Iulian MARES
1.571 aprobate
iuliuss_m@yahoo.ca
86.127.163.175 Ca răspuns la surena.
Surena,

eu merg inainte cu cei care nu tin pistolul la tampla poporului roman! Dumneata si cei cativa mergeti cu rusii si binefacerile lor…
Sunt si voi ramane optimist si realist, in sensul in care nu accept etikete gen*Ne vor raul,*Vor sa ne fure sa ne inrobeasca!
Raul este in primul rand in noi, in likelele venite la putrea politica si a institutiilor statului de dupa 89, care au devenit prin vot sau numire adevaratii satrapi ai romanilor si groparii ROU!
Ai impresia ca daca X, Y,Z si-au încropit un restaurant sau o gogoserie in Vest sunt pe roze? Se pot pierde intr-o noapte averi uriase, dar niste mizilicuri?

Am sa skimb putin ordinea enunturilor:

*„Putin nu este Stalin să se gândească la 23 August 1944…”
**„ până când America&Co nu este ejectată de aici. Singurii care ne pot scăpa de „partenerul strategic”, ca și în ‘944 sunt rușii cei răi”

#Ba se gandeste kiar mai adanc decat Stalin, aceasta creatie divina, Putin, pe care una il si facea roman, scriind ca de fapt numele lui este Putină!
Daca US pleaca din EU cine crezi ca-i va lua locul? Intrebari ajutatoare: de ce numeam si numim HUN revanșardă? Si pentru ce teritoriu? ruSSia poate fi numita la fel acum, ieri si in viitor? Exista un element care face diferenta? Da! HUN nu are curaj sa atace pt ca este in inferioritate! La RUS nu este cazul, ea este BALȘAIA!
ÎL DOARE PE PUTLER CATI MUJICI MOR PENTRU PLANUL LUI DE MARIRE SI LUSTRUIRE ISTORICĂ!
Cred ca vom asista in curand la ridicarea de statui in gubernii: Putler pe tanc, Putler lansand Mama raketelor nucleare, Putler punand stegul RUS cu Z pe el pe cladirea unei banale primarii de țară!
*#Kiar, iti aduci aminte cand mintea ca un porc ca nu are intentii belicoase pentru UKR si sutele de mii de soldati (foarte multi militari in termen, ceea ce era si este ilegal cf legilor rusești) masati luni de zile la granita?
In acest timp a existat macar o singura provocare din partea UKR? Acolo, macar un glont scapat dintr-un AKM in spatiul aerian preasfant al acestei tari profund si peren democratice?
^Nu este locul si momentul, dar acest razboi ticalos a adus si ceva bun pentru noi: in curand vei vedea si investitii din ce in ce mai mari in industrie! Sunt deja semnale: FRA, DEU, US si Nord-Coreea!
De final: nu eu si Sorin ne-am pozitionat „cu America, Occidentul, „valorile europene”, ca și Sorin, în conflictul existențial între Vest și Est zic să mergeți înainte cu democrația și să acceptați și defectele ei, respectiv politicieni corupți, vânduți și proști” CI ȚARA, POPORUL! Cati romanasi crezi ca vor sa traiasca si sa munceasca ca-n RUSIA?
^^„politicieni corupți, vânduți și proști” zici? Oare?
Dar ne putem compara noi cu uriasa coruptie de stat din RUSIA si KINA?