De ce nu cred in Holocaust?

10 septembrie 2012

Operatiunea “Holocaust”, gandita si pusa in aplicare de mafia sionista, a permis in anii de dupa razboi extorcarea multor tari de sute de miliarde de dolari, intr-o maniera ce denota o adevarata hotie, un furt evident si o inselaciune de proportii pentru milioane de oameni.

Am renuntat sa mai cred in Holocaust, deoarece nascocitorii acestui mit m-au crezut un idiot, care continua cu temeinicie sa dea drept adevarate fapte inexistente si neverosimile. Am observat demult ca in toata teoria Holocaustului, oricare ar fi elementele supuse analizei, te izbesti de tot felul de neconcordante si neconvergente. Puteti lua orice istorisire cunoscuta si legata de Holocaust si veti observa ca aceasta reprezinta practic o insiruire de exagerari, nascociri si falsuri, ca de exemplu “lista lui Schindler”, “sapunul facut din evrei”, “groapa cu cadavre”, “protocoalele Conferintei de la Wanz”, “uciderea cu parul”, “rapoartele Einsatzgrupp”, “camerele de gazare”, “motoarele Diesel ca instrumente de ucis”, “masinile ucigase”, “Jurnalul Annei Frank”, “abajururile din piele de evreu”, “benzile rulante ale mortii”, “rascoala din ghetto-ul de la Varsovia”, si multe altele.

Cu insistenta suntem obligati sa credem in maceluri de proportii uriase pe altarul armamentelor chimice, care nu au lasat practic niciun fel de urme, nici camere de gazare, nici planuri ale acestora, nici fotografii, nici instructiuni de utilizare a respectivelor camere, nici rezultate privind descoperirea macar a vreunei victime a gazarii, nicio groapa comuna, nici cenusa, nici oase de cadavre, nici macar documente, nimic.

Daca ati incerca macar sa va aventurati un pic in problematica Holocaustului, ati constata ca adeptii acestui fenomen, in principiu, nu prea au cu ce sa-si sustina propriile “teorii naucitoare”. Veti intalni in arsenalul lor demonstrativ necunoscuta cifra de “6 milioane”, cateva fotografii, care sub nicio forma nu confirma existenta Holocaustului, si ca ultim argument, trimiteri la o sursa evreiasca frecventa de documentare, Wikipedia, denumita in gluma de catre foarte multi “Jidopedia”.

Vi s-ar putea vorbi despre “Protocolul Conferintei de la Wanz”, dar asta ar trebui deja sa va puna pe ganduri. La fel ne-am putea gandi ca la un document important si despre hartiutele de impachetat bomboane, spunand ca ele contin contin insemnari ale producatorului in care trebuie sa fie descifrata o “decizie de importanta cruciala”. Pentru ca discutii si analize fundamentate stiintific despre Holocaust nu sunt permise, iar studierea dovezilor materiale despre existenta lui este interzisa, de la sine reiese ca acest fenomen se reduce practic la o colectie de mituri, care nu sunt confirmate de niciun fel de studii serioase.

Un exemplu elocvent al unuia din miturile de baza ale Holocaustului, este “tragedia de la Babyi Yar”, o tema aparuta numai dintr-o insiruire de nascociri incredibile ale catorva evrei racolati de NKVD, o carte fantezista, o simfonie si cateva versuri, scrise si ele tot de evrei. E de ras, dar in 70 de ani inca nu s-a reusit identificarea locului unde au fost executati evreii si nici macar a unor cat de putine urme care sa confirme existenta lui.

Intreaga teorie a Holocaustului se bazeaza numai pe marturii neconcludente ale catorva zeci de evrei, recunoscute fortat prin declaratii ale nemtilor judecati ulterior. Nu exista documente care sa confirme Holocaustul. Lipsesc gropile comune cu victimele acestuia. Nu exista niciun fel de material de proba si confirmare a celor mai importante evenimente ale Holocaustului.

Despre Holocaust si cele mai importante evenimente ale lui se poate vorbi doar la modul principial, prin prisma faptului ca fiecare specialist in problematica Holocaustului are propria lui abordare a fenomenului, o interpreteaza in mod specific si isi expune propriile lui evaluari vizavi de numarul victimelor, care, in functie de fiecare eveniment analizat, ajung sa difere in evaluarile lor cu milioanele. In concluzie, Holocaustul se transforma practic deliberat intr-o “abstractie ininteligibila” lipsita de forma concreta, iar divergentele in cifre de ordinul milioanelor, chiar si printre adeptii inversunati ai Holocaustului, ne demonstreaza inca o data ca nu exista date stiintifice despre evenimentele Holocaustului.

Caracterul indefinit si neclar al acestei legende transforma discutia despre Holocaust intr-o pura fantasmagorie. Ce poti discuta despre acest fenomen, in conditiile in care oponentii tai nu sunt practic in stare sa formuleze niciun element care sa constituie baza de discutie despre el? Se pare ca aceasta abordare nu e chiar intamplatoare, adica daca subiectul discutiei nu este definit, atunci de unde sa apara o opozitie convingatoare vizavi de elementele expuse? Nici nu incepi bine sa discuti o anumita versiune, ca imediat ti se va spune ca totul s-a intamplat altfel si te trezesti ca in fata ai o situatie total diferita.

Foarte interesant este faptul ca in evaluarea Holocaustului versiunile divergente nu se exclud una pe alta, lucru practic trecut cu vederea de catre toti adeptii fenomenului, pentru care cel mai important este sa insufle faptul ca Holocaustul a fost cel mai ingrozitor si infiorator fenomen din intreaga istorie a lumii, fara a mai lua in considerare si detaliile, absolut lipsite de importanta in opinia lor. Nu le plac deloc discutiile legate de detalii. Pentru ce atatea detalii, daca oricum nu se poate constientiza toata nenorocirea adusa de Holocaust?

Indoielile apar imediat ce incerci sa intelegi ceva din adunatura de mituri care compun Holocaustul, afundandu-te in detalii. Acestea sunt, insa, foarte abil ocolite de catre adeptii fenomenului, care iti vor spune ca “n-a fost chiar asa”:

–         La Babiy Yar au fost impuscati sute de mii de evrei…

–         Unde anume?

–         Mda, inca nici acum nu se stie…

–         Dar unde sunt cadavrele?

–         Hmm… au fost arse…

–         Dar ce s-a intamplat cu cenusa?

