CD
641 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95 

ORANDUIREA SI RELIGIA EI
De CD

Orice noua oranduire sau Lume Noua vine cu o cultura proprie, cultura ce ajuta in fapt si la instalarea noii lumi/oranduiri. Dar si noile culturi sau religii ca sa-si poata face loc trebuie sa aiba un teren degajat de o miscare cultural-religioasa care sa umbreasca si să discrediteze vechea cultura sau religie.

Anarhismul a fost la vremea lui o miscare extraordinar de bine organizata si la un moment dat, cand s-a constatat eficienta acestei miscari a devenit bine stipendiata. Anarhismul nu a avut in vedere daramarea oranduirii feudal-burgheze si instalarea bolsevismului, dar bolsevismul a vazut o oportunitate in incurajarea anarhismului in scopul detronarii vechii culturi si religii, ca apoi cu o trecere de opt luni prin socialism democrat sa se instaleze Bolsevismul Sovietic si anarhismul a ajuns doar un vehicul dispensabil pentru aducerea parazitului Bolsevism.

Acum KontraKultur este miscarea care pregateste aparitia Noii Ordini Mondiale si a noii religii surpriza a supunerii totale. O religie hibridizata cu vechi practici, din vechile religii sau modernele culte, in care consumul halucinogenelor, incantatiile si dansul ritual sunt parte a unui ritual complex si complet.

Contra cultura lupta prin toate mijloacele, permise si nepermise legal, pe fata si prin intuneric, impotriva religiilor existente, opunandu-le unele impotriva celorlalte cat si aliniindu-le in aliante ecumenice menite sa explodeze la punctual maxim de presiune sociala.

Un exemplu elocvent este aparitia Patriarhiei Ukrainei printr-o alianta ecumenica sub egida Constantinopolului la care s-a aliat si Patriarhia Romana. Interventia speciala a Rusiei in Donbas a avut ca scop si oferirea populatiei rusofone majoritare sansa de a se inchina in ritul rus traditional ce le fusese refuzat de de noua Patriarhie Ukrainiana.

Pregatirea instalarii Noii Ordini/oranduiri Mondiale a inceput cu mai bine de un secol in urma si inaite de a se pierde in umbra inutilitatii, cu ultimele resurse se incearca acum cu disperare INSTALAREA NOM.
Se pare ca protocolul Instalarii sufera modificari de ultima instanta in functie de evolutia evenimentelor pe scena internationala.

Protocolul instalarii este o oglindire a mai multor Protocoale ce au surprins si indignat lumea de-a lungul timpului, dar o incapatanare talmudica il face fidel traditiilor kabalistice.
Diverse personalitati ale culturii internationale si-au adus contributia lor la opera de instalare a NOM, aici nu v-om aminti decat cateva.
Wells a scris o carte intitulată „Noua Ordine Mondială” în 1940 și este prima care a pionierat acest termen acum infam.

Aldous Huxley este autorul cartii „Doors of Perception” – “Ușile percepției” ce este considerată manualul de instrucțiuni pentru ceea ce a constituit începutul mișcarii Contraculturii.
Studii spirituale/religioase au modelat teza de bază a cărții lui Aldous Huxley „Ușile percepției”, iar titlul este influențat de poetul William Blake, care a scris în 1790 în cartea sa „The Marriage of Heaven and Hell” – “Mariajul Raiului cu Iadul”: „Dacă ușile percepției ar fi curățate, atunci totul i-ar părea omului așa cum este, Infinit. Căci omul s-a închis pe sine, până când vede toate lucrurile prin frânturile înguste ale cavernei sale.”

Huxley a recunoscut că a fost influențat, în special de romanele lui Wells „A Modern Utopia”, „The Sleeper Awakes” – “Adormitul se trezeste” și „Men Like Gods” – “Oameni ca zei”. când scria “The New Brave World” – „Lumea nouă curajoasă”. Mai mult chiar Huxley împărtășește o perspectivă wellsiană, în sensul că societatea ar trebui organizată pe baza unui sistem de caste.

Poate că acesta a fost unul dintre motivele pentru care Huxley a fost atât de fascinat să învețe despre credințele și practicile religioase hinduse ale Indiei, care coexistaseră de secole cu un sistem de caste adânc înrădăcinat de care India încă se luptă să se îndepărteze si în prezent. Hinduismul a oferit o multitudine de lucrări și perspective mărețe, a devenit corupt și s-a împletit complet cu susținerea sistemului de caste din India la un moment dat si nu se poate nega; că a fost folosit pentru a justifica un sistem de ierarhie de la sclav la starea divină a unui Brahman, iar că imperialiștii britanici au fost întotdeauna foarte fascinați de această formă de organizare socială nu se poate nega.

