Controlul total al Israelului asupra SUA

corvin lupu

From:
corvinlupuro@yahoo.com

Sun, Jun 30 at 12:06 PM

–– Forwarded Message ––
From: rodica bratulescu
Sent: Sunday, June 30, 2024 at 11:24:13 AM GMT+3
Subject: CASHUL ISRAELULUI PERVERTESTE ALEGERILE USA !!!

Cashul lobbyului din Israel domină și perverteste alegerile americane!

Unde este Actul de înregistrare

a agenților

străini din 1938 când aveți

nevoie de el?

PHILIP GIRALDI •

28 IUNIE 2024•

ISRAEL LOBBY CASH DOMINATES AND PERVERTS AMERICAN ELECTIONS
WHERE IS THE FOREIGN AGENTS REGISTRATION ACT OF 1938 WHEN YOU REALLY NEED IT?

Cândva, Statele Unite ale Americii au fost o republică constituțională care a fost construită prin concepție cu controale și echilibre pentru a limita corupția și a limita capacitatea oricărei ramuri a guvernului de a iniția anumite acțiuni potențial dăunătoare, cum ar fi mersul la război, care necesita aprobarea din partea atât Congresul, cât şi Executivul. Desigur, asta a fost acum 261 de ani și lucrurile se schimbă în timp. America de astăzi, ceea ce pretinde a fi atât o democrație, cât și emitentul plus aplicatorul regulilor și normelor internaționale, este, fără îndoială, una dintre cele mai corupte, precum și cele mai neplăcute țări de pe pământ, cu un sistem politic care este excepțional de vulnerabil pentru cei care au profund buzunare și dorința de a cheltui liber pentru a obține favoruri de la politicienii și birocrații profesioniști care acum proliferează în întregul sistem.

Dacă se măsoară consecințele care decurg din toată corupția, nu există un exemplu mai bun decât relația puternic dezechilibrată cu Israelul, care a fost produsă prin infuzia a sute de miliarde de dolari provenind în principal din surse miliardare și corporative evrei. Magnatul cazinourilor Sheldon Adelson l-a dăruit lui Donald Trump cu 100 de milioane de dolari și, în schimb, a primit ceea ce a cerut, adică o decizie a Statelor Unite de a muta Ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim și o recunoaștere a faptului că Ierusalimul va fi recunoscut ca capitală a țării, ceea ce era ilegal. conform dreptului internațional. În plus, echipa lui Trump condusă de ambasadorul apologetul israelian David Friedman a dus la recunoașterea anexării de către statul evreu a înălțimilor Golan ocupate foste siriene, de asemenea, o concesiune ilegală și acordarea de facto a mâinii libere Israelului pentru tratarea cu palestinienii. după cum crede de cuviință, care se desfășoară în prezent. De asemenea, Trump s-a ocupat de anularea unui acord de monitorizare nucleară cu Iranul, care era foarte în interesul SUA, și a asasinarii comandantului înalt al Gărzii Revoluționare Iraniene, Qassim Soleimani, o crimă de război.

Politicile puternic pro-israeliene nu s-au dezvoltat în SUA din cauza unei afinități reale între cele două națiuni, ci mai degrabă din cauza unor mari bănuți de bani evreiesc aplicați liberal politicienilor și jurnaliştilor pentru a crea un mit al unei alianţe reale benefice între cele două pentru a produce. o narațiune pe care publicul american ar fi înclinat să o accepte. În acest efort coordonat masiv de ceea ce este denumit în mod eufemistic Lobby-ul Israelului, nu există o entitate mai activă decât AIPAC (American Israel Public Affairs Committee), practic ilegal, și AIPAC-Comitetul său de acțiune politică, care furnizează banii și, de asemenea, intimidarea. a candidaţilor politici care nu îmbrăţişează statul evreu cu entuziasm. Astfel de dizidenți sunt marcați pentru îndepărtare prin evidențierea potențialilor candidați oponenți, care sunt deosebit de bine finanțați și sigur că vor primi o presă excepțional de favorabilă. În runda actuală de primare care tocmai s-a încheiat, AIPAC-Pac s-a lăudat că a obținut un succes de 100%, deoarece „un candidat susținut de AIPAC a câștigat în fiecare district (224 de curse) în care un susținut a fost pe buletinul de vot. Toți cei 90 de democrați susținuți de AIPAC care au avut cursele primare în 2024 au câștigat. Acești democrați sunt voci puternice pro-Israel. 134 de republicani susținuți de AIPAC și-au câștigat [de asemenea] alegerile. A fi pro-Israel este o politică bună și o politică bună.”