–         Au imprastiat-o dupa aia…

–         La Treblinka, aproape un milion de oameni au fost otraviti cu gaz de esapament…

–         Unde anume?

–         Intr-o cabana de lemn, pe care dupa aia au distrus-o…

–         Dar unde sunt cadavrele?

–         Le-au ars…

–         Bine, dar unde s-a dus cenusa?

–         Au imprastiat-o dupa aia…

Detaliile sunt “calcaiul lui Ahile” al descrierilor despre Holocaust, insa fara ele nu putem intelege logistica evenimentelor fenomenului.In miturile Holocaustului, totul parca e ca intr-o vrajitorie.Un exempu clasic: sustinatorii versiunii “Holocaustului gloantelor” isi incheie abordarea cam asa: “…si atunci i-au luat pe evrei in padure si i-au impuscat”. Problema nu este in faptul ca gropile nu s-au gasit si cadavrele nu au fost exhumate, ci s-ar pune cam asa: cine, sa zicem, si unde a inceput sa sape groapa?

Exact aceleasi intrebari se pot pune si pe linia altor versiuni: masinile mortii pe mana cui au fost date, cine le-a manevrat si intretinut? Daca la Babiy Yar se zice ca au fost arse o suta de mii de cadavre, atunci cine, in ce fel si de unde a adus o cantitate atat de mare de lemne? Daca sute de mii de evrei au fost arsi in crematoriile de la Auschwitz, atunci unde era amplasat depozitul de carbuni (lemne) si cum anume a fost adus combustibilul si incarcat in cuptoare? Daca la Auschwitz evreii erau otraviti cu praf de gandaci, aruncat prin niste gauri din acoperis, atunci in ce fel a fost adus praful pe acoperis, cum anume si de catre cine aruncat? Statea oare pe acoperis un SS-ist, care deschidea cutia cu un cutit de conserve si apoi dadea drumul prafului prin gauri? Sau il mai ajuta cineva? Si cutiile i le arunca cineva pe acoperis de jossau le urcau cu scarile? Daca erau scari, atunci erau ridicate cu genti sau cu saci?

Camera de gazare putea fi privita de la niste ferestre aflate la o distanta de 30 de metri(?!!!) de ea, intr-un spital ultramodern la vremea aceea, ceea ce insemna ca toti bolnavii si personalul acelui spital trebuiau sa fie martorii acelui “macel ss-ist” si sa-l si descrie cu lux de amanunte, insa nu exista nici macar o descriere! Identificarea celor care se aflau atunci in spital nu ar fi fost o problema, intrucat toate fisele medicale s-au pastrat.

Puteti lua orice “mit” al Holocaustului, exersand un pic in detaliile lui si aplicandu-i cunostintele unui profesionist. Spre exemplu, se afirma ca in lagarele de la Belzet, Sobibor si Treblinka, oamenii erau otraviti in depozite de lemn cu emisii de gaze provenite de la un motor de tanc scos din uz.

Un motorist va poate spune care sunt limitele unui astfel de motor, iar un ecolog va poate confirma daca se poate asigura un mediu ermetic intr-un depozit de lemn si, in general, cam cat de toxice sunt emisiile de gaze ale unui motor Diesel. Un economist ar putea sa-si inchipuie daca merita sau nu sa transporti oameni prin toata Europa catre un depozit de lemne si un motor de tanc scos din uz, in conditiile unor resurse limitate sau daca poti sa “organizezi” un asemenea cosmar pe loc. Un psiholog ar putea sa se intrebe chiar, intr-un final, daca nemtilor, oameni pedanti si organizati de altfel, le este caracteristica organizarea unor astfel de transporturi inutile. Orice om rational isi pune o sumendenie de intrebari vizavi de descrierile Holocaustului.

In timpul razboiului, cateva ziare publicau stiri potrivit carora evreii erau transformati in clei de tamplarie si ulei de motor, si nimeni nu le nega. Deci ce sa intelegem, cleiul si uleiul de motor s-au pastrat practic pana acum in variantele oficiale ale Holocaustului? “Sapunul facut din evrei” a fost deja demontat, dar “abajururile din piele de evreu” inca nu. Prin urmare, “abajururile” incaexista in varianta oficiala?

Cei mai in varsta inca isi mai amintesc de necontenitul cantec de la radio al anilor ’70 din fosta URSS, “Alarma de la Buchenwald”, in interpretarea lui Muslim Magomaev. Suna cam asa:

“Trezeste-te o clipa, lume multa!

Asculta, asculta!

Suna la unison –

De peste tot in Buchenwald

Al clopotului zvon,

Al clopotului zvon.

E sange renascut si inchegat

In dangatul aramei din clopot.

Sunt victimele ce din scrum s-au ridicat

Si-s rasculate in clocot.

Si-s rasculate in clocot,

Si-s rasculate, si-s rasculate

Si-s rasculate, si-s rasculate,

Si-s rasculate in clocot!

Si-s rasculate, si-s rasculate

Si-s rasculate in clocot.

Sute de mii de arsi de vii

Se-asaza, se-asaza,

Unul langa celalat se randuiesc.

Coloane internationale cu noi vorbesc,

Cu noi vorbesc.

Auziti zgomotul sacadat ce s-a-ntins?

Nu-i nici furtuna, nici uragan.

Este oceanul, Pacificul Ocean

De atomicul vifor cuprins

Si geme, geme,

Pacificul Ocean.

Si geme, geme,

Pacificul Ocean.

Trezeste-te o clipa, lume multa!

Asculta, asculta!

Suna la unison –

De peste tot in Buchenwald

Al clopotului zvon,

Al clopotului zvon.

Sunetul pluteste, pluteste,

Peste intreg pamantul.

Si urla emotionat eterul:

Oameni ai lumii, de trei ori mai prevazatori fiti,

Pacea paziti, pacea paziti,

Paziti, paziti,

Pacea paziti!

Paziti, paziti,

Pacea paziti!

 

Cantecul ne aduce astazi aminte de faptul ca, potrivit primei versiuni a Holocaustului, nazistii ii ardeau pe evrei de vii (practic, de aceea fenomenul se si numeste Holocaust, cuvantul insemnand in textele religioase “jertfire prin ardere completa”). Cum am putea insa afla daca tema arderii de viu a fost deja scoasa din versiunea canonica? Nu au existat niciun fel de mentiuni de la “guru” Holocaustului. Exista, oare, pe Internet vreun site care sa ne dea vreo indicatie legata de vreo versiune noua a Holocaustului?

