caroline gunderode
600 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

 

Articol Din jurnalul lui Kennedy : „The Defender”

Senator Ron Johnson, medical experts and doctors specializing in COVID-19 in the Russell Senate Office Building, Kennedy Caucus Room 325

ACTUALIZAT 12/09/22

COVID
› VIZUALIZĂRI
„Crime împotriva științei”: discuția la masa rotundă dezvăluie „gestionarea greșită” de către guvern a pandemiei de COVID

Senatorul american Ron Johnson (R-Wis.) a condus miercuri o masă rotundă pentru a face lumină asupra stării actuale a cunoștințelor despre vaccin și calea de urmat. Medici și oameni de știință distinși care sunt specializați în cercetarea și tratamentul vaccinului COVID-19 s-au alăturat senatorului Johnson. Povestea pe care ei au spus-o despre corupția și gestionarea defectuoasă a pandemiei de COVID-19 este un punct de cotitură pentru umanitate.
De
Josh Mitteldorf, Ph.D.
118

‘Crime Against Science’: Roundtable Discussion Exposes Government’s ‘Mis…

U.S. Sen. Ron Johnson (R-Wis.) Wednesday led a roundtable discussion to shed light on the current state of knowl…

Link copiat
ron johnson auz caracteristica covid 19

Dor de o zi, dor de multe. Abonați-vă la Cele mai bune știri ale zilei de la The Defender . Este gratis.

Senatorul american Ron Johnson (R-Wis.) a condus miercuri o masă rotundă – „Vaccinurile COVID-19: ce sunt, cum funcționează și posibilele cauze ale rănilor ” – pentru a face lumină asupra stării actuale a cunoștințelor despre vaccin și calea înainte. Medici și oameni de știință distinși care sunt specializați în cercetarea și tratamentul vaccinului COVID-19 s-au alăturat lui Johnson. Povestea pe care au spus-o despre corupția și gestionarea defectuoasă a pandemiei de COVID-19 este un punct de cotitură pentru umanitate.

Majoritatea persoanelor din panel au suferit pierderi de venituri, pierderea statutului sau pierderea locurilor de muncă, deoarece au făcut publice adevăruri despre COVID-19 și politicile COVID-19 care erau anatema pentru instituția medicală și în detrimentul profiturilor farmaceutice.

Politica privind COVID-19 a fost o crimă împotriva umanității, iar la baza acelei crime a fost o crimă împotriva științei. Știința este ținută în mare atenție publică, chiar dacă reputația celor mai multe instituții a scăzut în ultimele decenii.

Reputația științei se bazează pe dezbateri deschise și pe evaluarea logică a dovezilor. Dezbaterea a fost înăbușită de oameni cu bani și putere, iar aceiași oameni pretind apoi că vorbesc pentru „știință”.

Publicul recunoaște treptat enormitatea acestei fraude. Mă tem că sprijinul public pentru știință se va prăbuși.

Senatorul Johnson a început discuția la masa rotundă amintindu-ne că medicamentele promițătoare pentru tratamentul precoce al COVID-19 i-au fost făcute cunoscute de unii dintre oameni la audierea de miercuri deja în primăvara anului 2020 și, totuși, agențiile noastre guvernamentale au sfătuit să nu le folosească. , în ciuda înregistrărilor lungi și asiguratoare de siguranță.

Iată câteva momente importante de la vorbitori:

Liz Willner , care a creat un site web pentru a pune la dispoziție datele privind siguranța vaccinurilor de la Centers for Disease Control and Prevention (CDC) într-un format mai accesibil, a explicat că, conform datelor VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System), leziunile provocate de vaccin au crescut de 20 de ori în 2021 și decesele legate de vaccin au crescut de 50 de ori.

Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS)

Aaron Siri , avocat al Rețelei de acțiune pentru consimțământul informat al Del Bigtree , a descris modul în care CDC a creat un sistem numit V-Safe pentru înregistrarea unui eșantion mare de date privind siguranța vaccinurilor și apoi a ascuns datele publicului.

