Maria
6 aprobate

mariadakhel.blogspot.com/2014/02/cozile-de-topor.…x
dakhel_maria@yahoo.com
178.138.97.225
Dle Coja, mi-am amintit o poveste pe care mi-a spus-o un copil…Prin desen. Stiti ca atunci cand deseneaza copiii spun povesti?
Desenul lui Andrei, unul dintre Maestrii mei copii, reprezenta o padure uscată. Fara pic de viata in ea. Stiti a cui padure este? A hotilor ce ne prădează! Inclusiv a SRI. Cand fura, de la ei fura si-si secatuiesc astfel sufletul propriu, condamnandu-si astfel si urmasii la necazuri si saracie. Asa a ajuns occidentul sa degenereze. Colonizand alte tari pe care le-au adus in saracie si umilinta, si-au ucis proprii urmasi din viitor. Care nu s-au mai nascut.
Drepturile dvs din Cer nu vi le poate nimeni fura. Sunt ale dvs prin nastere. Va fura drepturile pamantesti furand astfel de la ei înșiși.
Spun asta pentru cioditorii din structurile MAI si restul structurilor plătite ca sa ne apere. Stiu ca trag cu ochiul si timpanul la ce scriem noi si transmit mai departe. Ca sa nu doarmă linistiti ca noi am fi prosti si ei sunt smecheri. Oamenii cu bun simt nu sunt prosti. Sunt doar cu bun simt si nu au muschi ca sa se bată cu bandiții din sistem.
Dar noi avem Spirit…😁