In pofida nenumaratelor versiuni existente, niciuna nu aminteste de evacuarile masive ale evreilor din inima URSS. Potrivit datelor statistice, din teritoriile sovietice ocupate de nemti, precum si din Galitia, Belorusia de Vest si Pribaltika, anexate URSS in 1939,ar fi fost evacuati cam toti evreii, aproximativ 4 milioane de oameni. Evreii au fost evacuati pana si din orasele de granita, 52.000 din 65.000 existenti in Chisinau, potrivit Agentiei de Stiri Evreiesti!

Din datele detinute de Agentia Centrala a URSS, procentul de evrei evacuati la 15 septembrie 1941 din totalul populatiei evacuate (care nu includea si copiii din institutiile destinate lor) a fost de 24,8 % (locul 2 dupa rusii majoritari care lucrau in fabricile sovietice). In urma evacuarilor, populatia evreiasca din regiunile Molotovsk (astazi Perm) si Sverdlovsk a crescut de 8 ori. La inceputul Marelui Razboi de Aparare a Patriei, numai in Uzbekistan, Kazahstan si alte republici ale Asiei Centrale, au fost evacuati cca. 1,5 milioane de evrei. Potrivit datelor detinute de Consiliului Sovietic pe probleme de evacuare, in prima parte a lui decembrie 1941, procentul evreilor evacuati se ridica la 26,9 % din totalul intregii populatii evacuate.

De ce procesul de evacuare, fara precedent de altfel in istoria mondiala, nu este studiat de catre evrei si de ce nu sunt lucrari de dizertatie despre aceasta scrise de ei? In arhive inca exista documente si fise de evacuare. Chiar si cei 250.000 de evrei polonezi (dupa alte statistici, 300.000), pe care nemtii i-au eliberat din teritoriile poloneze ocupate de ei, au fost evacuati in interiorul URSS, iar documente cate atesta acest lucru exista. De ce aceasta tema nu-i intereseaza?

Foarte multe documente neaga existenta asa-numitului Holocaust. Spre exemplu, in Arhiva nationala din Bad Arolzen (Germania) se gasesc zeci de milioane de fise de evidenta secretizate ale celor care au fost deportati in lagare. La Moscova exista intreaga arhiva din Oswenzim, care contine si ea date personale ale celor detinuti. In fisele respective, sunt mentionate toate deplasarile si multe alte date despre cei incarcerati, inclusiv cele legate de muncile pe care acestia le efectuau si chiar de recompensele primite. Exista si “cartile de deces”, unde sunt inregistrate cu acuratete cauzele mortii fiecarui detinut.

Reamintesc faptul ca in lagare detinutii ispaseau o sentinta vremelnica, cei care incheiau perioada de detentie fiind eliberati. Chiar si casatoria si moartea, daca acestea se produceau, erau inregistrate in fisele de evidenta, exact dupa modelul activitatii de stare civila, practic arhiva din Bad Arolzen fiind o arhiva de stare civila. Evreii care au stat in ghetto-uri inca isi mai amintesc ca, daca cineva din rudele apropiate murea, spre exemplu la Oswenzim, ei erau instiintati de respectivul deces prin posta.

Toate datele despre detinutii lagarelor sunt insa secretizate.In Bad Arolzen, pe motivul “ingerintelor in viata personala”, la Moscova fara niciun motiv. Cu toate acestea, evreii nu solicita deschiderea arhivelor si elucidarea adevarului despre Holocaust, ci, dimpotriva, doresc ca viata lor personala din timpul razboiului, cea nelegata de Holocaust, sa fie “aparata”.

Propovaduitorii Holocaustului sunt mai mult decat convinsi ca ordinul de executare a evreilor nu s-a pastrat. Eu admit, in principiu, ca acest document important ar fi putut sa fie distrus. Cu toate astea, insa, documentul principal care a pus in miscare lichidarea evreilor in masa, ar fi trebuit sa genereze pentru implementarea lui o multitudine de alte documente secundare.

Spre exemplu, propaganda Holocaustului afirma ca la … au fost arse o suta de mii de cadavre.Pentru asta, sunt necesare mii de tone de lemne, zeci de camioane de transport, mii de tone de combustibil.Unde sunt documentele pentru achizitionarea lemnelor? Dar ordinul de transport al lor? Pe vremea aceea se duceau lupte grele, nemtii erau in retragere, in doua luni armata sovietica intra in Kiev. In conditiile astea, cine putea da un ordin de folosire a unor mijloace de transport deficitare pentru arderea unor cadavre?

Daca cineva in naivitatea lui crede ca nemtii luau tot de la oameni, atunci se insala. Totul se achizitiona oficial pe Reichsmark de la persoane fizice si intreprinderi. Va amintiti de tatal Annei Frank, cel care vindea Wehrmacht-ului substante chimice pentru bombele cu fitil si pastrarea sangelui, va aduceti aminte de filmul “Fapta cercetasului” despre cum se produceau periile cu par de porc, cu vestita fraza “Ai rabdare, si peria dumneavoastra se va transforma in aur”.

Oricine, chiar si cel mai putin familiarizat cu activitatea de conducere, stie ca un ordin al esalonului superior genereaza o multitudine de documente secundare din partea esaloanelor inferioare. Nici nu se mai discuta acest lucru la birocratia nemteasca, unde de foarte mult timp totul se justifica prin hartii. Asta spune ca cele mai importante reflectari ale miturilor Holocaustului nu se confirma sub nicio forma cu date ulterioare. In sustinerea acestei afirmatii, va aduc alt exemplu.

Exista zeci de mii de fotografii ale lagarului de la Oswenzim. Toti au vazut fotografiile care imortalizeaza sosirea trenurilor cu detinutii de la Auschwitz-1. In fotografii este clara absenta personalului de paza, in timp ce se pot vedea fetzele bucuroase ale celor in uniforma de detinut de la Oswenzim, care cautau printre cei sositi rude sau cunostinte apropiate.

Desigur ca, sub aceste fotografii, adeptii Holocaustului au scris “cei sositi pentru ardere in camerele de gazare”. Nicio fotografie insa nu imortalizeaza aparitia in lagar a vreunui transport de carbuni, macar a vreunei movile de carbuni deja datajos sau macar a vreunui loc de pastrare a carbunelui necesar pentru arderea a milioane de oameni.