Cum functioneazã? Așa cum avocatul internațional John Whitbeck a descris procesul, „motivele principale pentru care practic toți membrii Congresului SUA acordă prioritate dorințelor guvernului israelian în detrimentul intereselor poporului american sunt banii și frica – și în special teama de toți banii pe care Israelul. -Firsters se vor dedica la încheierea carierei tale politice, în special prin alegeri primare, dacă manifestați ceva mai puțin decât sprijin necondiționat și/sau supunere abjectă față de Israel.” În cele mai recente alegeri primare din statul New York, AIPAC se laudă că a alocat un record de 15 milioane de dolari, o sumă record cheltuită pentru alegerile primare, pentru a oferi o pedeapsă exemplară pentru a pune capăt carierei politice a reprezentantului Jamaal Bowman, un progresist rar în Congres care a a fost un critic deschis al apartheidului și genocidului israelian. Printre alte condamnări ale palmaresului lui Bowman, el a fost inevitabil acuzat de „antisemitism”. Doar un singur astfel de exemplu la câțiva ani s-a dovedit a fi suficient pentru a menține practic toți membrii Congresului la linie. S-ar putea întreba foști membri ai Congresului precum Cynthia McKinney și alții dintr-un lung șir care au simțit furia AIPAC și a organizațiilor sale surori. Aceasta ar include acum decedați senatori William Fulbright, Charles Percy și James Abourezk și congresmenii Paul Findley, Pete McCloskey și Jim Traficant.

Recent a fost dezvăluit că aproape toți candidații la Congres sunt abordați în mod obișnuit și deschis de reprezentanții AIPAC care își cer în avans părerile despre Israel. Dacă sunt cooperanți, necesitând uneori o declarație scrisă de intenție, li se oferă un permis și pot conta pe sprijin financiar și mass-media favorabilă. Dacă nu sunt, sunt marcate pentru eliminare. Și cineva poate chiar simpatiza cu membrii Congresului care se definesc pe sine în politică, așa cum spune Whitbeck din nou, „ce rost are, când în jurul tău ești înclinat, în supunere față de Israel , să ridici capul. pe o chestiune de principiu? Capul tău va fi pur și simplu tăiat și nimic nu se va schimba în bine ca urmare a sacrificiului tău. Nu există într-adevăr nicio alegere rațională decât să urmezi cu fidelitate ordinele „dădăcitoarei tale AIPAC”. „Babysitterul” este un angajat aprobat de AIPAC, plasat în aproape fiecare birou al Congresului pentru a monitoriza și raporta problemele Israelului, o evoluție care a fost dezvăluită recent. de congresmanul Tom Massie în timp ce era intervievat de Tucker Carlson.

Așadar, cum limităm capacitatea Israelului de a corupe sistemul politic al Americii într-o asemenea măsură încât mulți cred acum că prim-ministrul Benjamin Netanyahu controlează politica externă a SUA, în timp ce creaturile sale interne de lobby influențează, în același timp, și multe alte aspecte ale modului în care guvernul operează la nivel de stat și național? Și de ce mă refer la acțiunile AIPAC și ale altor grupuri ca fiind ilegale? Israelul este capabil să acționeze cu impunitate datorită influenței puternice incontestabile a lobby-ului său intern din SUA, împreună cu priceperea sa de a putea ascunde ceea ce face. Lobby-ul are, de asemenea, mână liberă, deoarece guvernul federal nu își aplică propriile legi atunci când vine vorba de statul evreu înarmat ilegal. AIPAC, ca să nu mai vorbim de grupuri precum Liga Anti-Defaimare (ADL), Comitetul Evreiesc American (AJC), acționează de fapt ca agenți direcționați ai guvernului israelian și, prin urmare, se supun termenilor Legii de înregistrare a agenților străini (FARA) din 1938 care impune organizațiilor care iau direcție străină cu privire la activitățile lor să-și deschidă cărțile și evidențele spre control. De asemenea, necesită o anumită transparență în ceea ce privește contactele și relațiile lor cu Ambasada Israelului și Ministerul de Externe al țării și agențiile de informații și securitate.

