Controlul Israelului asupra Americii devine din ce în ce mai puternic

Politica externă a SUA se

bazează pe liniștirea statului

evreu.

PHILIP GIRALDI • 14 IUNIE 2024•

În septembrie 2017, am scris un articol pentru site-ul Unz Review intitulat „Evreii americani conduc războaiele Americii” cu subtitlul „Nu ar trebui să se recuzeze atunci când au de-a face cu Orientul Mijlociu?” Articolul s-a concentrat pe faptul că majoritatea indivizilor și grupurilor din SUA care agitau pentru război în special cu Iranul erau evrei și majoritatea nu și-au ascuns loialitatea față de Israel, condus atunci ca și acum de prim-ministrul Benjamin Netanyahu. Am susținut că a fost o greșeală ca evrei să gestioneze relațiile Americii în Orientul Mijlociu, în special, deoarece unii dintre ei vor experimenta cu siguranță un conflict de interese care inevitabil nu ar fi benefic pentru Statele Unite. Și, s-ar putea adăuga, că, în ciuda acestei legături care se leagă cu un guvern străin, niciun grup pro-israelian nu a fost vreodată obligat să se înregistreze în temeiul Legii privind înregistrarea agenților străini din 1938, care ar oferi o oarecare transparență asupra finanțelor și în ceea ce privește contactele directe cu guvernul israelian sau Ambasada acestuia la Washington. Rezultatul final a tot ceea ce este de a face extrem de ușor de folosit banii, pe care miliardarii sionişti îi au din abundență, pentru a corupe procesul guvernamental american în numele unui stat de apartheid care nu este aliat în realitate și nu are valori care să se potrivească bine. cu ceea ce a fost cândva democrația americană.

Măsurat prin comentariile primite pe site-ul Unz, articolul despre advocacy etnic care promovează Războiul Americii s-a dovedit a fi cel mai popular pe care l-am scris vreodată și a fost preluat pe scară largă online și în diverse publicații atât în ​​SUA, cât și în străinătate. . În mod inevitabil, totuși, a produs o reacție din partea multor prieteni ai Israelului și în 24 de ore a fost adăugată o actualizare la postarea online originală. Pe acesta scria „În dimineața zilei de 21 septembrie, Phil Giraldi a fost concediat la telefon de către conservatorul american , unde a colaborat obișnuit timp de paisprezece ani. I s-a spus că „evreii americani conduc războaiele americane” este inacceptabil. Conducerea și consiliul TAC par să fi uitat că revista a fost lansată cu un articol al fondatorului Pat Buchanan intitulat „Războiul cui?” care a făcut în mare parte aceleași afirmații pe care le-a făcut Giraldi despre impulsul evreilor pentru un alt război, în cazul respectiv cu Irakul. Buchanan a fost calomniat și denunțat ca antisemit de mulți dintre aceiași oameni care îl atacă acum în mod similar pe Giraldi”.

Malignitatea TAC care a făcut tragerea propriu-zisă a fost în mod deosebit deranjată de afirmația mea din articol că evrei proeminenți, precum Bill Kristol, care apar în mod regulat la televiziune pentru a susține liniile dure împotriva Iranului și a altora, în timp ce articulează o „amenințare la adresa Americii” atunci când aceștia acționează de fapt. în numele Israelului ar trebui să apară deasupra unei etichete care scrie ceva de genul „evreu și un susținător deschis al statului Israel”. Am adăugat că ar fi un fel de etichetă de avertizare pe o sticlă de otravă pentru șobolani – traducându-se aproximativ prin „ingerați chiar și cea mai mică doză din prostiile aruncate de Bill Kristol pe propria răspundere”.