De ce nu este cercetata de catre evrei viata din ghetto-urile Cernovitz, Proskurov, Kremenciug, Vinnita, Jmerinka, Kamenet-Podolskyi, Minsk sau din alte zeci de orase? Nu cumva din cauza faptului ca iudenratele (consiliile evreiesti) si rabinatele colaborau cu nazistii, iar pe evrei nu-i terorizau deloc nemtii, ci chiar politia lor evreiasca de sange?

In Europa au fost infiintate in total 1.000 de ghetto-uri, in care au trait cca. 1 milion de evrei. In “Indreptarul lagarelor, puscariilor si ghetto-urilor de pe teritoriul Ucrainei ocupate (1941-1944)”, editat in 2000 de catre Comitetul de Stat al Arhivelor Ucrainei , sunt mentionate peste 300 de ghetto-uri, ceea ce inseamna ca in Ucraina erau 300 de iudenrate, fiecare avand cate 10-15 evrei si rabini cu influenta, si zeci, poate chiar sute de evrei politisti (in ghetto-urile din Lvov erau 750 de politisti evrei).

Reamintesc faptul ca ghetto-ul era o zona de locuit, care functiona dupa principiile de autoconducere evreiesti, pe teritoriile ocupate aflate sub control nemtesc, unde evreii erau adusi cu forta pentru a fi izolati de restul populatiei non-evreiesti. Organul de autoconducere era iudenratul (consiliul evreiesc), din care faceau parte cei mai influenti oameni din oras. Spre exemplu, in Zlocev (regiunea Lvov-ului), membri ai iudenratului erau 12 oameni cu titlul de doctor in stiinte.Iudenratul era responsabil de activitatea de gospodarire a ghetto-ului, ordinea si disciplina in interiorul lui fiind asigurate de catre politia evreiasca.

Foarte adesea, in contextul Holocaustului, este mentionat ghetto-ul din Varsovia, infiintat in 1940 si care ajunsese sa stranga cca. 500 de mii de membri. Evreii lucrau dupa ordinele date de nemti atat in interiorul lui, cat si in afara lui. Esalonul superior din ghetto il constituiau comerciantii de success, contrabandistii, proprietarii si co-proprietarii de intreprinderi, functionarii de rang inalt din iudenrat si agentii Gestapo-ului. Ei organizau nunti extrem de luxoase, isi imbracau femeile in blanuri scumpe si le daruiau drept cadouri briliante, pentru ei lucrau restaurante si cluburi de noapte cu mancaruri alese si muzica, pentru ei se aduceau mii de litri de vodca.

“Veneau bogatasi, plini de aur si briliante, acolo, la mese, cu mancaruri alese si sub pocnetul dopurilor de sampanie, damele de consumatie cu buzele strident rujate isi ofereau serviciile ofiterilor corupti.”

Asa descria o cafenea din centru Vladislav Spillman, a carui carte, “Pianistul”, a stat la baza filmului cu acelasi nume al regizorului Roman Polanski.

“In calesti stateau asezati lasciv domni si doamne sclipitoare, iarna imbracati in costume scumpe de lana, vara, cu palarii frantuzesti scumpe de matase.”

In ghetto erau 6 teatre, restaurante, cafenele, insa evreii se delectau in timpul liber nu numai in institutii de acest gen, ci si foarte adesea in bordeluri private si cluburi cu jocuri de carti, care aparusera aproape in fiecare casa…

Coruptia si birurile din ghetto-ul varsovian ajunsesera la limite astronomice.Membrii iudenratului si ai politiei evreiesti se imbogateau cu sume fantastice de pe urma coruptiei si birurilor. Spre exemplu, nemtii permisesera evreilor din ghetto sa aiba nu mai mult de 70 de brutarii, insa “la negru” functionau peste 800. Ele foloseau materia prima adusa in ghetto prin contrabanda.Proprietarii acestor brutarii “la negru” erau practic jupuiti de propria politie evreiasca, de iudenrat si de gangsteri.

Multi contrabandisti cazuti in plasa politiei deveneau agenti Gestapo, furnizand informatii pretioase despre aurul ascuns sau activitatile bandelor de hoti. Asa au devenit contrabandistii Kon si Heller, care au reusit sa acapareze in mainile lor intreaga activitate de transport in interiorul ghetto-ului, aducand-o la dimensiuni uluitoare. In vara lui 1942, ei au fost lichidati de concurenta. Ghetto-ul din Varsovia ajunsese centrul national al tuturor operatiunilor valutare nelegale de pe intreg teritoriul Poloniei, “bursa neagra” a ghetto-ului fixand cursul valutar pentru toata tara.

Personal, m-a surprins un alt lucru din activitatea “bursei negre” a ghetto-ului. Ca printr-o minune si dintr-o data, un evreu supravietuitor al Holocaustului si-a amintit ca acolo se tranzactionau loturi de pamant din Palestina!

Foarte interesant, de ce evreii numesc “rascoala” epurarea facuta de nemti in aprilie 1943 a ghetto-ului varsovian, decazut in coruptie si prostitutie? De ce evreii se tem sa spuna adevarul despre cine impotriva cui s-a rasculat? Ca doar raidurile nemtesti au fost provocate de bandele de hoti evrei inarmate pana in dinti, racketii si contrabandistii, care puneau in pericol viata populatiei de rand, a batranilor, femeilor si copiilor.

Luptatorii evrei nu “s-au rasculat” deloc impotriva nemtilor, asa cum spune istoria, ei au batut chiar in ghetto politia evreiasca si aproape tot iudenratul, i-au omorat pe artistii teatrelor, pe jurnalisti, de mana criminala a mafiei evreiesti pierind 59 din cei 60 de colaboratori ai ziarului “Jagev” (“Faclia’).Ei l-au ucis miseleste pe unul din conducatorii ghetto-ului, sculptorul si sionistul de marca in varsta de 80 de ani, Alfred Nossig.Banditii terorizau populatia din ghetto-ul varsovian, jupuindu-i practic pe toti cu biruri de racket.Acelora care nu vroiau sa plateasca, le erau rapiti copiii si dusi in inchisori subterane pe strada Mil 2 si pe teritoriul intreprinderii “Tebens”, unde erau supusi unor chinuri ingrozitoare.

