„Cum distrugi Sfanta Noastra Romanie, economic!”
Mesaje primite

Ion Coja site
18 nov. 2021, 13:05 (acum 1 zi)
către eu

De la: gelu
Subiect: Cum distrugi Sfanta Noastra Romanie, economic!

Textul mesajului:

Cum ocupi si distrugi Romania fara sa tragi tu, Soros, nici macar un singur glont???

Scopul: Cumpararea datoriei externe a Romaniei cand Datoria Externa va fi scoasa la vanzare pe Piata de Capital Internationala.
Pas. 1 Dechizi in avans, cu 7-10 ani inainte de Dec.89, Organizatii Neguvernamentale in Romania. Marea gresala a lui Ceausescu a fost infiintarea intreprinderilor mixte cu occidentul. Aceste intreprinderii fiind tot un fel de masinatii Soros.

2 Prin capul de pod facut in Romania comunista cumperi o parte a sefilor si sefutilor Securitatii si MAI. Organizezi si cu ajutorul CIA, Mossadului, MI5.. lovitura de palat a Securitatii mascata de revolta populara a oamenilor scosi in strada de propaganda abil facuta de Securitate la posturile de radio si televiziune.

3. Securistii il impusca pe Ceausescu.

4. Dupa caderea regimul comunist, infiintezi masiv cat mai multe ONG pe care tu le finantezi din greu pentru pregatirea politrucilor sorosisti ce vor ocupa incet, incet posturile cheie din legistativ, executiv, justie si mai ales mass-media din Romania. Investind aprox. 500 milioane de dolari in acesti 30 de ani scursi din Dec. 89 si pana astazi.

5. Politrucii tai sorosisti se infiltreaza la greu in posturile cheie din structurile puterii de stat: Prezidentia, Guvern, SRI, STS, SPP, DNA, ICCJ, DIICOT, MAI, MAN si partidele de dreapta, dar mai ales in mass-media romaneasca. Politrucii sorosisti odata infiltrati incep o vanatoare continua impotriva tuturor politicienilor si oamenii de afaceri romani care sunt patrioti. Prin deschiderea unor dosare politice si-i arunca in inchisoare.

6. Incepi sa distrugi credinta ortodoxa a romanilor si obiceiurile stramosesti prin propagarea masiva a ideilor LGBT in Romania cu ajutorul ONG tale.

7. Prin propaganda si actiunile stradale purtate de cetatenii scosi la ordin in strada de catre SRI si mass-media romaneasca inflamezi populatia impotriva partidelor de stanga si liderii acestora cu tenta nationalista.

8. Falsifici alegerile, concomitent cu aruncarea in inchisoare a liderului PSD, pe Liviu Drgnea.

9. Formezi mai apoi, dupa ce opozitia de stanga a fost decapitata un guvern de dreapta. Guvern de dreapta, PNL+USR-PLUS+UDNR care va trece rapid la imprumutarea masiva in numele Romaniei a zecilor si zecilor de miliarde de euro astfel incat Datoria Externa a Romaniei sa depaseasca cu mult Produsul Intern Brut al tarii.

10. Intrand in incapacitate de plata, guvernul de dreapta, condus de ca Catu, scoate Datoria Externa a Romaniei la vanzare pe Piata de Capital Internationala.

11. Si atunci cumparati voi, tu Soros si gasca ta de speculanti, aceasta datorie.

12. Devenind stapani pe Datoria Externa a Romaniei, incepeti si scoateti la vanzare bucati din Romania una cate una. Cand v-ati recuperat investitia cu varf si indesat, Romania la final va disparea de pe harta.

Rezultatul acestei operatiuni!!! Soros cu o investitie pe 40 de ani facuta in Romania, in valoare de 500 de mii de dolari, va castiga la final mii de miliarde de dolari prin cumparea si vanzarea mai apoi a Romaniei bucata cu bucata. Asa ca romani dormiti linistiti Soros si acolitii lui vegheaza ca voi sa fiti transformati in sclavi. Si cand va veti trezi din adormire, veti constata c-ati ramas si fara tara. Concluzia este doar una singura, Lovitura de stat din Romania a fost organizata de oculta mondiala via Soros pentru a distruge si a dezmembra Romania.

Ps. Situatia a ramas neschimbata deoarece dupa demiterea lui ca Catu acum PSD a trecut in fapt in tabara adversarilor Sfantei Noastre Romanii. Daca conducerea PSD nu era infiltrata de oamenii SRI acum acest partid trebuia sa-l suspende pe Joahnnis si nu sa-l salveze pe acesta.

*
Nota redacției – Din păcate, textul este valabil întru totul. Să ne gândim cum ieșim din această prăpastie. Îl invit pe autor și pe alți colaboratori ai site-ului să se gândească și la asta. Prețul plătit de Soros pentru trădarea conaționalilor noștri o fi fost mult mai mare, dar totuși infim pentru câștigul scontat