Într-adevăr, diaspora evreiască bogată și influentă dincolo de credință și minciuna și corupția ei neîncetată sunt cele care susțin narațiunea fictivă a Israelului ca „țară fără oameni pentru un popor fără pământ”. Jurnalistul australian Caitlin Johnstone observă că „Totul despre Israel este fals. Este o națiune complet sintetică creată fără nicio atenție pentru mișcările socio-politice organice ale pământului și ale oamenilor săi, pălmuită fără rădăcini deasupra unei civilizații preexistente străvechi cu rădăcini adânci. De aceea nu poate exista fără a fi susținută artificial de propagandă neîntreruptă, lobby, operațiuni de influență online și violență militară în masă.”

Ideea mea când revin trecutul este că în urmă cu șapte ani nu s-ar fi imaginat niciodată controlul pe care lobby-ul evreiesc l-a obținut de atunci asupra politicii externe a SUA, precum și asupra multor politici interne, în mare parte datorită măsurilor alarmant pro-israeliene care au fost avansate. de un Donald Trump ignorant și nesăbuit, urmat de total nesimțit și nepăsător Joe Biden. Biden are o majoritate de evrei care ocupă funcții de conducere în administrația sa și este corect să spunem că evreii sunt la controlul politicii din Orientul Mijlociu, precum și a ceea ce se întâmplă în Ucraina. Secretarul de stat Anthony Blinken este puțin mai mult decât un purtător de cuvânt și un avocat al Israelului, așa cum a spus clar când a sosit în Israel după atacul Hamas și a anunțat că „Vin înaintea ta ca evreu…” și a continuat cu istoria holocaustului familiei sale. , deși nu a menționat că tatăl său vitreg a lucrat pentru Robert Maxwell, un important spion israelian. Și să nu uităm de Congres, unde fanaticii pro-israelieni au preluat controlul complet (cu singura excepție a lui Tom Massie) al Partidului Republican. Acest control este exercitat prin donații politice de vârf și acoperire media favorabilă, în funcție de viziunea care susține Israelul. În prezent circulă o poveste care indică faptul că Miriam Adelson, moștenitoarea lui Sheldon Adelson, născută în Israel, i-a oferit lui Trump 100 de milioane de dolari drept contribuție la campania politică, dacă va promite că va permite anexarea israeliană a întregii Palestine istorice după ce acesta câștigă alegerile din noiembrie.

Unii membri ai congresului au dezvăluit că, atunci când au apărut pentru prima dată ca candidați politici, un reprezentant al Comitetului american pentru afaceri publice din Israel (AIPAC) va trece la întâmplare și va determina punctul lor de vedere asupra Orientului Mijlociu. În unele cazuri, potențialii legiuitori li s-ar cere să semneze o declarație prin care se angajează sprijinul deplin și necritic al Israelului, indiferent de ceea ce va face. Și am aflat recent că Israelul conduce operațiuni secrete majore de informații folosind persoane false pe rețelele sociale, răspândind povești pro-israeliene pentru a influența luarea deciziilor și pentru a menține controlul asupra guvernului SUA. Dincolo de asta, potrivit lui Massie, care i-a spus lui Tucker Carlson , fiecare republican din Congres în afară de el „are o persoană AIPAC” repartizată cu care sunt în comunicare permanentă, pe care el o descrie ca funcționând „ca dădaca ta” pentru a se asigura că nu se ezită când vine vorba de politicile care au impact asupra Israelului. Se presupune că acesta constă în stagiari furnizați de AIPAC sau Anti-Defamation League (ADL) care îi spionează pe oficiali, ca să nu se abată de la loialitatea promisă față de statul evreu. Aș numi o astfel de activitate spionaj străin legat de incitarea la trădare care ar trebui să fie dezvăluită ca metafora otravă de șobolan citată mai sus. Acești monștri care promovează interesele unei țări străine nu sunt cu adevărat prietenii noștri și nu sunt gata să facă ceva benefic pentru poporul american.