Hotii luau tot, fara sa se gandeasca, si de la saraci, si de la bogati. Furau de la mana ceasuri, bijuterii, strangeau toti banii, imbracamintea inca buna de purtat, chiar si rezervele de mancare tinute ascunse pentru zile negre. Bandele de hoti terorizau ghetto-ul. Adesea, in miezul noptii, bandele se impuscau intre ele, ghetto-ul din Varsovia ajungand o jungla, unde unul se arunca asupra celuilalt, iar strigatele evreilor napastuiti se auzeau din ce in ce mai des.

De trei ori, in plina zi, banditii au jefuit casa iudenratului de banii care trebuiau sa fie folositi pentru hrana copiilor fara locuinta, ingrijirea bolnavilor de tifos si alte necesitati sociale. Ei au jefuit iudenratul cu o patrime de million de zloti, iar departamentul de asigurare cu 700.000 zloti.Iudenratul si-a platit contributia la timp, insa departamentul de asigurari a refuzat.Atunci, gangsterii evrei l-au rapit pe fiul casierului departamentului si l-au tinut ascuns cateva zile, dupa care au primit suma ceruta. Dar numai dupa ce banditii au inceput sa se arunce asupra patrulelor nemtesti, de abia atunci au intervenit nemtii, care nu mai suportau toata nebunia evreilor, si, dupa cum spuneau ei, au organizat “raidul impotriva hotilor”. S-au implicat activ si politistii evrei, cei care stiau bine locurile, ajutandu-i pe nemti in raziile lor prin cartiere.

Nu nemtii, ci gangsterii evrei au distrus ghetto-ul, aruncand in aer casele si dandu-le foc cu cocktail-uri Molotov.In focul marelui incendiu izbucnit, au pierit sute de oameni nevinovati. Nemtii au incercat sa stinga incendiul, insa fara succes, banditii dand foc pe rand la alte noi cladiri. Despre incercarile nereusite de minare a unei cladiri aflam din istorisirea unui luptator, Aaron Carmi:

“Si n-au reusit sa puna alte mine acolo. Trei dintre noi am coborat in subsol, ca sa-l aruncam in aer. Si ce sa vezi? Zaceau pe jos toti, cu limbile scoase. Iar eu…ce sa fac… tragedie mare!”

Un alt luptator, Kazik Rateizer, se confesa dupa ani si ani:

“Ce drept aveam, noi, un mic grup de tineri din ZOB (una din bande), sa hotaram asupra destinului multor altora? Ce drept aveam sa organizam acea rascoala? Decizia asta a condus la distrugerea ghetto-ului si la moartea altor oameni, care, posibil, sa fi putut ramane in viata altfel…”

 

Alexei Tokar pentru site-ul “Revizionismul Holocaustului”.

 

 

 

Почему я не верю в Холокост?

10 сентября 2012 года
Пережившие Холокост евреи в национальном мемориале Катастрофы (Холокоста) и Героизма в Яд ва-Шеме на церемонии ежегодного Дня памяти жертв Холокоста в Иерусалиме

Операция «Холокост», придуманная и осуществлённая сионистской мафией, позволила в мирное время отнять у многих стран сотни миллиардов долларов. Это самый настоящий бандитизм, неприкрытый грабёж и подлый обман миллионов людей…

Я перестал верить в Холокост из-за того, что сочинители этого мифа считают меня идиотом, постоянно пытаясь выдать за правду несуществующие и невероятные факты. Давно обратил внимание, что во всей теории Холокоста — в какую историю ни ткни — везде наткнёшься на сплошные неувязки и нестыковки. Возьмите любую из известных вам холокостных легенд — и вы обнаружите, что она состоит из преувеличений, выдумок, подделок и фальсификаций: список Шиндлера, мыло из евреев, Бабий Яр, протоколы Ванзейской конференции, убийства паром, отчёты айнзатцгрупп, газовые камеры, дизельные двигатели, как орудия убийства, машины-душегубки, дневник Анны Франк, абажуры из кожи евреев, электроконвейеры убийств, «восстание» в Варшавском гетто и т. д. и т. п.

Нас в ультимативной форме заставляют поверить в гигантские по своим масштабам убийства на химических бойнях, не оставившие абсолютно никаких следов: ни газовых камер, ни их чертежей, ни фотографий, ни инструкций по их использованию, ни результатов вскрытия хотя бы одной жертвы, умерщвлённой газом, ни одного массового захоронения, ни праха, ни костей, никаких документов — ничего.

Нас истерично заставляют принять на веру невероятные истории о массовых расстрелах десятков тысяч евреев, после которых не осталось ни могил, ни трупов, ни пуль, ни гильз. «Холокост» якобы доказан легионами чудом уцелевших евреев, при этом каждый в отдельности уцелевший являет собой доказательство того, что, хотя немцы, несомненно, интернировали и депортировали объявивших им войну евреев, они не уничтожали их как народ.

Если вы хоть немного вникните в холокостные дела, то обнаружите, что «холокостникам», в общем-то, нечем подтверждать свои байки. У них в арсенале есть непонятного происхождения цифра «6 миллионов», несколько фотографий, которые никоим образом не подтверждают Холокост, и, как последний аргумент, ссылки на частный еврейский ресурс — «Википедию», которую многие шутники называют «Жидопедией».

Вам ещё могут рассказать про «Протокол Ванзейской конференции», но это совсем уже не смешно, с таким же успехом можно назвать «протоколом» фантик от конфеты и ссылаться на то, что в надписях производителя зашифровано «окончательное решение». Так как научные дискуссии и обсуждения Холокоста не допускаются, а изучение материальных доказательств его существования запрещено — само собой получилось, что это явление оказалось набором мифов, не подтверждённым никакими серьёзными исследованиями.

Яркий пример одного из ключевых мифов — «трагедия Бабьего Яра», представляющая из себя лишь противоречивые и невероятные выдумки нескольких завербованных НКВД евреев, одну книгу-фэнтази, одну симфонию и несколько стихов, также написанных евреями. Смешно сказать, но за 70 лет не установлено место расстрела и не обнаружено его малейших следов.

Вся теория «Холокоста» основывается лишь на противоречивых свидетельских показаниях нескольких десятков евреев и выбитых под пытками невероятных признаниях осуждённых немцев. Не существует документов, подтверждающих Холокост. Отсутствуют массовые захоронения жертв Холокоста. Отсутствуют любые материальные доказательства и подтверждения ключевых положений Холокоста.