Home – ICAN – Informed Consent Action Network

Siri a făcut presiuni prin Legea privind libertatea de informare pentru a obține acele date timp de mai bine de un an și jumătate înainte ca unele dintre ele să fie lansate. Multe încă rămân secrete.

Riscul de miocardită, sindromul Guillain-Barré și tulburări autoimune a fost recunoscut și raportat la începutul studiilor Pfizer, iar aceste afecțiuni au fost în specificațiile timpurii pentru sistemul V-Safe. În cele din urmă, niciuna dintre aceste condiții nu a fost inclusă, ceea ce sugerează că CDC a luat o decizie deliberată de a nu crea o urmă de hârtie pentru ei.

Ed Dowd , un analist de valori mobiliare, a raportat date din polițele de asigurări de viață de grup care acoperă angajați sănătoși cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani. Rata mortalității în acest grup a crescut cu 40% în al treilea trimestru al anului 2021, coincizând cu mandatele federale de vaccinare pentru marii angajatori care cumpărați aceste polițe de asigurare de viață de grup.

Rata mortalității pentru persoanele sănătoase, angajate este destul de scăzută, astfel încât numărul absolut al deceselor a continuat să fie dominat de bătrâni și bolnavi. Rata generală de deces în America a crescut doar puțin în acest timp, dar companiile de asigurări de viață de grup au primit un mare impact.

Josh Stirling , un alt analist de securitate, a rezumat datele Biroului Național de Statistică al Marii Britanii. Până în prezent, persoanele vaccinate din Marea Britanie mor cu 26% mai mult decât cele nevaccinate. Creșterea s-a concentrat în rândul tinerilor, care au suferit până în prezent un risc de mortalitate crescut cu 49%.

Lt. Col. Theresa Long , MD, MS în sănătate publică, a raportat că creșteri alarmante ale condițiilor de dezactivare pentru armata SUA au fost raportate imediat după ce vaccinarea a fost mandatată , iar aceste semnale au fost respinse ca o „defecțiune a computerului”.

Congress Set to End Military COVID Vaccine Mandate, No Sign Biden Will Veto

The U.S. House of Representatives is expected to vote later this week to rescind the Pentagon’s COVID-19 vaccine…

Problema a fost remediată, dar bolile și rănile invalidante continuă în Armată, unde acum apar la aproape dublul ratei de dinainte de vaccinare din 2020. Numărul deceselor militare din vaccinurile COVID-19 este cu aproximativ 50% mai mare decât decesele. de la COVID-19 în sine.

Dr. Ryan Cole a raportat că coronavirusurile ca o clasă se mută rapid și de aceea nu am avut niciodată un vaccin pentru niciun coronavirus în trecut. Un public în mare parte vaccinat face ca virusul să se mute și mai repede. Vaccinurile actuale împotriva COVID-19 imunizează împotriva unei variante de COVID-19 care a dispărut cu mai bine de un an în urmă.

Dr. Harvey Risch , Ph.D. , profesor emerit de epidemiologie din Yale, ne-a reamintit că, pentru persoanele tinere, sănătoase, riscul de COVID-19 grav este mai mic decât riscul de rănire din vaccinurile COVID-19.

Mandatele de vaccinare pot fi justificate doar pentru vaccinurile care scad riscul de transmitere a virusului, iar vaccinurile actuale nu previn transmiterea, chiar și în grupurile vechi și vulnerabile unde protejează împotriva COVID-19 grav.

Dr. Pierre Kory s-a specializat în medicină pulmonară și îngrijiri critice ca profesor la Universitatea din Wisconsin înainte de a fi demis de la școala de medicină a acesteia pentru că a susținut un tratament timpuriu pentru COVID-19.

El ne-a reamintit că tratamentul precoce a fost întotdeauna cea mai bună linie de apărare a noastră pentru orice, de la răceală la cancer. (Aceasta include virusul SARS original din 2003.)

Treizeci la sută dintre oamenii lumii trăiesc în țări în care hidroxiclorochina sau ivermectina sunt luate zilnic ca măsuri preventive, iar aceste țări au avut rate mult mai scăzute de mortalitate prin COVID-19 decât „lumea dezvoltată”, unde aceste medicamente au fost descurajate. De ce au fost disprețuite de autorități tratamentele timpurii pentru COVID-19?

