Sorin
sorin.filip5780@yahoo.com
89.44.79.65

Politicienii ”noștri” compilează legi după cum li se dictează din Statele (Dez)Unite ale Americii, probabil creîndu-se un conflict inter-etnic și inter-rasial pe alocuri, dar nu pentru că propaganda atinge cote ridicol de mari, ca-n State, ci pentru că țiganii comit crime peste crime. Am observat că ”mass-media” nici nu mai dă etnia acelor criminali, acum sunt toți români.
Se vede cât de mult s-au deteriorat relațiile dintre americani de când democrații au virat spre extrema stângă odată cu alegerea lui Obama. Un jurnalist a spus bine acum câțiva ani că ne închinăm americanilor la fel cum făceau odată muntenii și moldovenii la Sublima Poartă. În loc să trimitem cufere cu bani spre ”Stambul”, comandăm tehnică militară depășită la prețuri exorbitante și plătim pentru autostrăzi inexistente (cazul Bechtel), adică tot un fel de haraci, dar mai ascuns.
La fel și politica asta împotriva ”descremenării” țiganilor oglindește pe cea americană privind negri, iar la fel ca în State minoritarii comit mai multe crime decât majoritatea albă, dar n-o să vezi canalele media să relateze corect și cu integritate știrile. Totul este politizat.