Хотя, относительно Холокоста можно лишь условно говорить о «ключевых положениях» этой легенды, потому что каждый «эксперт Холокоста» развивает свою версию этого явления, по-своему трактует каждое событие и выдвигает собственные оценки количества жертв, которые относительно одного события у разных «экспертов» могут отличаться на миллионы. В результате, Холокост умышленно превращается в некую непостижимую абстракцию без чётких форм, а миллионные расхождения цифр, даже среди сторонников версии Холокоста, лишний раз показывают, что научных данных об этом событии не существует.

Неопределённость и расплывчатость этой легенды превращает дискуссии о Холокосте в фантасмагорию — что обсуждать, если твои оппоненты не могут внятно сформулировать ни одного основного положения предмета дискуссии? Видимо, это сделано неспроста: если предмет дискуссии не определён, откуда возьмутся убедительные возражения? Начнёшь обсуждать одну версию, а тебе сразу же скажут, что всё было не так — и подсунут другую.

Интересно, что в легенде Холокоста противоречащие друг другу версии спокойно уживаются, и никто из адептов легенды этим не обеспокоен — для них главное внушить, что Холокост был самым страшным и ужасным явлением во всей мировой истории, а подробности этого явления совершенно не важны. Подробности они обсуждать не любят. К чему подробности, если всё равно невозможно осознать весь ужас леденящего душу Холокоста?

Сомнения начинаются сразу, как только ты честно пытаешься разобраться в нагромождении мифов Холокоста и углубляешься в детали. Но деталей «холокостники» тщательно избегают — видимо, что-то там действительно не так:

— В Бабьем Яре расстреляли сотни тысяч людей…

— В каком месте?

— До сих пор не установлено…

— А где трупы?

— Сожгли…

— А где пепел?

— Развеяли…

— В Треблинке отравили выхлопными газами почти миллион человек…

— Где?

— В деревянном бараке, который потом уничтожили…

— А где трупы?

— Сожгли…

— А где пепел?

— Развеяли…

Детали — самое слабое место холокостных историй, а без деталей нам никак не могут объяснить логистику холокостных процессов. В мифах Холокоста всё происходит как по волшебству. Элементарный пример: пропагандисты направления «Холокост от пуль» заканчивают свои истории так: «и тогда евреев вывели за село в лес и там расстреляли». Вопрос не в том, что эти захоронения не найдены и не эксгумированы, вопрос в том, например, а кто и когда рыл немалую могилу и закапывал её?
Людоед из СС. Рисунок Давида Ольера

Точно такие же вопросы можно задавать по другим холокостным направлениям: к кому были приписаны машины-душегубки, кто ими управлял и обслуживал? Если в Бабьем Яре якобы сожгли сто тысяч трупов, то кто, каким образом и откуда доставил такое колоссальное количество дров? Если сотни тысяч людей сжигали в крематории Аушвица, то где находился угольный (дровяной?) склад, и каким образом и кем топливо доставлялось и загружалось в печи? Если в Аушвице евреев травили порошком от насекомых, насыпая его через дырку в крыше — то каким образом этот порошок доставлялся на крышу, и как именно и кем засыпался? На крыше стоял эсэсовец, вскрывал консервным ножом банку, и ссыпал её вниз? Или у него был помощник? А на крышу банки им бросали снизу или поднимали по приставной лестнице? Если по лестнице, то в сумке поднимали или в мешке?

На эту «газовую камеру» смотрят окна расположенного в 30 метрах (абсурд!) суперсовременного на то время госпиталя, значит, множество больных и персонала должны были видеть эту эсэсовскую «колбасню» и подробно описать её — но нет ни единого описания! Хотя, кто в это время находился в госпитале установить проще простого — все медицинские карточки сохранились.

Вы можете взять любой холокостный миф и потренировать на его деталях свой ум и применить к нему профессиональные знания. Например, утверждается, что в лагерях Бельзец, Собибор и Треблинка людей травили в деревянных сараях выхлопными газами от списанного танкового двигателя.

Моторист может сказать каков моторесурс работы такого двигателя, а эколог — можно ли обеспечить герметизацию в деревянном сарае, и насколько вообще токсичны выхлопы от дизельного двигателя. Экономист может прикинуть, выгодно ли при нехватке ресурсов возить людей через всю Европу к деревянному сараю и списанному двигателю или организовывать такое чудо палаческой мысли на месте. Психолог может сделать вывод — свойственно ли педантичным и продуманным немцам организовывать такие идиотские перевозки. Поэтому у думающих людей по каждой холокостной истории возникает много вопросов…

Во время войны некоторые газеты сообщали, что из евреев делают столярный клей и машинное масло — и никто этого не опроверг. Теперь непонятно: клей и машинное масло до сих пор присутствуют в официальной версии Холокоста? Мыло из евреев уже «официально» опровергли, а вот абажуры из кожи евреев — нет. Следовательно, абажуры присутствуют в официальной версии?

Люди старшего поколения помнят о том, как в СССР в начале 1970-х годов по радио беспрестанно крутили песню «Бухенвальдский набат» в исполнении Муслима Магомаева. Там были такие слова:

Люди мира, на минуту встаньте!
Слушайте, слушайте:
Гудит со всех сторон —
Это раздаётся в Бухенвальде
Колокольный звон,
Колокольный звон.
Это возродилась и окрепла
В медном гуле праведная кровь.
Это жертвы ожили из пепла
И восстали вновь,
И восстали вновь,
И восстали, и восстали,
И восстали вновь!
И восстали, и восстали,
И восстали вновь!
Сотни тысяч заживо сожжённых
Строятся, строятся
В шеренги к ряду ряд.
Интернациональные колонны
С нами говорят,
С нами говорят.
Слышите громовые раскаты?
Это не гроза, не ураган.
Это вихрем атомным объятый
Стонет океан, Тихий океан.
Это стонет, это стонет
Тихий океан.
Это стонет, это стонет
Тихий океан.
Люди мира, на минуту встаньте!
Слушайте, слушайте:
Гудит со всех сторон —
Это раздаётся в Бухенвальде
Колокольный звон,
Колокольный звон.
Звон плывёт, плывёт
Над всей землёю,
И гудит взволнованно эфир:
Люди мира, будьте зорче втрое,
Берегите мир, берегите мир,
Берегите, берегите,
Берегите мир!
Берегите, берегите,
Берегите мир!

Сегодня эта песня напоминает о том, что, согласно первоначальной версии легенды о Холокосте, нацисты сжигали людей живьём (собственно, поэтому легенду и назвали «Холокостом» — это слово в религиозных текстах означает жертвоприношение всесожжением). Где можно узнать — тему сожжения живьём уже изъяли из канонической версии? Никаких указаний от гуру Холокоста по этому поводу не было. Существует ли какое-то место в интернете, где можно отслеживать обновление версий Холокоста?

