Pe Arcul de Triumf din Capitală, pe bolta interioară a Arcului sunt inscripționate mai multe localități: sunt „adresele” la care românii au vărsat din belșug sânge pentru făurirea României Mari. În urmă cu câțiva ani, pe vremea unui ministru al culturii UDMR-ist s-a produs un act de vandalism: numele uneia dintre localități a fost acoperit cu mortar pentru a fi șters de pe lista gloriei militare românești. Numele localității: BUDAPESTA…

Gest tembel, submediocru, penibil, dar atăt de caracteristic pentru felul cum înțeleg maghiarii să facă și să-și scrie istoria. Un fals mai jenant e greu de imaginat! Poate că numai reacția autorităților românești poate fi mai aspru calificată. Dar n-o facem. Treacă de la noi! Să fie cadoul nostru de Crăciun: Nu românii au fost la Budapesta în primul și al doilea război mondial, ci ungurii ne-au bătut măr la …popice în valea  Cociocului!…

Materialul publicat în continuare, oferit de domnul nostru coleg Vasile Zărnescu are ca obiect acest moment de grație din contenciosul vlaho-bozgoresc!

 

 

Titlu pentru link: Reinscriptionarea cuvintului BUDAPESTA pe Arcul de Triumf!

 

Tags: Arcul de Triumf, Budapesta, Victor Roncea, Mihai Tociu, Mihai Rapcea, Mihail E. Ionescu

 

 

 

 

 

Reinscripţionarea cuvîntului BUDAPESTA pe Arcul de Triumf!

 

 

 

Domnilor Victor Roncea, Mihai Tociu şi Mihai Rapcea,

 

Vă felicit pentru această realizare festivă, de a reinscripţiona prin imprimarea cu vopsea a cuvîntului BUDAPESTA pe Arcul de Triumf (cf. aici http://roncea.ro/2013/12/23/fotovideo-budapesta-inapoi-pe-arcul-de-triumf-operatiunea-de-craciun-romanii-si-au-dat-ratia-de-adevar-exclusiv-roncea-ro-ziaristi-online/). Regret că nu m-aţi chemat şi pe mine la eveniment, aşa cum convenisem cu d-l avocat Mihai Rapcea. Între timp, AlterMedia şi-a schimbat interfaţa şi hyperlink-urile prin care aţi indicat titlurile articolelor mele nu mai sunt accesibile. Îi rog pe cititorii patrioţi să le folosească pe acestea, actualizate de AlterMedia:

 

1. „Dictatul de la Viena redictat de Ungaria, via U.D.M.R.“, publicat în 4 septembrie 2011 pe AlterMedia, aici http://ro.altermedia.info/romania/2011/09/04/dictatul-de-la-viena-redictat-de-ungaria-via-u-d-m-r/; pentru a face dreptate istoriei şi a-mi arăta recunoştinţa faţă de ceilalţi editori curajoşi, trebuie să arăt că articolul a mai fost publicat, la rugămintea mea sau din proprie iniţiativă, şi aici:

 

http://rapcea.ro/2011/09/05/dictatul-de-la-viena-redictat-de-ungaria-via-u-d-m-r/

 

http://www.ziarulnatiunea.ro/2011/10/10/dictatul-de-la-viena-redictat-de-ungaria-via-udmr-3/

 

http://neamul-romanesc.com/2011/09/16/vasile-zarnescu-dictatul-de-la-viena-redictat-de-ungaria-via-u-d-m-r/

 

http://trezirealarealitate.ro/2011/09/06/dictatul-de-la-viena-redictat-de-ungaria-via-u-d-m-r/

 

http://curentul.net/2011/09/21/dictatul-de-la-viena-redictat-de-ungaria-via-u-d-m-r/;

 

http://monitorsri.blogspot.com/2011/12/dictatul-de-la-viena-redictat-de.html;

 

http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=25410:dictatul-de-la-viena-redictat-de-ungaria-via-udmr-&catid=11:cultura&Itemid=15;

 

http://deveghepatriei.wordpress.com/2013/06/15/colonel-r-vasile-zarnescu-dictatul-de-la-viena-redictat-de-ungaria-via-u-d-m-r/.

