MOȘU
187 aprobate
oricare@careofi.com
148.252.133.49
.
.
Gușă: Attali, consilierul președinților Franței din ultimele decenii, l-a atras pe Rothschild în capcana rușilor! Lumea este condusă în stil ga-ga.
By
News Solid iulie 26, 2023
”(transcrierea editorialului vorbit din emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă!”, de la GOLD FM)

Autor: Cozmin Gușă

Ieri v-am prezentat un eveniment fără precedent, acela prin care moștenitorul familiei Rothschild, numitul Alexander Rothschild, a fost atras într-o capcană de către celebrii comici ruși, Vovan și Lexus, concluzia fiind că titularul familiei Rothschild recunoaște mega-interesele financiare pe care le au în Ucraina. Ieri citisem doar știrea, azi dimineață am avut timp și am urmărit filmul de 11 minute, care este senzațional.

În afară de faptul că în acest film apare că acești doi comici l-au păcălit prima dată pe venerabilul Jacques Attali, care are 79 de ani, consilierul foarte inteligent al ultimilor președinți ai Franței, inclusiv al lui Emanuel Macron, dialogul care a urmat în aceste 11 minute este absolut halucinat. La început, Jacques Attali menționează în fața presupusului președinte Zelenski, interpretat de către unul dintre cei doi comici, că într-adevăr, el este foarte bun prieten cu Emanuel Macron și că îl consultă în continuare, Macron pe el, și că în general este foarte influent și apoi sună de pe telefonul său mobil, îl sună pe Alexander Rothschild, arătând pe telefon, punând telefonul în așa fel încât să se vadă că este într-adevăr Alexander Rothschild care răspunde. Începe un dialog între presupusul Zelenski și Alexander Rothschild, arbitrat de către Jacques Attali, în care Rothschild ăsta recunoaște eșecul și strategia proastă a Federal Reserve Bank a Statelor Unite, discută despre familia Rockefeller și confirmă că relațiile sunt, dar nu prea sunt între cele două cele mai bogate familii din lume, Rothschild și Rockefeller, face apoi pe scurt istoria bancară a familiei Rothschild, cu niște detalii despre care nu s-a vorbit public. Zelenski, în satisfacția lui Alexander Rothschild, propune ca Ucraina să fie parte din echipa Rothschild, chestie pe care Rothchild o acceptă. Apoi se menționează legătura curentă, atenție, dintre Ministrul Economiei ucrainean și Alexander Rothschild pentru a pregăti proiectele Black Rock, care au fost semnate la Washington, de reconstrucție a Ucrainei după război. În fine, apoteoza este la final, în care se vorbește despre guvernarea globală a lumii, o guvernare unică, pe care Jacques Attali o recunoaște că este la latitudinea celor din G7.

Jacques Attali are 79 de ani, este prietenul lui Macron, consilierul acestuia, dar, se vede bine, este omul familiei Rothschild, având linie directă cu moștenitorul familiei Rothschild, asta este știrea pe care am aflat-o. Alexander Rothschild are 42 de ani, bărbat în toată firea, total neexperimentat. Celelalte personaje sunt cei doi comici, Vovan și Lexus, extrem de faimoși pentru toate farsele extrem de ineficiente, folosesc „extrem” exact pentru că este potrivit, devoalându-ne pe rând și prostia liderilor mondiali și naivitatea unor personalități publice și devoalând în același timp foarte multe adevăruri despre felul în care este condusă lumea. Deci, prieteni, aveți 11 minute în care narațiunea oficială a întregii prese mainstream a fost făcută praf, când am aflat că de fapt cel care îl coordonează pe Macron, Jacques Attali, este și omul familiei Rothcshild, că treburile în politică sunt dedicate câștigului economic, în general al familiilor de tip Rothschild sau Rockefeller, și că războiul din Ucraina are o componentă de bază, anume cea de câștig economic.

În final, am o referire către Institutul „Elie Wiesel” din România și domnișoara Marincea, consultanta acestui institut, care a scris un raport în numele institutului în care m-a făcut antisemit pentru că am îndrăznit să vorbesc despre influența familiei Rothschild în Ucraina. Am fost acuzat de antisemitism. Băi, Institutul „Elie Wiesel” și domnișoara Marincea, vă cer în mod oficial scuze publice și radierea mea din acel raport despre antisemitism, pentru că, dacă n-o să faceți asta, o să mă adresez justiției care o să vă oblige să faceți asta. Acum avem și probe; sunt nenumărate probele, le aveam și până acuma, dar avem probe proaspete de săptămâna asta, în plus. Deci mă voi adresa justiției. Sau trebuie să mă adresez și la SIE, măi, fraților Muraru, care ați propus-o pe domnișoara Marincea să fie cea care scrie rapoartele de la Institutul Wiesel? Măi, Radu Ioanid, ambasadorul României la Ierusalim, că acolo s-a mutat capitala Israelului. Mă adresez oricui trebuie….”

Pranksters Vovan and Lexus called Alexandre Rothschild
https://www.youtube.com/watch?v=uiDHszsBzYY

SUCCES :)