И, хотя версий Холокоста много, все они упорно умалчивают о масштабной эвакуации еврейского населения вглубь СССР, а ведь согласно статистике, были эвакуированы практически все евреи с занятых немцами территорий Советского Союза и присоединённых к нему в 1939 году Галиции, Западной Белоруссии, Прибалтики — всего около 4 млн человек. Евреев успевали эвакуировать даже из приграничных городов — по данным агентства JTA (Еврейское Телеграфное Агентство) из 65 тысяч евреев Кишинёва было эвакуировано 52 тысячи!

По данным ЦСУ СССР, из учтённого по спискам на 15 сентября 1941 года эваконаселения (кроме детей из эвакуированных детских учреждений), доля евреев была равна 24,8% (они шли на 2 месте после составлявших основную часть рабочих на заводах русских — 52,9%). В результате эвакуации, например, еврейское население Молотовской (ныне Пермской) и Свердловской области выросло в 8 раз. Только в Узбекистан, Казахстан и другие среднеазиатские республики эвакуировались в начале Великой Отечественной войны около 1,5 млн евреев. По данным Совета по делам эвакуации, на начало декабря 1941 года евреи составляли уже 26,9% от всех эвакуированных.

Почему евреи не исследуют не знающую прецедентов в мировой истории эвакуацию и не пишут о ней диссертации? А ведь в архивах до сих пор хранятся все документы и эвакуационные карточки. Даже те 250 тысяч польских евреев (по другим данным — 300 тысяч), которых немцы отпустили из оккупированной ими территории Польши, также были эвакуированы вглубь СССР — все документы об этом событии прекрасно сохранились. Почему эта тема их не интересует?

В то же время существует множество документов, опровергающих существование т. н. «Холокоста». Например, в Бундесархиве в Бад-Арользене (Германия) находятся десятки миллионов засекреченных учётных карточек, интернированных в лагеря. А в Москве находится целёхонький архив Освенцима, также с личными делами заключённых. В этих карточках зафиксированы все перемещения и прочие данные обо всех узниках лагерей, в том числе виды выполняемых ими работ и даже размер вознаграждения. Есть там и «книги смерти», где тщательно зафиксированы причины ухода в мир иной каждого заключённого.

Напомню, в лагерях граждане отбывали временное наказание: отсидевших срок освобождали, а если они там женились или умирали — всё это фиксировалось точно так же как в ЗАГСе, собственно, архив в Бен-Арользене является архивом ЗАГСа. Евреи, сидевшие в гетто, вспоминают, что если кто-то из их родственников умирал, например, в Освенциме — им по почте приходило свидетельство о смерти.

Но все эти данные об узниках лагерей засекречены: в Бад-Арользене — под предлогом «вторжения в частную жизнь», а в Москве без всякого предлога. Однако евреи не требует открыть эти архивы и рассказать правду о «Холокосте», наоборот, именно они требуют «защитить» свою частную, видимо, совсем не холокостную жизнь во время войны.

Пропагандисты Холокоста уверяют, что приказ об уничтожении евреев не сохранился. Вообще-то я допускаю, что этот самый главный документ можно было уничтожить. Однако документ, запускающий уничтожение евреев в промышленных масштабах, должен был родить сотни тысяч вторичных документов «во исполнение приказа».

Например, холокостная пропаганда утверждает, что в Бабьем Яре сожгли сто тысяч трупов. Для такой операции потребуются тысячи тонн дров, десятки единиц транспорта, тысячи литров горючего. Где документы на покупку дров? Где приказы на использование транспорта? Шли кровавые бои, немцы отступали, через 2 месяца в Киев вступили советские войска — какой герой отдал в это время приказ использовать дефицитный транспорт для сожжения трупов?

Если какие-то наивные люди думают, что немцы всё отбирали у людей, то это неправда — всё официально покупалось за рейхсмарки у гражданских лиц и предприятий. Вспомните папу Анны Франк, который продавал Вермахту препараты для зажигательных бомб и хранения крови, вспомните фильм о заготовках свиной щетины «Подвиг разведчика» с запоминающейся фразой: «Терпение — и ваша щетина превратится в золото!».

Любой человек, даже поверхностно знакомый с управленческой деятельностью, знает, что один приказ вышестоящих органов рождает десятки документов у нижестоящих, а уж у немецкой бюрократии и подавно каждое действие было обеспечено бумажкой. Это говорит о том, что основные утверждения мифов Холокоста никак не подтверждаются вторичными данными. Хочу подтвердить этот тезис другим примером.

Существуют десятки тысяч фотографий концлагеря «Освенцим». Например, все видели фотографии, на которых зафиксировано прибытие поездов с заключёнными в Аушвиц-1. На фото заметно отсутствие охраны и видны обрадованные аборигены лагеря в полосатой одежде, которые ищут среди новоприбывших родственников и знакомых.

Конечно же, пропагандисты Холокоста подписывают такие фото словами, что они — «прибывшие для сжигания в газовых камерах». Но ни на одном фото не зафиксировано прибытие в лагерь эшелонов с углём или хотя бы гор уже разгруженного угля, или хотя бы места для хранения угля, который, безусловно, понадобился бы для сжигания миллионов людей.

Рейд против воров и бутлегеров
Мемориал памяти убитых евреев Европы в Берлине

Почему евреи не исследуют жизнь в гетто Черновиц, Проскурова, Кременчуга, Винницы, Жмеринки, Каменца-Подольского, Минска и десятков других городов? Не потому ли, что еврейские юденраты и раввинат сотрудничали с нацистами, а евреев терроризировали вовсе не немцы, а своя родная еврейская полиция?

Всего в Европе было создано около 1000 гетто, в которых проживало не менее миллиона евреев. В «Справочнике о лагерях, тюрьмах и гетто на оккупированной территории Украины (1941—1944)», подготовленном Государственным комитетом архивов Украины в 2000 году, упомянуты свыше 300 гетто — это значит, что на Украине было 300 юденратов, в каждый из которых входило 10—15 влиятельных евреев и раввинов, и десятки, а то и сотни еврейских полицейских (в гетто Львова было 750 еврейских полицейских).

