Programul de deces plandemic se prăbușește

<img „krebs=”” explodiert=”” nach=”” der=”” spritzung”=”” src=”https://report24.news/wp-content/uploads/2022/08/drkruegel.jpg” height=”453″ width=”800″>

patolog dr. Krueger : „La scurt timp după vaccinarea Covid, creșterea cancerului explodează ”

„ International Journal of Environmental Research and Public Health” a publicat pe 29 iulie 2022 un studiu israelian condus de Dr. Moshe Yanovskiy și Dr. Yehoshua Socol despre eficacitatea blocajelor. Studiul afirmă: „Prețul pentru sănătatea publică al blocării este mare: folosind legătura binecunoscută dintre sănătate și bogăție, estimăm că blocajele pierd de 20 de ori mai mulți ani de viață decât economisesc. Analiza comparativă a diferitelor țări a arătat că ipoteza eficienței a blocajelor nu poate fi susținută de nicio dovadă – nici în legătură cu actuala pandemie de Covid-19, nici în legătură cu gripa spaniolă din 1918-1920 și alte pandemii mai puțin severe din trecut.”

Cu cât mai multe seringi, cu atât mai multe daune ale vaccinului, cu cât mai multe infecții cu Covid, cu atât mai multe decese prin vaccin. Acest fapt este dovedit de faptul că 97 la sută din toți pacienții cu Covid din spitale sunt cei care au fost deja injectați de trei ori. Și cu cât se injectează mai mult, cu atât este mai rău cursul Covid.

Știm că injecția cu otravă genetică distruge sistemul imunitar natural. Știm chiar de la producător că injecția de gene exacerbează infecția cu Covid. Și știm de la producător că daunele vaccinului ar fi uriașe. (click aici: dovadă ) Și asta este, de asemenea, destul de logic, deoarece programul de gene injectate schimbă ADN-ul și produce continuu partea devastatoare a agentului patogen, proteina spike. Ca urmare, ADN-ul imunitar paralizat sau dezactivat în mare măsură de injectarea genei recunoaște doar acest „patogen”, adică percepe toți ceilalți agenți patogeni doar într-o măsură foarte limitată. Asta distruge oamenii.

Doar Techniker Krankenkasse (TK) raportează aproape o jumătate de milion de daune ale vaccinării doar pentru 2021: „Efecte secundare ale vaccinării: TK raportează aproape jumătate de milion de tratamente în 2021. Dezbaterea despre efectele secundare ale vaccinării vaccinurilor corona crește din nou viteză. Techniker Krankenkasse trebuia acum să dezvăluie date care trimiteau un semnal alarmant.” ( știri de afaceri germane , 14.08.2022 )

Acum ne putem imagina care va fi daunele vaccinului în 2022, mai ales după a treia și a patra injecție. Mai ales că se raportează maximum doar 6% din daunele vaccinului. Și chiar mai puține daune decât vaccinul sunt recunoscute.

Și aici, în analiza de ansamblu, nu putem decât să afirmăm cât de imperativ este ca Rusia să câștige războiul din Ucraina, altfel „specia extraterestră” va reuși să elimine umanitatea.

Noua Ordine Mondială Națională promisă nouă de Putin va veni cu siguranță. Pentru că ultimele batalioane globaliste se prăbușesc în SUA.