Cunoașteți acest sentiment de a oscila între speranță și frică?

Cunoașteți această tulburare interioară, în care treceți de la speranța entuziasmată pentru un viitor frumos, la un sentiment teribil de groază când vedeți ce se întâmplă în lumea noastră?

Pe de o parte, avem deplina asigurare că Creatorul întregii vieți , Sursa a tot ceea ce este bun, Dătătorul de victorie și de descoperire, folosește criza mondială actuală pentru a transforma umanitatea din întuneric la lumină, astfel încât El să poată realiza o creație nou-nouță în noi și prin noi. Este palpitant, inspirator și emoționant.

Vă puteți imagina o lume în care forța supremă a tuturor răului a fost îndepărtată de pe Pământ, iar omenirea poate în sfârșit să respire liber, nemaifiind asuprită de norul atotcuprinzător de perversiune, răutate, moarte și suferință care plutește acum asupra umanității?

Cât de nespus de minunat va fi!

În cele din urmă, tot ceea ce este bun și minunat va putea să încolțească nestingherit și să înflorească din belșug, dând roade tămăduitoare pentru întreaga umanitate, fără ca criminalii răi să o dezrădăcineze înainte de a începe vreodată să crească.

Ce paradis va deveni lumea, odată ce acest sistem mondial al răului intens va fi îndepărtat și binele poate începe în sfârșit să restaureze tot ce s-a stricat pe Pământ – aducând un viitor pentru omenire la care nimeni nu a îndrăznit vreodată să viseze.

Aceasta este speranța strălucitoare și strălucitoare pe care o avem, pe măsură ce înțelegem vremurile în care ne aflăm, în care răul este în sfârșit expus și semnele cresc că o nouă lume este pe cale să apară.

Manifestare extremă a răului

Totuși , pe de altă parte, vedem cum aceeași forță urâtă de distrugere și tiranie, demonii întunecați ai temnițelor, se târăsc din adâncurile abisului și se manifestă masiv în întreaga lume, în moduri pe care nu le-am crezut niciodată posibile. . Dacă își iau drumul, Pământul va deveni mai rău decât iadul însuși.

Vă puteți imagina o lume în care nu aveți voie să faceți, să spuneți sau chiar să gândiți ORICE care nu este în concordanță cu ceea ce vă cer guvernele să gândiți, să spuneți, să simțiți și să faceți?

În momentul în care vă abateți de la nebunia lor bolnavă – cum ar fi promovarea LGBTQA+, normalizarea pedofiliei, forțarea copiilor mici să facă sex, distrugerea tuturor alimentelor sănătoase și forțarea tuturor să mănânce insecte modificate genetic dintr-o fabrică, impunerea tuturor injecțiilor letale de mai multe ori pe an – vor veni după tine. De fiecare dată când sunteți surprins de norul omniprezent al IA care vă va monitoriza chiar și gândurile și sentimentele, puteți fi tratat ca un terorist intern sau o amenințare la adresa securității naționale.

Aceasta este literalmente – fără nicio urmă de exagerare – societatea pe care globaliştii o stabilesc în prezent în întreaga lume. Înregistrarea tuturor gândurilor și sentimentelor, iar oricine nu gândește așa cum își dorește are probleme profunde.

Să nu credeți că nu vor putea face acest lucru, deoarece o fac deja masiv în întreaga lume. Tehnologiile de control al minții sunt lansate în orașe din întreaga lume, așa cum puteți vedea în documentarul „ THE END OF HUMANITY ”. Urmărește acest film mai jos…

Deja în ultimii ani am văzut mulți oameni arestați pentru că au postat ceva pe rețelele de socializare care nu era în conformitate cu tirania guvernamentală. Nenumărați medici și-au pierdut licența sau au fost amendați și concediați din funcțiile lor, pur și simplu pentru că au tratat cu succes pacienți cu pandemie. Acest lucru nu a fost permis, deoarece populația lumii a trebuit să fie păcălită făcându-i să creadă că nu există tratamente, așa că toată lumea s-ar alinia pentru a primi o injecție experimentală periculoasă și potențial letală. Aceasta este societatea pe care acești diavoli o construiesc în jurul nostru în timp ce vorbim.

Organizația Mondială a Sănătății este restructurată pentru a deveni efectiv o dictatură mondială ori de câte ori proclamă următoarea plandemie și își asumă autoritatea deplină asupra fiecărei națiuni a lumii, pentru a impune cenzură, arestări, carantine forțate, injecții forțate și așa mai departe.

Aceasta este realitatea. Se întâmplă acum. Iar partea cea mai șocantă este că atunci când exprimi o îngrijorare sinceră și justificată cu privire la aceste evoluții, poliția ar putea fi la ușa ta. Oameni din Canada, Țările de Jos, Australia, Germania și alte țări au fost arestați pentru că și-au postat preocupările sincere pe rețelele de socializare. Acest lucru confirmă că lumea pe care o pregătesc acești demoni este mai rea decât cele mai proaste filme pe care le-ați văzut vreodată. Și nu, nu glumesc și nici nu exagerez.