Dr. Paul Marik , cu 300 de publicații revizuite de colegi, este al doilea cel mai publicat expert în îngrijirea critică din lume. El a estimat că sute de mii de decese americane ar fi fost evitate dacă hidroxiclorochina și ivermectina ar fi fost adoptate ca tratamente timpurii începând cu 2020.

El a raportat că în spitalul său i s-a interzis să folosească tratamente sigure și eficiente pentru COVID-19, inclusiv vitamina C. În schimb, a fost încurajat să prescrie Remdesivir. Remdesivir este un medicament antiviral patentat și costă aproximativ 3.000 USD per pacient.

Dar Remdesivir poate fi administrat doar într-un spital, iar antiviralele sunt inutile până când un pacient ajunge la spital, deoarece a trecut cu mult de stadiul în care virusul a fost învins, iar pacientul este amenințat de efectele sale secundare, inclusiv de afectarea plămânilor. , oxigenare scăzută a sângelui și sepsis.

Remdesivir este foarte toxic pentru rinichi. Potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, Remdesivir crește riscul de insuficiență renală de 20 de ori. Marik a susținut că nu există utilizări medicale legitime pentru Remdesivir și, totuși, rambursarea federală către spitale este sporită cu 20% (pentru întreaga factură) dacă Remdesivir este inclus în planul de tratament.

Kory a vorbit direct cu medicii și cercetătorii medicali:

„Reviste de mare impact au fost sub controlul industriei farmaceutice. …

„Am văzut cazuri repetate de manipulare a datelor pentru a arăta că produsul unei companii este eficient și, dimpotrivă, teste manipulate pentru a încerca să demonstreze tuturor că medicamentele sigure, eficiente, reutilizate, care nu au oferit niciun profit, au fost ineficiente sau periculoase.

„Există o cantitate imensă de corupție în publicarea medicală și în conducerea științei.”

Dr. Peter McCullough, Ph.D., MPH , este un specialist in inima cu un Ph.D. în epidemiologie și a fost profesor la Colegiul de Medicină Baylor înainte de a fi demis pentru poziția sa vocală privind tratamentul timpuriu al COVID-19. America a suferit 250.000 de decese înainte de vaccinurile COVID-19.

În mod normal, al doilea an al unei pandemii este mai blând, atât pentru că virusul evoluează pentru a fi mai puțin mortal, cât și pentru că cei mai vulnerabili oameni au fost uciși în primul an. Dar de la lansarea vaccinului, am avut 750.000 de decese suplimentare de COVID-19 în America. Acesta nu este înregistrarea unui vaccin de succes.

Paul Alexander, Ph.D. , a raportat că vaccinurile împotriva COVID-19 își pierd eficacitatea și trec în eficacitate negativă după câteva luni, astfel încât persoanele care au fost vaccinate au mai multe șanse de a face COVID-19 de mai multe ori. Persoanele vaccinate au imunitate doar la partea virusului care mută cel mai rapid.

Atâta timp cât vom continua să stimulăm oamenii o dată la câteva luni, virusul va continua să sufere mutații, iar pandemia va continua încă mulți ani. „Dacă nu ne-am fi vaccinat în masă, este probabil că am fi obținut imunitatea de turmă în Statele Unite în iarna lui 2021.”

Dr. Robert Malone , care deține brevetul ca inventator inițial al tehnologiei ARNm, și-a schimbat perspectiva asupra vaccinurilor COVID-19 după ce a avut un răspuns aproape fatal la vaccinare. Dezvoltarea vaccinului este un proces foarte lent, iar virusurile suferă mutații rapide.

Speranța pentru tehnologia ARNm a fost că ar putea fi dezvoltată o platformă generică de vaccin, astfel încât un nou genom viral să poată fi doar conectat la o tehnologie existentă și vaccinurile să poată fi dezvoltate cu viteza warp.

Această idee foarte promițătoare nu a ieșit, dar cei care sunt puternic investiți în paradigmă refuză să recunoască eșecurile și pericolul tehnologiei vaccinului ARNm.