Huxley a fost întotdeauna interesat de subiectul religiei, dar mai ales de utilizările sale în comportamentul și condiționarea mentală obținute prin tehnici precum intrarea în stări de transă în care sugestibilitatea unui individ putea fi manipulată.
Hypnopædia nu a fost doar un amestec științifico-fantastic ciudat. De asemenea, Huxley a fost atât de interesat de munca dr. William Sargant, autorul cartii “Battle for the Mind” – “Batalia pentru minte”, în care el discută natura procesului prin care mințile noastre sunt supuse influenței altora, la care Huxley se referă în mod repetat în scrierile și prelegerile sale și in care a fost implicat cu Institutul Tavistock și MKUltra.

O altă influență majoră pentru „Doors of Perception” – “Usile Perceptiei” a fost din nou H.G. Wells, cu cartea sa „The Door in the Wall”- “ Usa din Perete” care examinează contrastul dintre estetică și știință și dificultatea de a alege între ele. Protagonistul Lionel Wallace este incapabil să facă o punte între imaginația sa și latura sa rațională, științifică, care a dus la moartea sa.

Huxley scrie în „Ușile Percepției”: „Că pare foarte puțin probabil ca omenirea în general se va putea dispensa vreodată de Paradisurile Artificiale… Arta și religia, carnavalele și saturnaliile, dansul și ascultarea oratoriei – toate acestea au servit, în expresia lui H.G. Wells, drept Usi în Zid.

Libertatea pe care o ofera Religia Orthodoxa este imensa, ea ne cere sa credem, ne cere deci sa gandim, caci a crede este rezultatul unei gandiri libere, a unei deliberari in urma careia alegi sa crezi sau nu. Iar puterea exemplului este dovada suprema a adevarului.
Futurologii insa vad Lumea Noua venind cu o noua religie a supunerii absolute..

În „Open Conspiracy: Blueprints for a World Revolution” – “ Conspiratie descisa: Scheme pentru o Revolutie a Lumii” de H.G. Wells, el își descrie viziunea pentru o religie modernă:
„…dacă religia trebuie să dezvolte putere unificatoare și directivă în confuzia actuală a treburilor umane, ea trebuie să se adapteze la această orientare a minții care privesc înainte și analizează individualitatea; trebuie să se desprindă de istoriile sale sacre…
Dorința de slujire, de subordonare, de efect permanent, de evadare din meschinăria neplăcută și mortalitatea vieții individuale, este elementul nemuritor în fiecare sistem religios.”

Controlul și subordonarea este tot ce vrea Wells si Noua Ordine Mondiala să păstreze din vechea relicvă a religiei. Prima propoziție din crezul modern trebuie să fie, nu „cred”, ci „mă dau pe mine însumi.”’

CIA, MK Ultra, Tavistock Institute au urmărit întotdeauna drogul perfect care ar fi minim în efectele sale fizic distructive, dar care ar permite unui individ să acceseze o stare aproape de traire a unei experiențe religioase/spirituale în afara corpului, o transcendență care promitea o conexiune cu Infinitul, pacea interioara si iluminarea.
Iluminare și pace interioară într-o pastilă, gata oricand ai nevoie de o scurtă vacanță din „iluzia” realității.

Numele Soma, pe care Huxley l-a folosit pentru a-i denumi medicamentul ideal pentru fantezie în „Brave New World”, a fost bazat pe o plantă ale cărei sucuri au fost folosite pentru a crea băutura spirituală care a fost descrisă atât în vechile practici religioase ale tradiției vedice, cât și în zoroastrism. care a numit planta și băutura spirituală cu același nume, Soma. Astăzi, este un mister la ce plantă se refereau în aceste texte. Fără îndoială, Huxley a urmărit aceasta idee toată a doua jumătate a vieții sale și, într-adevăr, ciupercile psilocibine sunt teoretizate ca fiind unul dintre potențialii candidați pentru ceea ce ar fi putut fi numit Soma cu secole în urmă.

Pozitia lui Huxley față de LSD și alte substanțe psihedelice a fost esențial oligarhică, că trebuie privite ca substanțe periculoase care să fie eșantionate doar de minți atât de fine și vizionare precum a lui. Adică cei care au avut puterea mentală, rezistența mentală pentru a ajunge la iluminare; cei care erau prea slabi pentru a suporta asemenea rigori mentale aveau să devină exact opusul și riscau să cadă în groapa întunecată a nebuniei complete, deși aceasta în sine era percepută de mulți ca fiind o formă de mediu, de clarviziune.