Tehnologiile sunt dezvoltate în timp ce vorbesc, care vor transforma fiecare om într-o baterie vie în care chiar bătăile inimii și respirația noastră creează energie pentru a alimenta rețeaua mondială de supraveghere și control AI. Acest lucru este posibil datorită dispersării în masă a oxidului de grafen din ultimii ani, care a fost introdus în corpurile a miliarde de oameni prin vaccinuri, piste chimice, apă, alimente, suplimente, scutece, produse pentru femei, ciocolată și multe altele.

Imaginează-ți că tu însuți ești sursa de energie pentru a susține însuși sistemul care te înrobește și nu poți face nimic în privința asta, deoarece se întâmplă adânc în fiecare celulă a corpului tău care este udată cu oxid de grafen…

Ceea ce este lansat în acest moment în întreaga lume este diabolic fără comparație. În multe națiuni, milioane de oameni au fost deja forțați în carantină, unde au fost injectați cu forța împotriva voinței lor. Milioane au fost interzise din propriile conturi bancare pentru că nu s-au supus mandatelor devastatoare. Cunoaștem tirania diavolească care a izbucnit în timpul primei plandemii. Milioane de oameni au fost bătuți până au sângerat, iar mulți au fost transportați la spital cu răni care le-au pus viața în pericol cauzate de poliție, pentru că au mers pașnic pe străzi, exprimându-și dorința de dreptate. Vedeți prezentarea noastră de ansamblu asupra tiraniei pandemice.

Când domnește iadul, poliția devine forța de muncă pentru cei mai răi demoni din iad și se va supune orbește și fără îndoială celor mai inumane ordine, pentru că pentru asta s-au înscris: să fie slujitorii neîndoielnici ai oricui este mai înalt în grad. Dacă se întâmplă să fie un criminal răutăcios, fiecare ofițer de poliție devine extensia acestui criminal.

Vom aduce o lume mai bună

Atotprezența răului poate fi copleșitoare, sorbind tot curajul și speranța din noi. Dar trebuie să înțelegem că aceasta este strategia globaliștilor: puneți toată atenția pe problemă și departe de soluție. Pentru că, care este soluția?

Tu și cu mine! Noi suntem cei care vom schimba lucrurile în această lume.

Acest lucru poate suna ciudat pentru unii, deoarece religia ne spune altceva: trebuie să așteptăm ca raiul să rezolve totul și să rămânem acolo. Dar aceasta este o mentalitate falsă, care este de fapt motivul pentru care există atât de mult rău în lume. Îi închide pe oamenii buni într-un mod de așteptare perpetuă, care dă domnie liberă celor răi.

Înțelegeți că Pământul a fost dat omului. Creatorul a dat această creație ție și mie – așa că avem responsabilitatea și binecuvântarea de a o proteja și salva de la distrugere.

Gândirea că trebuie pur și simplu să așteptăm ca Dumnezeu, Hristos, Mesia sau vreun Învățător mondial să facă acest lucru pentru noi este un drum sigur către distrugerea totală ( vezi această postare despre Întoarcerea lui Hristos ). Noi suntem cei creați pentru a fi conducătorii și paznicii acestei lumi frumoase. Coroana este pe capul nostru. Sceptrul este în mâna noastră. Noi avem responsabilitatea.

Pentru că oamenii buni au dat lumea în ghearele iadului, gândindu-se că „nu este treaba noastră să protejăm lumea”, cei răi au reușit să o apuce.

Odată ce oamenii buni își înțeleg misiunea și identitatea: să fie paznici și războinici care stabilesc iubirea, dreptatea, bunătatea și pacea pe pământ – conduși de Hristos care locuiește în noi – atunci pentru cei răi este terminat jocul.

Cei care slujesc răul sunt îngroziți de oameni buni care se ridică. Pentru că ei știu că nu au niciun mandat, binecuvântare sau autoritate de la Creator. Tot ceea ce fac cei răi este ilegitim și se bazează pe înșelăciune și furt. Tot ce fac ei este să mintă și să fure. Așa au obținut puterea și controlul asupra întregii lumi.

Odată ce le expunem minciunile și hoția, ei sunt pierduți.

Noi suntem cei cu sceptrul. Purtăm coroana. Avem binecuvântarea de sus. Avem armatele de trilioane de îngeri de partea noastră. Dar ei așteaptă să ne ridicăm și să ne ridicăm săbiile. Să spun adevărul. Dezvăluie corupția. Face bine. Fii curajos. Pentru a pune bazele pentru o lume nouă și frumoasă.

PS: Am fost cenzurați sever de mai multe ori în ultimii ani și încă ne luptăm să ne redresăm și să ne reconstruim din atacurile care au încercat să ne reducă la tăcere. Vă rugăm să ne susțineți misiunea, astfel încât să putem continua munca noastră importantă în întreaga lume. Intră aici pentru a ne sprijini. Mulțumesc foarte mult!

David Sorensen