Un comentariu anonim de pe site pentru care îi mulțumesc public autorului

Nu vreau sa fiu avocatul nimanui, nu ma intereseaza. Dar nu pot sa nu observ ca, de cand ai fost „interzis” pana la prezentarea scuzelor, ai devenit tare rautacios si cauti sa taxezi cu orice ocazie. In loc sa aduci argumente, sa porti o discutie de bun simt, jignesti.
Asta suna a razbunare.
Plus ca exista o regula, cand intri in casa la om nu il jignesti, il respecti pt gazduire. Daca nu iti convine, te ridici si pleci.

Stii ce inseamna comportamentul tau? Lipsa barbatiei! Un barbat adevarat nu face asta, are mai multa decenta.
Apoi, acuzi ca se folosesc neadevaruri cand se incearca sa se demonteze minciunile legate de holocaust. Dar tu ce folosesti? Ce e adevarat din ceea ce spui?
Vii cu exemplul unui evreu care a murit asfixiat in tren al carui cadavru nu s-a gasit; si intrebi retoric: daca nu s-a gasit cadavrul inseamna ca nu a existat? Care e comparatia? Nimeni nu spune ca trebuia sa se fi gasit toate cele 2-300.000 de cadavre, dar macar o parte?
Ce inseamna asta? Incercare de manipulare.
„dupa mintea dansului crede ca tov.Ceausescu i-a vandut ca pe niste animale”. Unde scrie ca au fost vanduti? Cine si cand a spus asta? Eu nu am vazut pana acum, te rog sa imi arati.
Altfel, asta e o minciuna. Asa vrei sa combati??
„Orice om normal care a prins cutremurul din 1977 unde au murit 1300-1400 de oameni stie ca au fost cadavre care nu au mai putut fi gasite.”
Corect! Numai ca UNELE nu au putut fi gasite, nu cea mai mare parte!
Din nou, ce reprezinta acest exemplu? Tot minciuna, manipulare.
„Mergem la Masacrul de la Katyn facut de sovietici si aruncat pe umerii germanilor in care au fost ucisi militari, politisti, intelectuali polonezi, preoti etc.. Aici avem ordinul clar semnat de Stalin cu numarul mortilor, germanii au gasit gropile comune la aproape 3 ani, dar nu au fost gasiti toti mortii ci numai 15000. Dupa logica prof.Coja ar insemna ca numai 15000 de polonezi au fost ucisi restul fiind fabulatie poloneza.”
„Daca nu au fost gasite decat 15000 de cadavre la Katyn mai luam de bun ordinul lui Stalin privind 22500 de morti?”
15.000 din 22.500 reprezinta 67%. In cazul nostru, s-au gasit 67% din cadavrele evreilor omorati de romani in Transnistria? NU! De ce??? Sau pt noi nu trebuie aplicata aceeasi regula, e suficienta acuzatia.
Asta cerem si noi, macar o parte SEMNIFICATIVA sa fie gasita din cei 270-370.000. Unde sunt dovezile?
Din nou incercare de a deforma sensul discutiei.
In ce ordin ai gasit tu ca a fost mentionat nr celor care trebuiau executati, in afara de acel ordin 562 in care se mentioneaza 200, resp 100 de COMUNISTI pt fiecare ofiter, resp soldat mort? Ca ordinul 563, scris de mana ca o notita, plin de modificari si stersaturi nu poate fi luat in calcul. Ar trebui sa ti se para ciudat ca acest ordin a fost folosit in procesul gen Macici dar NU a fost folosit si in procesul maresalului, adica in procesul celui care se presupune ca l-a dat. Si tu insisti cu acest ordin. Asta e dovada de minciuna sau cel putin de lipsa logicii.
„Mergem in Extremul Orient…De ce nu s-a putut stabili cu exactitate numarul? Pentru ca nu s-au gasit toate documentele, s-au gasit noi documente in 2007, apoi tripu in 2014.”
Aplicand aceeasi regula la noi – ca sa fie valabila comparatia facuta de tine – sa asteptam sa apara noi dovezi, apoi sa acuzam. De ce afirmi ca ar fi fost 200.000 de evrei morti, daca nu stii sigur?
„Nu avem nevoie de tratamente inumane ca sa moara oamenii, in vreme de razboi mor datorita bolilor, conditiilor de detentie, lipsei conditiilor igienice, a medicamentelor si a alimentelor.”
Daca nu au fost tratamente inumane, de ce suntem acuzati? Doar pt ca i-am deportat?? Motivele deportarii nu conteaza, perioada crunta prin care trecea tara nu? Trebuie sa tinem cont doar de acuze?
Da, conteaza daca au fost 200, 20.000 sau 200.000 de morti.
Una e sa spui ca au murit 20.000 de evrei din cauza conditiilor de transport, din cauza frigului, bolilor, lipsei medicamentelor, inclusiv din cauza abuzurilor unor militari romani (care ATENTIE! NU AU AVUT ORDIN de la superiorii lor si cu atat mai mult de la guvern pt executia evreilor) mentionand INCLUSIV motivele deportarii – lipsa loialitatii fata de statul roman, crimele impotriva romanilor, modalitatea in care s-a facut trierea evreilor pt ca nu toti au fost deportati, si cu totul altceva este sa spui ca romanii au dus o politica de exterminare a evreilor, Antonescu a fost criminal, a ordonat masacrarea evreilor iar rezultatul a fost omorarea a 270-370.000 de evrei.
Atentie! Nimeni nu neaga dramele traite de evreii deportati, nimeni nu neaga abuzurile UNOR militari romani care au fost izolate, nimeni nu spune ca nu au murit evrei in acea perioada, dar de aici si pana la a declara ca a fost o politica de stat pt exterminarea evreilor, pana la a inventa fapte si a minti legat de nr mortilor e cale lunga.
Ori tocmai asta facem, le dam peste bot celor care ne acuza nejustificat si care mint!
Pogromul de la Iasi ne este pus in carca, nr victimelor variaza de la 12-13.000 la 15.000, iar adevarul este ca nu au fost mai mult de 900 de morti si TOTI din cauza armatei germane. Iar noi sa tacem, nu?! Sa spunem ca suntem vinovati. Pai merge asa?
Si nu e un caz izolat, in toate situatiile fac la fel.
Dar unde sunt evreii cinstiti, aceia multi care se dezic de astfel de minciuni? De ce nu apar sa spuna cum au fost protejati, cum au fost salvati de maresal pt ca le-a permis trecerea catre Constanta, spre ex?
Nu e suspecta tacerea lor?
Daca o sa revii, sper ca o sa revii cu atitudinea schimbata. Altfel…