Mihai
32 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.225.177
Sa mearga ‘mnealui la razbel pentru Ca khazarul Zoianis impreuna cu ceilalti tradatori criminali din politichia romaneasca au tradat poporul roman vanzandu-l Cabalei si l-au supus genocidului cu vaccinul ucigas ca si cum romanii erau pe mosia lor iar ei aveau putere de viata si de moarte asupra slugilor.

Dar cu cine sa lupte, neicusorul ? Cu armata de ziaristi vanduti, cu cea de IT-istii care sunt platiti sa stearga comentariile si conturile romanilor care incearca sa spuna adevarurile ascunse de sus-numitii viitori spanzurati ?

Cei care au intre 18 si 35 de ani, si conform Constitutiei poti fi chemati sub arme, sunt soldati neinstruiti care daca ar accepta sa faca o scurta pregatire militara si apoi sa intre in lupta, ar da dovada de inconstienta pentru ca din start ar fi doar carne de tun.
Cei care au peste 35 de ani si au facut armata nu pot fi chemati la lupta pentru ca trebuie respectata ierarhia legilor, adica nicio alta lege sub Constitutie nu-i poate obliga s-o faca.
In plus cei care au facut armata in epoca Ceausescu au depus juramantul militar pentru a apara ,,Republica Socialista Romania’’ nu Colonia Romania, asa ca nu raspund in fata legilor militare actuale.
Si daca aceasta categorie este ceva mai treaza, s-ar întreba de ce sa lupte, si contra cui sa lupte ? Contra lui Putin care a vindecat omenirea de Covid in 3 zile, a distrus cele 31 de laboratoare militare de arme biologice cu care Cabala voia sa extermine omenirea, a salvat peste 35 de mii de copii rapiti de oamenii lui Soros-Zelenski ?
Se poate opune armata de stransura a coloniei Romania cu armata rusa ?
Raspunsul corect este negativ, pentru ca poporul roman este majoritar Crestin ortodox nu Cretin satanist asa cum vor ei criminalii tradatori sa fim cu totii.
Are cineva curajul sa dea arme celor care au facut armata ?
Ei sunt constienti ca acestia au inteles ce s-a intamplat cu Romania incepand cu Lovitura de stat din ’89 si inteleg ce se intampla de 3 ani, asa ca odata ce se vad cu arma in mana si cartuse in port-sector, cu juramantul militar anulat de jure, pleaca spre Bucuresti din toate colturile tarii, si la foc automat si foc cu foc deratizeaza Romania de jivinele politice aciuate prin Bucuresti prin diverse birouri pline de droguri, si apoi stau de straja in lanul de secara.

Daca priviti pe steagul Rusiei si pe steagul de lupta a Marelui Stefan al Moldovei, il veti vedea pe Sfantul Gheorghe biruitor in lupta.
Cum sa lupte un mic popor Crestin contra unui mare popor Crestin pentru a apara o adunatura de satanisti, nazisti si criminali inshinatori la Satana ?

Aceasta intentie a lui Zoianis Shase Kase Negustor de copii este de fapt un ordin primit de la
Soros-Zelenski ( Zoros ), care deocamdata mai poate face acest lucru cu slugile lui, dar in scurt timp omenirea nici nu-si va mai aminti cine a fost acest satanel, Zoros.
Romanii vad ca toti tradatorii si criminalii tremura si stau ascunsi trasmitand din cand in cand mesaje din grotele lor. Tradatorii criminali stiu mai bine dacat noi ce va urma.
Pana si khazarul Zoianis striga mirat: ,,..Unde esti tu viteazule poponel Arahat ?
Dar tu colonelule Gheorghita Rujatul Doua Organe ? Unde sunteti voi Criminalii mei !
Si ei raspund soptit sa nu-i auda cineva : ,,…Aici…in gorta, Spurcaciunea Voastra !’’
Din primavava ii vom vedea mergand in sir indian spre eshafod, iar romanii treziti usor la realitate ii vor recunoaste dupa amplitudinea balansului pe care il vor avea in streang in functie de functia avuta, spunandu-si soptit in barba: ,,Si in fata lor tremura toata Roma…nia… !