzul său de a vedea alte țări ca fiind egale, dornice și capabile să își asume responsabilitatea egală pentru pace și stabilitate, este răspunsul scurt la întrebarea de ce relațiile Moscova-Washington nu pot ieși din starea actuală de criză. Această atitudine duce și SUA la aceleași dificultăți în relațiile cu China, India și chiar cu unii dintre propriii aliați, precum Turcia.

Poziția Rusiei și a Chinei este susținută de principiul că pacea este rezultatul unui compromis între centrele majore de putere și că fără acordul lor reciproc – fără egalitate, respect reciproc, dorința de a-și recunoaște interesele reciproce și aderarea la principiu. de neamestec în treburile interne – o ordine stabilă este imposibilă. SUA consideră, totuși, că pacea este un dat determinist și că nu este nevoie de niciun efort special pentru a o menține. Acest lucru duce la soluții paradoxale: cu cât mai multe arme, cu atât mai multă pace. Vestul nu este încă pregătit să devină doar unul dintre Atlasii care susțin cerul. Încă crede că ar trebui să fie la conducere. …

Toate acestea sunt corecte, iar motivul pentru care este, este că, de când George W. Bush a devenit președintele Americii în 2001, guvernul SUA a fost condus nu numai de președinți neoconservatori (adică pro-imperialisti), ci și de președinți. Congresele SUA ale căror locuri au fost ocupate în proporție de peste 95% de colegii neoconservatori; și, în consecință, America cheltuiește acum peste 1,5 trilioane de dolari în fiecare an pentru armata sa (dintre care jumătate este finanțată în afara Departamentului de Apărare al SUA, astfel încât să păcălească lumea să creadă că este în schimb doar aproximativ 900 de miliarde de dolari pe an) , în timp ce datoria guvernului său federal a crescut cu 5 trilioane de dolari în ultimii patru ani , ceea ce reprezintă doar 1,25 mil dolari pe an, ceea ce reprezintă doar 83% cât sunt cheltuielile militare anuale ale națiunii, ceea ce înseamnă că toate celelalte cheltuieli ale Guvernului federal al SUA vor inevitabil, în curând vor fi reduse în fiecare an cu aproximativ 250 de miliarde de dolari pe an. Acele cheltuieli anuale nemilitare constituie 5 M$ ( 6,5 M$ minus 1,5 M$ ), astfel că de acum înainte, partea nemilitară va fi redusă cu 5% (0,25 M$/5 M$) în fiecare an, sau, altfel, creșterea în datoria federală va fi de 1,5 mil dolari pe an în loc de 1,25 mil dolari pe an, altfel cheltuielile anuale actuale de 1,5 mil dolari SUA pentru armata sa vor fi reduse la 1,25 mil dolari pe an, ceea ce ar însemna că prioritatea cea mai mare a celor aproape 100 % Guvernul american neoconservator, care reprezintă cheltuielile sale militare, va trebui să fie redus anual cu cel puțin 5%, cu acel guvern aproape 100% neoconservator, ceea ce nu se va întâmpla decât dacă va exista o a doua revoluție americană, care să înlocuiască toți acești oficiali. de către oficiali guvernamentali care vor fi ca ceea ce spune profesorul Shushentsov că va fi necesar pentru a preveni încă o mai mare acumulare a unei anihilări nucleare globale din al treilea război mondial.

Public debt U.S. by month 2024 | Statista
U.S. debt reached a new high in 2024, following a slight decline at the end of the summer.

Alternativ: creșterea datoriei federale nu va mai fi de 1,25 mil USD anual, ci în schimb de 1,5 mil USD anual; dar, dacă se întâmplă acest lucru, atunci investitorii globali vor dezinvesti în industriile americane, ceea ce va însemna, de asemenea, că miliardarii care controlează aleșii americani prin donațiile lor politice, lobbyiștii, mass-media, think tank-urile etc. , își vor vedea averile nete scad deoarece investitorii străini se vor retrage. Deci, acea cale înainte va fi chiar mai puțin acceptabilă pentru ei decât vor fi celelalte căi.

Poate că neoconservatorii vor spune că aceasta este propagandă rusă, sau propagandă chineză, sau propagandă iraniană, sau a unei alte țări pe care neoconservatorii speră să o cucerească, dar nu vor putea contesta nimic din toate acestea după cifre, pentru că toate acestea. cifrele provin de la însuși guvernul SUA. Actualii propagandisti sunt neoconistii insisi si sunt finantati de miliardari americani, care au profitat de toate acestea. În schimb, nimeni nu mi-a plătit nimic pentru a cerceta și a scrie asta. Întotdeauna scriu doar ceea ce afișează datele. În cazul propriei mele țări, SUA, ceea ce afișează datele este motivul pentru care SUA sunt din ce în ce mai inapte pentru conducerea mondială. Neoconservatorii (inclusiv toți miliardarii din SUA și aliații) sunt motivul . Ei înșiși sunt motivul. Și au destui bani pentru a putea distruge America – și poate lumea.