. Comentariu preluat de pe site

*

„Suntem ipocriți sau rău intenționați”?

Ori capacitatea mea de a intelege e nula ori lumea nu citeste decat ce vrea . Eu am prezentat realitatea tarii in care ma aflu de ceva timp si atat . Acum ca realitatea deranjeaza nu este vina mea . Daca eu spun aberatii va rog sa ma contraziceti cu argumente reale si logice nu cu vorbe goale . A prezenta lucrurile asa cum sunt inseamna a demoniza ?
Zici ca traiesti in Germania deci ai vazut ce inseamna occident , te intreb si eu cate ceva :
Dupa parerea ta o societate in care homosexualii se casatoresc in Biserica cu slujba de nunta cu preot si cu tot tacamul , este bolnava sau nu ? Eu zic ca da!
O societate in care copii sunt luati cu forta din familii crestine si dati in plasament in familii homosexuale , iar parintii nu stiu unde se afla copii lor si nici nu au dreptul sa-i vada ( vezi cel mai recent caz din Norvegia unde 5 copii cu varste intre 3 luni si 7 ani au fost luati cu forta si dati catre homosexuali si pedofili doar pentru ca au cantat un cantec crestin si au fost acuzati de crestinism radical , nu trebuie sa ma crezi pe cuvant , cauta despre familia Botnariu daca retin corect ) e bolnava sau nu ? Eu iar zic ca da !
O societate in care nu mai ai dreptul sa spui mama si tata ci parinte 1 si parinte 2 ca sa nu fie discriminati homosexualii , iar in certificatul de nastere al copilului asa scrie : parinte x si parinte y , adica copilul a venit pe lume din tata Ion si mama Vasile, e o societate bolnava sau nu ? Eu iar zic ca da .
O societate care invata copii inca de la gradinita ca ei sunt ai statului nu ai familiei si ca daca nu executa parintii ce vor copii atunci pot spune educatorilor sau invatatorilor si li se da alta familie care sa le satisfaca toate mofturile ( homosexuala evident ) , iar daca educatia din casa nu coincide cu cea din scoala si copilul nu este de acord cu ceva iar , sa spuna ca se rezolva . De cand un copil de 7 ani stie mai bine decat un parinte ce este bun si ce nu ? de ce sunt santajati parintii in felul asta ? Doar pentru ca au nevoie de sclavi si mai tarziu pe care sa ii exploateze in interesul lor ? E societatea bolnava sau nu . Eu zic ca e dezaxata nu bolnava .
Acum daca asta e realitatea eu ce trebuie sa fac ? sa tac ca daca nu ce ? risc sa ma faca toata lumea in fel si chip ?
Daca voi nu vedeti in ce directie merg lucrurile e problema voastra . Sa vrei sa ma convingi ca de fapt totul e minunat si ca sunt eu frustrat , neputincios si incapabil de a ma integra deja e marlanie .
Daca voi inca mai sustineti ca occidentul e bun si trebuie urmat atunci pe bune cine este de fapt frustrat si neputicios ?
Vad ca mai nou lumea e ingrijorata de ce anume o sa fac in Romania si de locul meu de munca . Intreb si eu : daca voi chiar depindeti de un salariu , iar fara el sunteti morti asta inseamna ca toti suntem la fel ?
Sau de fapt cei incapabili si neputinciosi sunt cei care fara un salariu mor in secunda doi , ca singurei asa cu capul si cu manuta lor nu stiu sa faca nimic ?
Eu nu am crezut ca o sa apuc sa vad asa ceva , romani care stiu ce inseamna familia si care au crescut in batatura bunicilor la tara sa vina si sa spuna acum ca satul romanesc e de porc si ca trebuie sa dispara , ca trebuie sa mergem dupa modelul occidental , sa dvenim si noi Sodoma si Gomora pentru ce ? pentru o jalnica farfurie de mancare si aia plina de ” E” -uri . Oare o sa va reveniti ? Sau etnobotanicele v-au facut creierii scrum?

less