Actul este de obicei denumit FARA și a fost inițial destinat să monitorizeze grupurile care acționau în numele guvernelor german și italian înainte de cel de-al Doilea Război Mondial. De atunci, a fost folosit pentru a limita activitatea rusă și a altor entități care au activat în SUA dar nu a fost niciodată aplicat împotriva Israelului, în sine încă un indiciu al puterii Lobby-ului Israelului și al capacității sale de a suprima orice expunere a activităților sale. Jurnalistul și avocatul Isaiah Kenen fondase Comitetul Sionist American pentru Afaceri Publice (AZCPA) ca divizie de lobby a Consiliului Sionist American în 1953, dar s-a separat curând de AZC și a devenit AIPAC în 1954. Kenen, un adevărat lobbyist al guvernului israelian, mai devreme lucrase pentru Ministerul israelian al Afacerilor Externe. AIPAC este astăzi, în general, considerat cel mai puternic și mai bogat lobby israelian din Statele Unite. Președintele John F. Kennedy și fratele său, procurorul general Robert F. Kennedy au înțeles amenințarea pe care o reprezenta și au căutat să oblige atât AZC, cât și AIPAC să se înregistreze sub FARA, dar JFK a fost asasinat la scurt timp după aceea, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că uciderea a fost un Lucru la Mossad. Înregistrarea în cadrul FARA ar fi blocat, printre altele, orice finanțare a partidelor politice și a politicienilor americani de către acele grupuri care acționează în sprijinul intereselor israeliene. Ar elimina, dintr-o singură lovitură, o mare parte din capacitatea Israelului de a corupe sistemul politic al Americii în favoarea sa.

În comentariile la articolele mele, sunt adesea întrebat ce putem face noi americanii obișnuiți pentru a aduce sub control influenții israelieni din această țară. Ei bine, după ce recunoaștem că există o problemă, există un răspuns parțial prin aplicarea FARA. Trebuie să faceți presiune asupra congresmanilor individuali și a Casei Albe prin intermediul mass-media pentru a înregistra AIPAC și alte grupuri pro-Israel. Coruperea banilor este cheia puterii lor și, dacă stropirea de numerar este închisă politicienilor și partidelor, influența lor va fi mult diminuată. Și să nu fii surprins dacă vor exista mulți politicieni care se rușinează în mod privat de ceea ce s-a întâmplat și care vor deveni brusc susținători ai controlului asupra grupurilor evreiești. Lobby-ul a fost rău pentru America și nici măcar deosebit de bun pentru Israel, deoarece sprijinul „sacrosanț” al SUA pentru Israel, așa cum spune Joe Biden, i-a eliberat pe oameni precum Netanyahu să se angajeze în întreprinderi foarte periculoase pentru propria sa țară, precum în Gaza și, de asemenea, împotriva vecinii săi și pentru așa-zișii aliați precum SUA. Este timpul să punem capăt status quo-ului.

Philip M. Giraldi, Ph.D., este director executiv al Consiliului pentru Interesul Național, o fundație educațională deductibilă fiscal 501(c)3 (Numărul de identificare federală #52-1739023) care urmărește o politică externă a SUA mai bazată pe interese. in estul Mijlociu.
Site-ul web este councilforthenationalinterest.org, adresa este PO Box 2157, Purcellville VA 20134 și e-mailul este inform@cnionline.org .