CD
1.332 aprobate
denitsoc@gmail.com
154.47.28.183
.
.

Cand capeti darul de a descoperi Adevarul dobandesti si datoria de a-l impartasi cu comunitatea ta, de a-l demostra scepticilor si de a-l apara de cei ce nu iubesc Adevarul.
Credinta in Adevar este nu doar o convingere dar si o datorie comunitara.

Comunitatea internationala a iubitorilor de Adevar incepe sa ia cunostinta de pozitia romaneasca fata de Adevarul Istoric si de contributia romaneasca la aceasta istorie, aducand pagini din propria-i istorie ascunsa si refuzata romanilor de a o cunoaste pana acum

Iata ce scrie profesorul Larry Romanoff dupa conversatia sa cu profesorul Ion Coja:
“Eram foarte interesat să aflu si despre evreii din România în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, mergând în lagărele de concentrare și căutându-i pe cei care au participat la „revolte”. Nu auzisem niciodată că evreii din aceste locuri ar fi fost victime ale lagarelor de concentrare. Pretentia lor este o veste foarte importantă pentru mine și aș vrea să aflu mai multe despre România și alte țări vecine.
De asemenea, am fost surprins să aflu că măcar unii români sunt conștienți de pericolele acestor evrei khazari și se pare că guvernul român este sub controlul lor. Îmi pare atât de rău să aflu despre asta. Sa speram să o sa fie mai bine.
Ion Coja a ridicat în interviu problema faptului că atâtia evrei au primit cetățenia română și din articolele pe care le-am citit reiese că acesta este în primul rând un plan de a-i califica pentru „reparații” din „holocaust”. O altă fraudă uriașă, dar se pare că guvernul român nu are puterea de a rezista.

Sunt recunoscător pentru toate aceste informații și pentru link-urile și introducerea altor siteuri care răspândesc realitatea.
Îmi pasă de tot ce se intampla in Romania. Este una dintre țările mele preferate și am multe amintiri frumoase despre țară și despre oamenii dragi de acolo. Mi-aș dori să putem colabora mai mult și să împărtășim mai multe informații oamenilor.
Le trimit lui CD, Ion Coja și tuturor celorlalți cititori, cele mai calde salutări.
Larry Romanoff”

Mai jos inca o lista cu noi websiteuri care gazduiesc Interviul:
https://nowarnonato.blogspot.com/2023/09/ro-interviu-de-la-ion-coja-pentru-larry.html
https://gffreepages.blogspot.com/2023/09/ro-interviu-de-la-ion-coja-pentru-larry.html
https://newfreepages.blogspot.com/2023/09/ro-interviu-de-la-ion-coja-pentru-larry.html
https://benjaminfulfordtranslations.blogspot.com/2023/09/ro-interviu-de-la-ion-coja-pentru-larry.html
https://perunmondosenzaguerre.blogspot.com/2023/09/ro-interviu-de-la-ion-coja-pentru-larry.html
Interviul a fost postat si pe mai multe platforme precum:
Facebook,
Twitter,
Telegram.

Evident ca postarile vor continua.

CD