Cum facem ca să fie și pentru „albi” o afacere bună să faci mulți copii?

 

 

 

Deficitul demografic din Europa este problema cea mai importantă. Sunt mai multe cauzele acestui dezastru. Două sunt aspectele majore de care trebuie să ținem seamă: (1) în familiile europene se nasc tot mai puțini copii, iar (2) în familiile emigranților se nasc mult mai mulți copii! În mare, s-a ajuns la această situație deoarece majoritatea emigranților sunt din categoria emigranților economici, iar pentru aceștia, odată ajunși în Occident, cea mai bună afacere este să facă cât mai mulți copii. Sunt foarte mulțumiți de nivelul existenței pe care și-o pot asigura cu sumele primite ca ajutor social, plus alocațiile pentru copii. Remediul acestei anomalii este simplu: modificarea legislației, eliminarea prevederilor care transformă procreația în afacere, în sursă de câștig nemuncit!

 

În principal, avem nevoie de promovarea unor prevederi care să încurajeze munca și performanța profesională ca sursă pentru întreținerea unei familii cu mulți copii! A-ți crește copiii muncind pentru ei este modelul normal, european, de înjghebare și întreținere a unei familii. Avem nevoie de o legislație care să se centreze asupra persoanelor care muncesc, care produc valori. Care au venituri muncite și din aceste venituri își cresc copiii. Alocația primită de la stat este considerată prea mică, de aceea europenii muncesc, ca să poată să le ofere copiilor mai mult decât le „dă statul”! Pentru aceștia, adică pentru albi, pentru europenii autohtoni, trebuie să dăm legi care să-i stimuleze material pe europeni! Să fie și pentru „albi” o bună afacere să faci copii!

 

Evident, nu putem da legi care să-i discrimineze pozitiv pe albi, pe europeni. Cel puțin deocamdată! Dar putem face legi care să-i vizeze pe salariați și pe patroni, pe plătitorii de impozit pe venit. Și facem propunerea următoare, care ar avea tangență cu ambele aspecte semnalate mai sus, propunere prin care urmărim să crească numărul copiilor în familiile europene și să scadă numărul nașterilor în familiile emigranților.

 

Propunerea noastră este (1) să diminuăm drastic alocațiile pentru copii, la limita supraviețuirii. Se știe că majoritatea emigranților fac copii stimulați fiind de primirea acestor alocații, care le permit părinților să stea acasă și să nu facă nimic, decât copii. Nu au nevoie de vreo slujbă sau de vreo meserie s-o învețe și s-o practice. Alocațiile sunt mult prea generoase ca acești indivizi să nu profite și să ducă viața de paraziți sociali, cu potențial de reproducere catastrofal pentru societate!

 

Nu putem merge mai departe pe acest sistem. Grija pentru copii, pentru generațiile viitoare trebuie să pună accentul pe calitatea părinților care procreează! Iar ca să-i stimulezi pe părinții responsabili, capabili să poarte de grija copiilor proprii, este util ca în paralel cu diminuarea alocațiilor pentru copii, să se introducă (2) diminuarea impozitelor și a altor taxe pe care le plătesc părinții în calitatea lor de salariați sau de întreprinzători.  Această diminuare să se facă, desigur, proporțional cu numărul copiilor, vârsta acestora etc. Tot prin diminuarea impozitelor se poate stimula și prezența mamei acasă, atât de benefică pentru copii, cel puțin pentru cei „șapte ani de acasă”!

 

Cu alte cuvinte, de vreme ce alocațiile pentru copii și ajutoarele sociale se plătesc din impozitele plătite de cetățenii contribuabili, este firesc ca acești contribuabili să fie și ei răsplătiți ca părinți, în calittea lor de „contribuabili” la demografia Țării.

 

În principiu, ar fi vorba de măsuri care să încurajeze natalitatea în familiile organizate, întemeiate pe valorile etern valabile: hărnicie, devotament, capacitate de a se instrui și progresa. Să ne intereseze mai înainte de orice calitatea părinților care procreează! Numai așa ne putem îngriji și de calitatea generațiilor care ne vor succede!

