CD
711 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95
Ma bucura sa aud ca grija fata de populatia Rep. MMoldova si a Romaniei , de a nu fi invadate, te face sa vezi, prin optica dumitale, posibilul invadator.
Este un lucru laudabil, patriotic ce trebuie apreciat, dar grija neglijenta totusi nu ajuta la nimic.
Vezi povestea „Drobului de sare” a lui Creanga, degeaba exista grija daca nu esti in stare sa apreciezi situatia corect si sa iei necesarele masuri de preventie.
Este ghinionul nostru ca suntem vecini cu un colos, care lovit de mai multe ori se apara cat mai eficient si in ultima instanta violent.
Cand ai un vecin ca asta nu iti cauti „parteneri strategici” de peste ocean si cumperi orice iti vand ei, ori orice te obliga ei sa cumperi. Art 5 este corect, dar de cate ori marile puteri si-au onorat cuvantul?
Ele nu mai respecta de mult timp. de la caderea URSS-ului nici elementarele prevederi ale cartei ONU si merg dupa propria doctrina: „„ordinea bazată pe reguli” . O expresie pe care nimeni nu a incercat macar sa o defineasca, dar care produce panica printre sclaveti.
Nu are rost sa mai comentez comentariile dumitale, asa cum am zis mai inaite ai libertatea liberalist-democratica, lipsita de orice responsabilitate, sa crezi si sa actionezi dupa cum crezi.
Iti doresc succes, chiar mult succes, caci o sa cam ai nevoiede de el.
Dumnezeu vede si da fiecaruia ce i se cuvine, a venit momentul revelatiei si daca nici acum lumea nu se trezeste, plateste.