caroline gunderodec
0 aprobate
google.bex
caroline.gunderode@gmail.comh
109.133.42.42
UCIGSII RAMAN NEPEDEPSITI – DECE ?

CE FAC PROCURORII ,,,
ASISTA CRIMINALII DIN UMBRA ???
CATI PROCURORI AU FOST DEMASCATI PENTRU PASIVITATEA SI TACEREA LOR ?
CATI SERVESC OCULTA ???

Un medic RUPE TĂCEREA – “Oamenii nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați”
Incorect Politic
Octombrie 21, 2021

Un medic RUPE TĂCEREA – „Oamenii nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați”

Un medic RUPE TĂCEREA – “Oamenii nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați”

Via Bugetul:

Un cadru medical, care a lucrat la secția ATI dedicată bolnavilor COVID a Spitalului Clinic Județean Sibiu, face dezvăluiri cutremurătoare legate de perioada pandemiei.

Fără a-și face public numele de teama repercusionilor, acesta susține că va da declarații procurorilor dacă se va declanșa o anchetă, pentru că tot ceea ce spune poate fi probat.

Într-un interviu acordat publicației Turnul Sfatului, cadrul medical spune că toți cei care ajung la ATI sunt sedați, iar acest lucru le aduce unora moartea.

„Pe un om cu insuficiență respiratorie dacă îl sedezi, moare. Pentru că în insuficiență respiratorie nu se dă de dormit și seara. Se face terapie. Se face oxigeno-terapie. Cum îți explici că vine din spital un caz. O doamnă operată, «deschisă, închisă» de un chirurg anume. O ciroză hepatică. S-a gândit să o ducă în modular să mai moară unul de COVID. Da, oamenii se omoară. Și eu am omorât oameni, pentru că am lucrat acolo. Chiar dacă din toate puterile mele am încercat să fac totul să nu încarc acele seringi cu sedare”, povestește Domnul S, conform sursei citate.

„Eu am intrat cu alt scop acolo. Am intrat prost, nevinovat, plin de energie, cu sufletul curat să ajutăm că m-am săturat de COVID. Și când colo… Eu nu m-am făcut asistent să-i omor prin sedare. Nu vreau ca mama mea să se răsucească în mormânt, să spună «ăsta nu e copilul meu». Din prima zi când am intrat, m-am îmbrăcat și mi s-a făcut rău. Mă închinam, nu-mi venea să cred. Am mers acasă, nu se poate. Salvatorul nu poate fi criminal, el trebuie să salveze vieți. Ce am văzut eu nu poate fi închipuit de o viață de om. Am văzut oameni care efectiv mor de vii. (…) Nu am văzut pe nimeni intubat care să fie apoi detubat la ATI Sibiu. O singură doamnă am văzut că a deschis ochii, intubată fiind, cu sedare în venă. M-am gândit, Doamne, Dumnezeule nu e un doctor să o supraveghem, poate reîncepe să respire singură. Nu. Mi s-a spus să mărim sedarea la maxim și să-i mai băgăm și Midazolam (n.r. – este un medicament cu acțiune de scurtă durată utilizat pentru a induce sedarea, o stare de calm, somnolență sau somn și care înlătură anxietatea și tensiunea musculară), pe lângă Propofol și Fentanyl. Sunt convinsă că acea femeie a murit de vie. Și altă femeie, și alți bărbați. Ei practic nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați”, a mărturisit Domnul S.

Pacienții sunt efectiv legați de pat, de mâini și de picioare, în momentul în care nu mai pot respira și încep să se agite, susține Domnul S. Un tratament absolut inuman este probat cu fotografii făcute în ATI, în care se văd mâinile cu pielea ruptă din cauza feșei cu care au fost legați.