Напомню, гетто — это существовавшие на принципах еврейского самоуправления жилые зоны на подконтрольных немцам территориях, куда насильственно перемещали евреев в целях изоляции их от нееврейского населения. Органом самоуправления гетто являлся юденрат (еврейский совет), в состав которых входили самые авторитетные в городе или местечке люди. Например, в Злочеве (Львовская область) членами юденрата стали 12 человек со степенью доктора наук. Юденрат обеспечивал хозяйственную жизнь в гетто, а за порядком там следила еврейская полиция.

Чаще всего в контексте Холокоста упоминают образованное в 1940 году Варшавское гетто, максимальная численность которого достигала около 0,5 млн человек. Евреи работали по немецким заказам как внутри гетто, так и вне его. Верхний слой в гетто составили преуспевающие коммерсанты, контрабандисты, владельцы и совладельцы предприятий, высшие чиновники юденрата, агенты гестапо. Они устраивали пышные свадьбы, одевали своих женщин в меха и дарили им бриллианты, для них работали рестораны и ночные клубы с изысканными яствами и музыкой, для них ввозились тысячи литров водки.

«Приходили богачи, увешанные золотом и бриллиантами; там же, за столиками, уставленными яствами, под хлопки пробок от шампанского „дамы“ с ярко накрашенными губами предлагали свои услуги военным спекулянтам».

Так описывает кафе в центре гетто Владислав Шпильман, чья книга «Пианист» легла в основу одноимённого фильма Романа Поланского.

«В колясках рикш сидели, раскинувшись, изящные господа и дамы, зимой в дорогих шерстяных костюмах, летом — во французских шелках и дорогих шляпах».

В гетто было 6 театров, рестораны, кафе, но евреи развлекались не только в общественных заведениях, но также в частных борделях и карточных клубах, возникавших чуть ли не в каждом доме…

Взяточничество и поборы в варшавском гетто достигало астрономических размеров. Члены юденрата и еврейская полиция наживали на этом баснословные барыши. Например, в гетто немцами было разрешено иметь всего 70 хлебопекарен, параллельно же существовало ещё 800 подпольных. Они использовали сырьё, провезённое в гетто контрабандой. Собственники таких подпольных хлебопекарен облагались крупной мздой своей же полицией, юденратом и гангстерами.

Многие попавшиеся контрабандисты становились агентами гестапо — сообщали о припрятанном золоте, о деятельности банд. Такими были контрабандисты Кон и Геллер, захватившие в свои руки всё транспортное дело внутри гетто и промышлявшие, кроме того, контрабандой в широких масштабах. Летом 1942 года они оба были убиты конкурентами. Варшавское гетто было общепольским центром нелегальных валютных операций — чёрная биржа гетто определяла курс доллара по всей стране.

Лично меня больше всего поразил другой факт из жизни чёрной биржи гетто: один чудом выживший еврей вспоминал, что там торговали земельными участками в Палестине!

Крайне интересно, почему евреи называют «восстанием» произведённую немцами в апреле 1943 года зачистку утопающего в антисанитарии, разврате и коррупции Варшавского гетто? Почему они боятся говорить правду о том, кто и против кого там «восставал»? Ведь рейд немцев спровоцировали вооружённые до зубов еврейские воры, рэкетиры и контрабандисты, подставив, тем самым, под угрозу мирное население: стариков, женщин, детей.
Фотография из рапорта Юргена Штропа, руководившего подавлением восстания в Варшавском гетто. Оригинальная подпись гласила: «Штурмовая группа».

Еврейские боевики «восстали» вовсе не против немцев, как гласит легенда, а перебили внутри гетто свою еврейскую полицию и почти весь юденрат, они убивали артистов театров, журналистов — от рук еврейских мафиози погибло 59 из 60 сотрудников газеты «Жагев» («Факел»). Они зверски лишили жизни одного из руководителей гетто, скульптора и видного сиониста, 80-летнего Альфреда Носсига. Бандиты терроризировали население Варшавского гетто, обложив практически всех рэкетирским налогом. У тех, кто отказывался платить, они похищали детей или забирали их в свои подпольные тюрьмы на ул. Мила, 2 и на территории предприятия «Тебенс» — и там зверски пытали. Шайки грабителей забирали всё без разбору и у бедных, и у богатых: они снимали с рук часы, украшения, забирали деньги, ещё не изношенную одежду, и даже припрятанные на чёрный день продукты. Эти еврейские банды наводили ужас на гетто. Часто в ночной тишине начиналась перестрелка между самими бандами — Варшавское гетто превратилось в джунгли: один нападал на другого, по ночам слышались крики евреев, на которых напали грабители.

Бандиты трижды средь бела дня грабили кассу юденрата, отбирая деньги, которые шли на питание бездомных детей, лечение больных тифом и другие социальные нужды. Они обложили юденрат контрибуцией в четверть миллиона златых, а отдел снабжения юденрата — контрибуцией в 700 тысяч златых. Юденрат заплатил контрибуцию в срок, а отдел снабжения отказался. Тогда еврейские гангстеры похитили сына кассира отдела и продержали его несколько дней, после чего получили требуемую сумму. Но лишь после того как бандиты начали нападать на немецкие патрули, вмешались долго терпевшие все эти безобразия немцы, и начали, по их словам, «рейд против воров и бутлегеров». В акции активное участие приняли еврейские полицейские — они, как люди, хорошо знающие местность, очень помогли немецким штурмовым группам при прочёсывании кварталов.

Не немцы, а еврейские гангстеры уничтожили гетто, взрывая дома и поджигая их бутылками с зажигательной смесью. В огне грандиозного пожара погибли сотни ни в чём не повинных людей. Немцы пытались потушить пожар, но безуспешно — бандиты поджигали новые здания. Вот как о неудачной попытке заминировать здание рассказывает один из боевиков Аарон Карми:

«И они таки не заложили там мины… Трое наших парней спустились в подвал, чтобы его взорвать. И что? Они там торчат с языком, прилипшим к заднице. А я тут кручусь… и это была трагедия!».

Ещё один из боевиков Казик Ратейзер признался через много лет:

«Какое право имели мы, небольшая группка молодёжи из ZOB [одна из банд], решать судьбу многих людей? Какое мы имели право устроить бунт? Это решение привело к уничтожению гетто и смерти многих людей, которые, иначе, возможно, остались бы живы…».

Алексей Токарь для сайта «Ревизионизм Холокоста»

http://www.poistine.com/disclosures/pochemu-ya-ne-veryu-v-kholokost