Shadow
57 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.120.171.184

 

Nepotii lui Traian Basescu nu invata la scoli romanesti si invata la scoli evreiesti pe bani grei alaturi de copiii vedetelor din Romania. pentru ei e o rusine sa invete romaneste pentru ca asta e mentalitatea dreptei liberale.
in ziua de astazi pentru un liberal a ajuns o rusine sa invete romaneste….Intrebarea e cati parlamentari si ministrii isi trimit copiii sa invete evreieste pentru ca le e rusine sa sa-si vada progeniturile sa invete romaneste….
Sunt fiu de sef in Securitate din anii 50 si am trecut prin acte de politie politica pe origine pentru ca tatal meu nu a facut jocurile Israelului in Romania. Drept consecinta timp de 31 de ani am fost etichetat in toate felurile posibile, au fost marginalizat si izgonit din biserica dar nu am fost la scoli evreiesti pe bani grei. Multumesc pentru etichetari…. Zeci de miii de copiii de securisti au parasit Romania pentru campaniile liberale si din regimul Basescu si astazi am constat ca lui Traian Basescu care a fost presedinte timp de 10 ani ii e rusine sa-si trimita nepotii sa invete limba romana in scolile romanesti.
Si ma intrebam de ce Eugen Tomac a ajuns cu un dosar la Parchetul general pentru cum a gestionat fondurile Departamentului Romanilor de Pretutindeni si de ce comunitatile de romani din Buceac , din Timoc si din Bulgaria sau din Ungaria au fost boicotate de regimul lui Basescu….’https://www.fanatik.ro/cati-bani-plateste-elena-basescu-pentru-scoala-copiilor-traian-si-anais-invata-la-privat-19751644/amp’ />