CD
740 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

MEDIA – FED (ȘI LUMEA) AU DECLARAT INDEPENDENȚĂ
De Tom Luongo

Faptul ca nu avem voie să vedem revolta fermierilor olandezi împotriva confiscării pământului lor, condensează atât de multe idei într-o singură non-imagine.
Puterile care sunt, Mulțimea Davos, pierd, dar nu vor recunoaște niciodată acest lucru și nici nu vor înceta să încerce să câștige… până când fie mor sau rămân fără bani.

2022 ar fi trebuit să fie anul în care au încheiat afacerea, anul în care au avut totul la dispoziție pentru a „acționa masa” asupra noastră. L-au instalat pe Mucegaitul Joe în SUA, pe Mario Draghi pentru a lichida Italia, pe Jens Weidmann în funcția de șef al Bundesbank din Germania, iar Verzii deținând toată puterea politică reală și i-au condus pe toți într-un Război pentru Ucraina pentru a falimenta Rusia și prin extensie sa izoleze China.

Acesta era planul. Aceasta ar fi susținută de întreruperi ale lanțului de aprovizionare care ar cauza o inflație imposibil de vindecat de politica Băncii Centrale și, în același timp, ar alunga lumea de pe faleza energetică, făcând facilitățile de bază din prima lume inaccesibile pentru clasele de jos și de mijloc.

Aceasta este “The World Davos Built”. Singura problemă a fost că prea mulți oameni au spus pur și simplu: „Știi ce? Nu.” Acum nu ar conta pentru Davos dacă tu și cu mine spunem asta. Suntem doar furnici care trebuie călcate. Au mai multe straturi de operațiuni psihice și distragere a atenției gata să ne pună unul împotriva celuilalt și să marginalizeze disidența până la punctul de a fi irelevantă.

Indiferent dacă ne place sau nu, vom fi urmăriți de mai multe baze de date prin activitatea noastră online, vom fi presați la joburile noastre proaste să ne conformăm sau să ne confruntăm cu ruina financiară și reputațională și vom spune cele mai flagrante minciuni despre de ce este necesar.

Dar când planurile lui Davos i-au amenințat pe unii dintre cei mai puternici oameni din lume, inclusiv pe cei cu care s-au aliat anterior, atunci roțile au început să sară din tren. A creat o oportunitate pentru un set de globalişti de a elimina un alt set de globalişti şi, practic, de a face mizerie din toate. Adevărata putere care fusese suprimată prin crearea de credit în exces (adică eurodolari) se confrunta acum cu momentul în care ar putea inversa fluxul de capital.

Mai întâi a fost Rusia, în 2014, care și-a declarat independența opunându-se mai întâi Juntei ucrainene și luând Crimeea, apoi s-a mutat pentru a opri jefuirea Siriei în 2015.
Apoi a fost rândul băncilor comerciale din SUA, conduse de Rezerva Federală, începând cu introducerea SOFR – Rata de finanțare garantată peste noapte – în 2017 și numirea lui Jerome Powell ca președinte FOMC de către președintele populist Donald Trump.

Astăzi urmărim cum Fed duce economia globală într-un aisberg pe care am crezut ca l-am putea evita. Nu putem. Trebuie să-l lovim și să ne luăm bulgări.
Acesta este ceea ce va pregăti scena pentru o inversare a Lumii construite de Davos, care este moștenirea pe care această generație trebuie să o lase următoarei sau umanitatea intră într-o epocă întunecată de mai multe secole a controlului tehnocratic sau, mai rău, a colapsului societal complet.

Deci, uită-te în jurul tău. Rusia câștigă în Ucraina. Sudul Global/Lumea a Treia a refuzat să se lase intimidat și a fost alături de Putin. Sancțiunile distrug UE. Dolarul american este încă rege deocamdată și distruge baza de putere a lui Davos, Uniunea Europeană și sistemul bancar european.

FED crește cu bucurie ratele pentru a distruge Administrația Biden și pentru a pune SUA pe o cale fiscală mai sustenabilă și mai umilă, singurul lucru pe care lumea își dorește cu disperare să-l vadă.
Draghi este afară în Italia, Europa de Est scade, iar Viktor Orban se ridică în Ungaria. BRICS se extind și NATO se fracturează.

Să facem din 2022 un an pe care Davos l-a pierdut.

Sursa: https://tomluongo.me/2022/07/15/media-fed-world-have-declared-independence

Traducerea: CD