CD
785 aprobate

denitsoc@gmail.com
66.71.243.131
Un sfat practic pentru cei care mai au ceva fonduri si vor sa le salveze.

Im primul rand dolarul si euro sunt sortite sa cada in fata resurselor energetice si de hrana.
La modul in care Romania trebuie sa-si sacrifice propriile resurse pentru binele intregii Europe, desi reciproca nu se apliaca, inseamna ca, nu numai ca va fi lovita in plin de criza, dar si ca Leul nostru va fi afectat, incat sa nu permita romanilor sa-si valorifice resursele interne, deci devalorizarea lui.
O vorba englezeasca spune ca „in materie de investitii totdeauna sa-ti pui ouale in mai multe (diverse) cosuri.”
Se pare ca proverbul ajuta nu doar la diversificarea investitiilor ci si la salvare unor fonduri in conditii extrem de critice.
In Romania exista o banca chinezeasca dar nu lucreaza cu publicul, ci doar cu entitati/persoane juridice., insa la Budapeste Banca Chinei lucreaza cu publicul si iti poti transfera contul tau de valuta sau lei in acea banca si sa ii transformi in Yoani si Ruble, poti sa-ti mentii o parte de valuta si de lei, daca mai crezi in ei, dupa cum iti merge inspiratia si curajul.
Vorba romaneasca cine nu risca nu castiga.
Totusi, daca cateva persoane se hotarasc sa faca impreuna o asociatie de ajutor reciproc cu conditii echitabile pentru asociati, aceasta asociatie ca persoana juridica poate avea cont la Banca Chineza din Bucuresti, din Piata Presei Libere.
Daca considerati ca informatia este adresata unor oameni care nu stiu ce sa faca cu banii si vor sa-i arunce pe fereastra este bine sa va mai ganditi inca odata la situati finaciar bancara ce exista acum in tara.
Sunt convins ca multi vor veni cu glume sa comentaeze stirea, dar tot un proverb romanesc spune, cine rade la urma rade mai bine, cu ceva bani ramasi in buzunar. Caci vorba lui Itic cand ai bani in buzunar parca altfel vorbesti.
Daca mai aveti si alte solutii practice de slavat banii va rog sa le comunicati si sa le comentam impreuna.