Criminalii !

Marian A
79 aprobate

marian123@gmail.com
82.76.89.16

 

Ceausescu n-a avut niciun ban. Nici macar intre ghilimele.

Numai romanii, reprezentati de Statul Roman aveau bani.
Si Ceausescu ii gestiona foarte bine; in interesul lor dar mai ales in interesul generatiei viitoare; Adica generatia asta de derbedei idioti si cretini care se fac ca guverneaza acum Romania.

O mica, foarte mica parte din bani, au fost investiti intr-o afacere care ar fi trebuit sa fie excelenta: o banca a tarilor in curs de dezvoltare.
S-a convenit sa se constitue depozite valutare garantate la Viena.
Sediul central al bancii urma sa fie totusi la Bucuresti.
De depozitul Romaniei din Viena se ocupa reprezentanta comerciala a Romaniei in capitala Austriei.
Seful acestei reprezentante era Marin Ceausescu, fratele presedintelui.

Imediat dupa 25 dec ’89 la Viena s-au dus numitii V.Voiculescu si T. Melescanu.
Si tot imediat M. Ceausescu a fost „sinucis” impreuna cu absolut toate documentele reprezentantei economice din Viena. Evident, exista o documentatie clara si completa la Banca Nationala Romana
Si aceasta documentatie se pare ca a disparut.
Politia din Viena a deschis un dosar de ancheta penala in privinta mortii lui M. Ceausecu avind in vedere ca „sinuciderea” acestuia s-a petrecut in exteriorul Ambasadei Romaniei.

Profitind de faptul ca in politica Austriaca se impusese un oarecare Jorg Haider, un grup de fosti studenti ai lui (acesta era specialist in drept si filozofie) care derulau afaceri si in Romania, interesati fiind de aceasta crima, au trimis un reprezentant la Viena, la Haider, cu rugamintea de a elucida misterul.
Astfel, un inginer mecanic austriac tinar stabilit in Bucuresti, pe nume Herbert (om deosebit, cult, umblat si cu o moralitate ireprosabila), s-a dus la Viena si a obtinut o copie a dosarului in cauza de la politia locala.
In timp ce era inca la Viena sa-si viziteze rudele, a sunat la Bucuresti. Desi fusese avertizat sa nu vorbeasca nimic prin telefon a uitat de sfat. Telefoanele erau inca cele clasice cu fir.
A spus ca a rasfoit sumar dosarul si ca verdictul era clar : crima. Marin Ceausescu a fost asasinat.
Trebuia ca oficialii romani sa preia cazul; nu l-au preluat.
Herbert urma sa vina cu dosarul (copia) la Bucuresti spre o analiza mai aprofundata.
Convorbirea telefonica a avut loc intr-o zi de vineri seara.
A doua zi, simbata Herbert a murit intr-un accident de masina pe o autostrada din Ungaria in drum spre Bucuresti.
Prietenii lui din Romania s-au deplasar imediat la Budapesta dar nu au putut obtine nici un fel de date concrete despre accident. Se afirma ca a intrat intr-o remorca stationata pe autostrada si a murit instantaneu. S-a insinuat o sinucidere.
In masina nu s-au gasit nici laptopul cu documentele de afaceri si nici un fel de dosar.
Dupa un timp, dupa ce lumea s-a mai linistit baietii din Bucuresti ar reluat contactele cu Haider in incercarea de a obtine o noua copie a dosarului.
A fost insa prea tirziu: Haider a murit si el intr-un accident de masina. (cred ca s-a scris ceva si prin presa de asta)
Nu numai Melescanu si Voiculescu stiu de acesi bani. Stie absolut totul un alt mare excroc si criminal, inca in viata: Mugur Isarescu.
TOATE documentele contabile se aflau si la Banca Nationala.

E cel mai comod sa se dea vina pe Ceausescu ca a fugit cu banii – la Ghencea.
Hotii striga hotii!!!
Daca ar invia Ceausescu nu ar putea sa spuna mai nimic; nu se ocupa, evident, de problemele concrete contabile. Avea toata increderea in „”romanii sai dragi”” care l-au tradat si omorit. Pentru bani.
Nu, nu numai pentru banii din contul de la Viena, care sint un miziic, ci pentru restul banilor pe care-i avea tara bagati in afaceri (ale tarii) peste tot in lume; zeci si zeci de miliarde. Au disparut toti.
Toti cei care-l acuza pe Ceausescu de asta sint de fapt complici la jaf
Pentru ca TOTI stiu care este realitatea.

Sacra aurae famina