G
27 aprobate

gert.frau@yahoo.com
89.136.113.152
Sunt de părere că Ucraina suferă pentru crimele odioase descrise mai sus, mai ales că Dumnezeu spune „A Mea este răzbunarea; Eu voi răsplăti, zice Domnul”. (Romani 12:19). Mă așteptam ca pedeapsa divină să cadă mai curând pe capul turcilor pentru genocidul armenilor și asirienilor, decât pe ucraineni sau ruși.
O corecție mai sus, turcii nomazi au creat Khazaria, iar slavii răsăriteni conduși de varegi întemeiază Rusia ”mare”, care ulterior a fost numită Rusia Kieveană.
Nu văd cum unirea cu Rep.Moldova ar provoca pierderea teritoriilor rupte din România interbelică și alipite pe nedrept Ucrainei! Este clar că aceștia nu vor renunța nicicum/nicicând la Bucovina și Bugeac. Având o majoritate relativă (ucraineană) în teritoriile astea, plus că trec printr-un război care cu siguranță îi va debilita (dar nu distruge), vor respinge categoric și violent orice pretenții de drept istoric ale României, care ar trebui să rupă alianța militară încheiată cu NATO și să se bată pe cont propriu cu Ucraina (sau Rusia. învingătoare). Nici nu cred că mai avem hotărârea de a le recupera. Pântecul, frica și grija de sine domină voința de a ne exprima pe scena istoriei și a cere ce ni se cuvine, ca în trecut. Nu mai pun că avem o clasă politică nevolnică și nu mai avem nici voința de a ”recuceri” demografic cele două frânturi de teritoriu, înainte de a întreprinde acțiuni militare.
Soluția militară nu cred că mai e de actualitate fiindcă nu mai avem un spor demografic sănătos care să ne ajute, nu numai să ”împlem” Bucovina, Basarabia și Bugeacul, dar să alimentăm și armata.