Malone a descris inovația utilizării pseudouridinei în locul uridinei naturale ca una dintre cele patru baze nucleotidice din vaccinurile ARNm. Acesta este un truc care face ca organismul să nu degradeze ARNm-ul așa cum ar fi în mod normal, astfel încât ARNm-ul rămâne mult mai mult timp.

Rezultatul este că, odată ce organismul este injectat cu un vaccin ARNm, ARNm rămâne în preajmă și continuă să genereze proteină de vârf timp de cel puțin 60 de zile.

Nu avem date peste 60 de zile, deci este „cel puțin” 60 de zile. Vaccinul a fost conceput pentru a-și face treaba de a stimula imunitatea în primele 48 de ore. După aceasta, producția continuă de proteină spike nu servește niciun scop de protecție, dar poate continua să fie toxică.

Janci Lindsay, Ph.D. , profesor de toxicologie, a raportat despre efectele vaccinurilor asupra fertilității și dovezi că ARNm se poate încorpora în genom și poate fi transmis prin spermatozoizi sau ovule la generația următoare.

Atâta timp cât ARNm este transformat în ADN, acesta poate fi transmis la următoarea generație prin plasmidele din spermă. Proteina cu vârf ar putea deveni o parte a genomului uman.

David Wiseman, Ph.D. , farmacolog de la Johnson & Johnson, ne-a spus că Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) are standarde stricte pentru testarea siguranței „vaccinurilor” și standarde mult mai stricte pentru „terapiile genetice”, inclusiv 5 până la 15 ani de urmărire pentru cancer și deteriorarea ADN-ului.

FDA nici măcar nu a aplicat standardele mai laxe de „vaccin” atunci când a evaluat vaccinurile COVID-19, chiar dacă aceste produse ARNm îndeplinesc definiția „terapiilor genetice”.

Cole a raportat despre schimbarea definiției „vaccinului” care a făcut posibilă aprobarea produselor ARNm, care au un mecanism foarte diferit de vaccinurile tradiționale. Ar fi trebuit testate cu standarde adecvate pentru terapiile genetice.

McCullough a subliniat că imunitatea oferită de vaccinurile COVID-19 nu se extinde la nas sau gât, astfel încât persoanele vaccinate expiră o încărcătură virală care nu diferă de cele nevaccinate.

Acesta este motivul pentru care recolta actuală de vaccinuri nu poate opri transmiterea și de ce orice argument pentru obligarea vaccinării ca măsură de sănătate publică este viciat. „Aceste vaccinuri nu au suport pentru reducerea transmiterii infecției.”

Deci, justificarea vaccinării trebuie să fie scăderea riscului de spitalizare și deces. Și totuși, singurele studii clinice pe care le-am avut nu au fost concepute pentru a măsura ratele de spitalizare și de deces.

NB Datele din studiul Pfizer au arătat o rată mai mare a mortalității în rândul celor vaccinați comparativ cu grupul de control.

Malone și Alexander ridică subiectul „păcatului antigenic original”. Învățăm corpul să răspundă doar la o singură parte a virusului cu un braț al sistemului imunitar, deturnăm răspunsul organismului atunci când un virus COVID-19 apare câteva luni mai târziu, care are o proteină mutantă.

Sistemul imunitar este fixat pe proteina spike originală, iar răspunsul său la virusul alterat este afectat. Acesta este un mecanism binecunoscut de câteva decenii, așa că nu ar trebui să fim surprinși când vaccinurile COVID-19 arată eficacitate negativă după câteva luni.

Publicat inițial pe pagina Substack a lui Josh Mitteldorf .

Senate Roundtable, part I

Josh Mitteldorf

An all-star panel describes the opposition’s view of the pandemic

Părerile și opiniile exprimate în acest articol aparțin autorilor și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Children’s Health Defense.
SURSA :
https://childrenshealthdefense.org/defender/ron-johnson-senate-hearing-covid-pandemic-mismanagement/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=4e210306-8b59-4ac7-a9ee-7662a6c93232
UPDATED 12/09/22

COVID
› VIEWS
‘Crime Against Science’: Roundtable Discussion Exposes Government’s ‘Mismanagement’ of COVID Pandemic