Adicatelea , noi cate pensii platim acestor „holocaustizati” ?
Mi-e imposibil sa disting cati agenti sovietici – adica „eliberatori” pentru noi – primesc eventual mai multe pensii pentru ca au fost pedepsiti sau nu datorita activitatii lor de sabotaj a armatei romane ???

Pai conform legilor razboiului pentru toate tarile – si pentru nemti si pentru romani – acestia erau partizani si erau executati pe loc daca erau prinsi .
Asta nu are nimic de a face cu rasismul !

Dar stiati ca partizanii evrei purtau steaua galbena cand se atasau rusilor contra romanilor ?

Cititi va rog frumos mesajul meu catre Sterie Ciumetti :

DRAGA STERIE: PROBLEMA TOTAL NECUNOSCUTA ROMANILOR : JIDOVII ALATURATI RUSILOR CA SA CASAPEASCA ROMANII PURTAU STEAUA GALBENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DRAGA STERIE,

AFISEAZA MUSAI FILMUL DE MAI JOS SAU MACAR PORTIUNEA IN CARE ISTORICUL ALEX MIHAI STOENESCU FACE COMENTARIUL ASUPRA FILMULUI DESPRE EVREII CARE AU ACTIONAT ALATURI DE RUSI , PURTAND STEAUA GALBENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FALSIFICATORII CU SISTEM AI ISTORIEI SE COMPORTA DE PARCA HITLER AR FI EXISTAT INTAI SI NUuuuuuuuuuuuuuuuuu CRIMINALII BOLSEVICI SI COMUNISMUL LOR ! remarca istoricul german ERNST NOLTE, DEZGUSTAT !
SI NU NUMAI EL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALTFEL NU IESE POSTURA DE ETERNA AUTOVICTIMIZARE A EVREILOR CARE NU AU ATACAT NICIODATA PE NIMENI – OARE DECE ROMANII AU CONTRAATACAT , NU SE SPUNE !???????????????

ASTA NU ESTE ISTORIE STIINTIFICA BAZATA PE FAPTE OBIECTIVE !
TREBUIE SA MENTIONEZI SI FAPTELE ACELOR EVREI – FILMATI ! _ CARE S-AU ALATURAT RUSILOR SI AU ATACAT ROMANII, SPRE A-I ARUNCA IN GROPILE COMUNE INCA EXISTENTE IN ZONA MENTIONATA !!!

STIATI CA IN ARHIVELE NOASTRE EXISTA UN FILM FACUT DE ARMATA ROMANA,LA ELIBERAREA CHISINAULUI IN 1941 DE CATRE ARMATA ROMANA, CU FAPTASII MACELULUI ASUPRA ROMANILOR , COMUNISTII EVREI , ALATURATI ARMATEI SOVIETICE SPRE A MACELARI ROMANII , MULTI DINTRE COMUNISTII EVREI PURTAND STEAUA GALBENA – FIIND COMUNISTI EXTREM DE MANDRI DE ETNIA LOR !???? PE CARE O AFISAU EMFATIC ???
DESPRE GROPILE COMUNE PLINE DE ROMANI, IN ACEA ZONA, ROMANI UCISI IN MASA DE ARMATA SOVIETICA ,CU ACESTI SIMPATIZANTI EVREI, NU VORBESTE NIMENI SI NICI DESPRE CINE ERAU ACESTI COMUNISTI – UNII DINTRE EI, CU STEAUA GALBENA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

INTREBATI-L PE ISTORICUL ROMAN ALEX MIHAI STOENESCU CACI O ZICE PE YOU TUBE FOARTE PE SLEAU AICI , EL CERE AMBELE PARTI SI CRIMELE AMBELOR PARTI, SPRE A FI EXAMINATE SI LUATE IN CALCUL, NU DOAR RAZBUNAREA ROMANILOR ASUPRA CRIMINALILOR BOLSHEVICI – VEDETI AICI DISCUTIA CINSTITA A CELEBRULUI ISTORIC :

pe la minutul 9 – :
https://www.youtube.com/watch?v=JUgAqJRvpHw

AMERICANII AU VRUT TRANSILVANIA PENTRU MAGHIARI
95,885 views
Oct 3, 2020
AMERICANII AU VRUT TRANSILVANIA PENTRU MAGHIARI

https://www.youtube.com/watch?v=JUgAqJRvpHw

AMERICANII AU VRUT TRANSILVANIA PENTRU MAGHIARI

Play

M-AM SATURAT SA AUD DOAR ISTORIE CU CRIME IN SENS UNIC , CA ASA VOR UNII CRIMINALI SA SE SCRIE EA !