CD
692 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

Imi pare rau ca am intarziat nespus cu un raspuns la provocarile facute de ziaristul german, expert in economie, care propune o solutie socialist convenabila bazata pe pedepsirea celor ce au mai multi bani decat pot justifica.
Este o teorie mai veche cu tractiune populista si sorginte socialista.
Din fericire in faza in care suntem acum nu mai avem nevoie de ideologii care sa ne intareasca constiinta si sa ne puna arma in mana ca sa doboram dusmanul de clasa ce are pre multi bani, avem o religie si o morala sanatoasa si asta este suficient sa ne ajute sa fim tari si sa rezistam.
Singura grija pe care lumea trebuie sa o aiba este sa nu stea in calea evenimentelor si sa lase sa se intample ceea ce bankerii si elitele financiare si-au croit de mult timp in urma, ei singuri.
Caderea sistemului bankar, cu dolar si ero odata si cu evaporarea puterii kabalei va face ca lupta de clasa sa nu apara si sa se produca spontan o egalizare, unde banul nu mai este o valoare pntru o perioada de timp si unde doar aptitudinile, creativitatea si putere de munca vor fi cele care vor putea porni din nou la acumulari financiare echitabile si intr-un sistem de merit.
Pana sa apara acest rai social, nu socialist, iadul va trebui sa coboare pe pamant si sa arda puntile puterii kabalistice. Trebuie sa dovedim prudenta si inteligenta si sa ne abtinem de la initiative originale si ingenioase. Exaltarea si voluntarismul nu-si vor gasi masura pasilor in cursul evenimentelor ce vor urma. Avem nevoie de timp sa rationam si sa intelegem pe deplin noile adevaruri si demistificari care vor veni peste noi, dar sa nu uitam ca si lacheii elitelor vor si ei sa se dea drept salvatori si demistificatori si vor cauta si ei sa ne vanda povesti. Prudenta gandirii ne va salva sa nu devenim din nou victima vanzatorilor de vise.