Mihai
604 aprobate
mihai@yahoo.com

Razboiul din Satania Ucraina s-a incheiat de mult cu victoria Rusiei !!!

Obiectivele interventiei militare: 1. Distrugerea celor 41 de laboratoate militare de producere a armelor biologice ale CIA, NATO, Mossad si UE – obiectiv indeplinit;
2. eliberarea teritoriilor care au apartinut Rusiei si pe care paduchiosul Stalin le-a rupt din Rusia si impreuna cu alte bucati romanesti, poloneze si unguresti a facut Satania Ukraina nazista – obiectiv indeplinit;
3. Gasirea si salvarea cator mai multi copii rapiti de oamenii Dogatului Pedofil Paduchios Zelenscky, copii folositi pentru a li se extrage lichidul suprarenal transportat in SUA prin Polonia, lichid din care se prepara ADRENOCROMUL, un drog foarte scump fara de care clona Mosh Leguma Bideu nu ar fi rezistat atat de mult la dezbaterea tv – obiectiv partial atins ( peste 65 de mii de copii salvati, ferme de recoltare distruse, TIRuri cu lichid distruse, traficanti de copii impuscati, turn tv distrus, pentru ca emitea codat filme porno pentru pedofilii interesati de unii copii rapiti, distrugerea depozitelor de Vaxuri si droguri pazite si de mercenari din occident, executarea multor capi din reteaua de pedofili a lui Zelensky ).

Daca Deep State nu ar fi continuat sa incite la razboi impingand sclavii NATO sa ajute Satania Ucraina cu arme si bani, Putin ar fi vrut sa declare operatiunea incheiata la 9 Mai 2023, dar interesul Khabalei era sa faca Statele Unite ala Ucrainei, lucru care s-a varsat.
Acum este prea tarziu sa se mai opreasca, asa ca Putin trebuie sa declanseze operatiunea planetara de DERATIZARE, in contextul aparitiei GENOCIDULUI din Palestina la care occidentul este parte activa.

Razboi au vrut, razboi vor avea, dar nu cand vor shobolanii paduchiosi ci cand toate elementele care garanteaza reusita operatiunii se vor aseaza pe masa de lucru.

Comentariu de mai sus este inca un batz bagat prin gard ca sa irite spiritele, dar finalul acestui razboi biblic nu poate fi oprit cu astfel de incercari de factura shobolaneasca.

Niciodata Dumnezeu nu a pierdut o lupta cu Satana, asa cum nici acum nu o va pierde !
Creatia Sa OMUL va dainui !