 

 

 

A fost semnalat, printre multe alte site-uri, reviste on line, boguri etc. inclusiv aici:

 

http://www.dantanasa.ro/2012/10/04/plangere-penala-in-cazul-arcul-de-triumf-pe-adresa-primariei-capitalei-oficiului-pentru-monumente-istorice-si-a-ministerului-culturii-administratia-prezidentiala-si-autoritatile-romaniei-au-fost-se/.

 

 

 

2. „Victoria Ungariei asupra Romaniei pe Arcul de Triumf“, publicat în 14 ianuarie 2012, pe AlterMedia, aici http://www.altermedia.info/romania/2012/01/14/victoria-ungariei-asupra-romaniei-pe-arcul-de-triumf/; republicat şi semnalat aici:

 

http://www.ziarulnatiunea.ro/2012/01/16/victoria-ungariei-asupra-romaniei-pe-arcul-de-triumf/;

 

http://rapcea.ro/2011/09/05/dictatul-de-la-viena-redictat-de-ungaria-via-u-d-m-r/; http://www.samanatorul.ro/editura/2012/Vasile_Zarnescu-Impietate_la_Arcul_de_Triumf.pdf;

 

http://monitorsri.blogspot.ro/2012/01/victoria-ungariei-asupra-romaniei-pe.html;

 

http://www.curentul.net/2012/01/31/victoria-ungariei-asupra-romaniei-pe-arcul-de-triumf/;

 

http://cleptocratia.blogspot.ro/2012/10/la-arcul-de-triumf-inscriptia-budapesta.html;

 

http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=27876:victoria-ungariei-asupra-romaniei-pe-arcul-de-triumf&catid=1:dezvaluiri&Itemid=7. Etc.

 

 

 

3. „Plagierea studiilor despre profanarea inscripţiei BUDAPESTA“, publicat în 8 octombrie 2012, pe AlterMedia, aici:  http://www.altermedia.info/romania/2012/10/08/plagierea-studiilor-despre-profanarea-inscriptiei-budapesta/, republicat şi aici:

 

http://rapcea.ro/2012/10/08/plagierea-studiilor-despre-profanarea-inscripthiei-budapesta/;

 

http://www.ziarulnatiunea.ro/2012/10/10/plagierea-studiilor-despre-profanarea-inscriptiei-budapesta/;

 

http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/5539-Plagierea-studiilor-despre-profanarea-inscrip%C5%A3iei-BUDAPESTA;

 

http://basarabialiterara.com.md/?p=13469;

 

http://asymetria-anticariat.blogspot.ro/2012/10/plagierea-studiilor-despre-profanarea.html.

 

 

 

Cer iertare celor care au mai publicat aceste studii ale mele, dar pe care nu i-am menţionat aici.

 

Preluarea acestor articole a contribuit, desigur, la alertarea opiniei publice, şi sunt sigur că ticăloşii care au comis acoperirea cu ciment a inscripţiei BUDAPESTA şi care au muşamalizat acest atentat la securitatea naţională, la imaginea Armatei Române şi a României, în genere, nu vor avea curajul să şteargă reinscripţionarea pe care aţi făcut-o ieri cu deplin succes.

 

Dimpotrivă, vor căpăta, sper, imboldul să se grăbească să refacă inscripţia autentică şi nu să se mai fofileze, cum au făcut generalul (r.) Mihail E. Ionescu, un anume Cherecheş de la Ministerul Culturii şi primarul Sorin Oprescu în răspunsurile către mine, iar acesta din urmă şi către d-l Dan Tănasă, aşa cum am anticipat aici, în comentariul la materialul d-lui Dan Tănasă: http://www.dantanasa.ro/2013/07/25/exclusiv-budapesta-va-fi-reamplasata-pe-arcul-de-triumf-din-bucuresti-document/.

 

Se pare că aceasta este soluţia contra acţiunilor antiromâneşti ale guvernanţilor: SĂ NE FACEM SINGURI DREPTATE! Oricum, generalul-panglicar (r.) Mihail E. Ionescu trebuie dat afară din M.Ap.N. căci mănîncă banii noştri degeaba! Deoarece, iată, ceea ce trebuia să facă el au făcut aceşti trei români patrioţi!

 

Toţi camarazii noştri rezervişti se vor bucura să afle despre acest eveniment. Sunt sigur că nici un post de televiziune nu va relata evenimentul de ieri.

 

Sărbători Fericite! La Mulţi Ani!

 

 

 

24 decembrie 2013, Ajunul Crăciunului

 

Colonel (r.) Vasile I. Zărnescu