G
128 aprobate

gert.frau@yahoo.com
89.136.113.152
Dacă aveam sânge în instalație și puțin patriotism, trădătorii ăștia ar fi fost executați sumar, așa cum a fost acel ambasador ucrainean după Minsk 2. Este inacceptabil să lași pe ucraineni să distrugă delta cu un canal. Încă de la început lucrărilor, România ar fi trebuit să comaseze forțele sale armate acolo și să transforme acest conflict într-unul fierbinte. Ce săpau ăia acolo, am fi acoperit noi pe partea noastră. Situația este atât de gravă încât nici nu trebuia să colaborăm cu ăștia în vreun fel. Nici măcar refugiații nu trebuiau primiți în semn de protest. Acum suntem văzuți ca niște lași, mediocrii și corupți, care acceptă orice cu proteste de fațadă. Iohannis a fost expus drept fățarnic și mincinos.
Toate astea se întâmplă pentru că alegem numai nevolnici. Sasul nu are nicio adeziune pentru acest popor. Pentru slugărnicia sa așteaptă vreo funcție în NATO sau în birocrația UE. Restul familiei sale este deja mutată în Germania. O să-l vedem și pe acest trădător cum se mută în Germania. Bine ar fi fost pentru noi să-i fi expulzat pe toți în Germania, inclusiv pe acest netrebnic. În toată istoria lor au acționat contra noastră.

De ce naiba sunt eligibili minoritarii la funcții publice de conducere? Nu vezi așa ceva la țările vecine. Până și banii pentru minorități sunt deturnate către majoritari. La noi e invers pentru că sunt slabi și proști.