Iulian MARES
281 aprobate

iuliuss_m@yahoo.ca
86.34.175.10

 

 

Excelent!
Asa se va infaptui o entitate cu care celelalte se vor putea concura si astfel progresu-i asigurat, nu?
Insa, eu nu inteleg de ce:
-oligarhii rusi isi tin averile in ”vestul decadent”?
-odraslelelor, ale celor fff bogati, isi fac studiile in Vest si nu in Est?
-de ce imita pana la adulatie tot ceea ce exista in Vest si peste Balta?
-de ce nu fug in Est, la singurul coreean obez, atunci cand defecteaza informativ/politic/ideologic?
-de ce nu pun pret pe om privind constructia mijloacele tehnice de lupta, precum si (mai ales) in aplicarea principiilor si legile luptei armate?
-de ce mai importa din Vest tehnologie, masini, haine, multe categorii de alimente … (ma refer la firme nu la locul executiei)?
-de ce merg la Monaco sau pe Riviera franceza in loc de Soci?
-de ce viseaza toti la Vestul anarhic, decadent in locul Estului autocrat?

*Domnilor, cei cu RuSSia in gura in sculare si culcare, ce elemente socio-morale, economice, juridice, de natură constitutională va atrag in asemenea mod, ca sa nu zic hal? Aratati-mi o singura democratie autentica in conglomeratul astaafro- asiatic-Sud american aproape cu statut tribal de stat în Sud, Centru si Nord Africa, la care se grefeaza ceva state complet esuate din cauza coruptiei endemice si altele narcomane?
**Voi nu vedeti ca RuSSia mai are un pas si va declara ca EA si numai EA este Aleasa Divina sa scoata NAZISMUL si din MOLDOVA LUI ȘTEFAN CEL MARE ȘI SFÂNT?
^VOI KIAR NU CREDETI CA I SE VOR SCOATE PANA LA URMA TOATE IFOSELE ASTEA DIN CAP, DE DVORIANSTVO DE GUBERNII? CRIMA ȘI ȘANTAJUL SUB ORICE FORMA NU MAI SUNT DE NIVELUL MILENIULUI3!

***ȘANTAJUL COMBUSTIBILILOR FOSILI A INCETAT CAND PRIMUL MUJIC CU ARMA IN MANA A TRECUT IN UKR!!! ATUNCI A INCEPUT LUNGA SI SPER DEFINITIVA DECADERE A ȚARATULUI FANTOMA SPRE SCLAVIA KINEZA! SA LE FIE DE BINE SI DRUMUL BRUSC COBORÂTOR!
ȘTIU, NATO SI UE NU SUNT PERFECTE, AU FACUT GRESELI, AROGANȚE AU SUBESTIMAT, AU MONOPOLIZAT….AU…AU ETC, ÎNSĂ NU REPREZINTA O ALTERNATIVĂ SI UN MODEL DE URMAT ACEST BRICS, SAU BRICS+, CI DOAR UN CONCURENT!

****Credeti, sustineti ce vreti, eu vreau sa traiesc in lumea libera, bogat, mijlocas sau sarac, nu conteaza!
Asa si-au dorit si inaintasii nostri! Nu stiu daca si ai vostri si/sau voi, dar înclin sa cred ca ai vostri nu si-au dorit asta și pe cașe de consecinta, nici voi!
Stiți, era o vorba…: Daca nu putem sa fim prieteni, sa nu fim macar dușmani!