 

În Europa s-a produs o deteriorare nefericită a mentalității părinților: grija firească pentru urmași transformându-se simplificator în grija de a lăsa în urma ta o zestre materială cât mai substanțială. Această moștenire este cu atât mai mare cu cât se împarte la mai puțini urmași, la mai puțini copii! Aceasta este una din cauzele pentru care multe cupluri de europeni se opresc după primul sau, cel mult, al doilea copil!

 

Această mentalitate nefericită, dar în felul ei aparent responsabilă și rațională, funcționează în multe familii, la multe popoare europene, și trebuie descurajată prin toate mijloacele. Inclusiv prin măsuri …fiscale: bunăoară taxele de moștenire se pot și ele diminua în funcție de numărul copiilor moștenitori! Sau: moștenitorii care nu sunt copiii decedatului să plătească taxe de moștenire mai mari! Se impune și revenirea la taxele pe celibat. Un efect bun l-ar aduce și interzicerea accesului la anumite funcții publice pentru persoanele care nu au crescut copii! Copiii se mai pot și înfia, iar cine dorește binele cetății și se bate cu pumnul în piept pentru „interesul național” își poate dovedi sinceritatea înfiind unul sau mai mulți copiii. Este gestul minim pe care să-l așteptăm de la un politician!

 

Repet principiul: să fie încurajate să procreeze persoanele și familiile capabile să-și crească copiii fără ajutoare sociale. Să fie încurajați să procreeze „exemplarele umane de calitate”, nu nefericiții, exemplarele îndoielnice ale rasei umane, pentru care copiii devin sclavi, animale bune de exploatat! Din păcate, asemenea persoane, veritabile „eșecuri” ale Creației, există! Nu putem ignora existența lor, ci le vom acorda sprijinul creștinesc pentru a-și duce o existență demnă! O existență demnă înseamnă și bucuria de a avea copii. Dar nu putem admite ca dobândirea de copii fără număr să devină soluția economică la problemele existenței. Cine are nevoie de ajutorul societății pentru a-și duce existența va trebui să accepte controlul societății asupra numărului de copii aduși pe lume de asemenea persoane!

 

Nu putem exclude dintre măsurile posibile și introducerea unor discriminări propriu zis rasiale: atâta vreme cât rasa europeană este amenințată în dreptul ei de a supraviețui, popoarele și statele europene au toate motivele și justificările să introducă reguli discriminatorii la acest nivel, rasial sau etnic, pentru a proteja elementul demografic autohton, european! Vom urma astfel exemplul sau chiar modelul statelor ne-europene care au promulgat deja legi discriminatorii, pentru protecția demografică a etniei naționale. Se impune o susținere materială mai substanțială pentru familiile de „europeni”, în vederea obținerii unui spor demografic al rasei, la care are dreptul și rasa noastră!

 

(Prin etnie națională înțeleg acea etnie care dă caracter național unui statul. Românii în România, maghiarii în Ungaria, rușii / slavii în Rusia etc.)

 

Declarațiile cum nu se poate mai explicite făcute de unii lideri ne-europeni privitor la strategia unor entități de a cuceri Europa prin arma demografică – „pântecele femeilor noastre”! – sau de a deveni „din minoritate conlocuitore, minoritate înlocuitoare a majoritarilor”, ne obligă să ne considerăm o comunitate agresată, aflată în legitimă apărare! Situația în care am ajuns ne obligă să ne gândim cu toată seriozitatea la răspunsul potrivit și cuvenit, răspuns la care avem toate drepturile. Și mai presus de orice avem dreptul la supraviețuire pe propriul teritoriu al fiecărei nații, al fiecărei rase. Abuzurile făcute de-a lungul istoriei, provocate de lipsa unei concepții clare și unitare asupra drepturilor și datoriilor pe care le au indivizii și comunitățile umane, nu trebuie invocate decât pentru a se găsi o soluție reparatorie, de diminuare a consecințelor produse de aceste abuzuri! (Vezi cazul cel mai dureros, al amerindienilor!)

 

Este vizibil la tot pasul făcut prin Europa Occidentală declinul demografic tragic,  aparent ireversibil al acestor țări! Desigur, dacă guvernanții acestor state rămân aceiași, soarta Occidentului este pecetluită! Europa Occidentală va dispărea în câteva decenii, lăsând locul pentru califatul de la Bruxelles!

 

Doamne, ferește!

 

 

Ion Coja

 

27 decembrie 2016