Dar ce înseamnă să fii nebun într-o lume care este îngrozitor de „normală”?
Cu siguranță așa a gândit Ken Kesey când a scris „One Flew Over the Cuckoo’s Nest” – “Un zbor deasupra unui cuib de cuci”, că nebunia în sine era o formă de eliberare din cătușele constrângerilor societale capitaliste.
Poate că nebunia era scopul, până la urmă era mult mai des atins decât iluminarea promisă…
J.F.C. Hecker a observat în cercetările sale despre mania dansului că sugestiabilitatea sporită are capacitatea de a determina o persoană să „imbratiseze cu egală forță, rațiune și nebunie, binele și răul, diminuând lauda virtuții, precum și criminalitatea viciului”.

Tavistok si CIA au incurajat concubinajul sectant religios cu uzul sau abuzul de droguri. Nu este de mirare că Institutul Tavistock și CIA s-au implicat în analiza efectelor LSD-ului și a modului de a influența și controla mintea. Și poate că nu este o coincidență faptul că Aldous Huxley a fost în strânsă corespondență cu William Sargant, Sargant chiar se referă la „perspectivele” lui Huxley de mai multe ori în cartea sa „Battle for the Mind”.
Huxley este, de asemenea, citat într-o prelegere pe care a susținut-o Sargant la Tavistock Group, California Medical School în 1961.

Huxley continuă să afirme un an mai târziu într-o prelegere intitulată „The Ultimate Revolution” la UC Berkeley Language Center 1962:
„Astăzi ne confruntăm, cred, cu abordarea a ceea ce se poate numi revoluția ultimă, revoluția finală, în care omul poate acționa direct asupra minții-corpului semenilor săi… suntem în proces de dezvoltare a unei serii întregi de tehnici. ceea ce va permite oligarhiei controlatoare care a existat dintotdeauna și probabil va exista întotdeauna să-i facă pe oameni să-și iubească servitutea.
Acesta este, mi se pare, ULTIMA REVOLUȚIE răuvoitoare să spunem, și aceasta este o problemă care m-a interesat mulți ani și despre care am scris acum treizeci de ani, o fabulă, Brave New World, care este o relatare a societatii făcând uz de toate dispozitivele disponibile și de unele dintre dispozitivele pe care mi le-am imaginat posibile, folosindu-se de ele pentru, în primul rând, a standardiza populația, a rezolva diferențele umane incomode, pentru a crea, să zicem, masă, producand modele de ființe umane aranjate într-un fel de sistem științific de caste.”

Intradevar ULTIMA REVOLUȚIE, daca omenirea se va orienta in aceasta directie si acum sunt foarte aproape de a o face, va fi Finala lor orientare/revolutie, caci nu va mai fi o cale de reintoarcere, va fi Pasul Final.

Toate acestea trebuie luate ca „avertisment” pentru public, o necesitate teribilă care va apărea dacă suprapopularea nu este abordată, așa cum arată clar în Brave New World Revisited.
Odată cu SUPRAPOPULAREA, vine și SUPRAORGANIZAREA care, la rândul său, duce la progresele științifice în tehnologie despre care Huxley ne spune că poate duce doar la TOTALITARISM.

Astfel, creșterea populației și progresele în științe sunt cea mai mare amenințare pentru omenire.
Dar trebuie să avem o dictatură științifică pentru a evita un sistem totalitar sub forma unei dictaturi științifice?
Suna foarte apropiat de tezele de la Davos. Nu veti avea nicio proprietate dar veti fi fericiti!

O noua religie a supunerii si a abandonarii. A crede nici măcar nu este acceptabil, pentru că a crede ține de gândire, este doar o chestiune de predare, pe care ți-o oferi.
Nu este nevoie să acționezi cu rațiune, ci să fii stăpânit de chiar opusul ei; a fi într-o stare de existență în care nu există idei și, prin urmare, nu există gânduri, doar sentimente senzoriale directe.
Realizarea supremă este să te predai complet lumii exterioare, unei dictaturi nemiloase.

Intenția lui Huxley în a scrie viziunea sa distopică extrem de influentă “O Lume Noua Curajoasa” a fost menita să fie luata ca un îndemn?
Este o profeție inevitabilă?
Sau trebuie înțeleasa ca o Conspirație Deschisă?