Sprijinul pentru Israel în mass-media este, de asemenea, născocit și în esență fals, mergând dincolo de poveștile înclinate și ignorând palestinienii. Este în general și impus de sus în jos. Din octombrie, publicații precum The New York Times , CNN și CBC au fost denunțate prin scurgeri de informații de personal cu privire la cererile din partea directorilor lor de top, care sunt adesea evrei, că își înclină acoperirea Gaza pentru a sprijini narațiunile favorizate de Israel. Au existat demisii în guvern din cauza genocidului israelian susținut de Biden, iar Briahna Joy Gray tocmai a fost concediată de The Hill pentru că a criticat ușor Israelul în timp ce a gazduit emisiunea „Rising”, o soartă pe care toți angajații mass-media trebuie să o înțeleagă pentru a nu o împărtăși. Soarta lui Gray dacă nu sprijină suficient entitatea sionistă. Sprijinul Israelului de la Hollywood și alte celebrități este în mod similar forțat. O firmă de marketing de la Hollywood a fost nevoită să explice un e-mail nou scurs care le-a instruit angajaților companiei să „oprească să lucreze cu orice celebritate sau influență sau creator de gusturi care postează împotriva Israelului”.

Alte evoluții noi pe frontul israelian care au apărut în ultimii șapte ani includ atacurile la adresa libertății de exprimare și de asociere, dezvoltarea legislației pro-israeliene la nivel statal și local, care refuză beneficiile guvernamentale și locurile de muncă cetățenilor care susțin boicotarea pașnică a Israelul și abominația supremă Legea de conștientizare a antisemitismului, care încearcă să incrimineze orice critică la adresa statului evreu. Legea este doar un aspect al modului în care puterea grupurilor evreiești organizate asupra guvernului și a presei modelează tipul de societate în care americanii vor trăi în viitorul apropiat. Va fi o societate lipsită de mai multe drepturi constituționale fundamentale, cum ar fi libertatea de exprimare, din cauza deferenței față de preferințele unui demografic minuscul.

Alegerile viitoare au fost, de asemenea, vizate de „Lobby”, grupurile evreiești strângând sute de milioane de dolari pentru a ataca candidații considerați a fi anti-israelieni. Mâna grea inspirată de sionist a guvernului și a instituțiilor de învățământ americane a fost observată recent în arestări și alte pedepse, inclusiv blocarea oportunităților de angajare și anularea diplomelor studenților care protestează împotriva genocidului israelian al palestinienilor. Contraprotestatarii evrei, uneori violenți, ca în cazul recent al UCLA, nu sunt, de regulă, pedepsiți, iar grupurile lor de studenți sunt neatinse, în timp ce grupurile pro-palestinieni sunt interzise din campus.

Uneori, aplecarea pe spate pentru a le face pe plac israelienilor este complet ridicolă. În prezent, Congresul încearcă să adopte un proiect de lege care să pedepsească Maldivele pentru blocarea călătoriilor către insule pentru deținătorii de pașapoarte israeliene în timp ce războiul din Gaza continuă. Congresmanul democrat american Josh Gottheimer, din New Jersey, conduce eforturile de a face presiuni asupra guvernului hotspotului turistic din Oceanul Indian. Gottheimer, cunoscut ca fiind unul dintre cei mai agresivi primitori ai Congresului israelian, caută sprijin bipartizan în elaborarea legislației care se va numi Actul Protecting Allied Travel Here (PATH). Legislația ar putea bloca orice ajutor sau asistență SUA pentru Maldive până când israelienii vor avea din nou permisiunea de a vizita țara. Gottheimer a susținut că „dolarii contribuabililor nu ar trebui trimiși unei națiuni străine care a interzis toți cetățenii israelieni – unul dintre cei mai mari aliați democratici ai noștri”. El a adăugat, în mod previzibil, că mișcarea din Maldive a fost „antisemită”.

Așa că, în umila mea părere, am fost din ce în ce mai înșurubați de Israel, în ciuda multor pedepse care au loc în aer liber, dar nefericiții nefericiți din Congres sunt prea slabi și îngroziți de lobby-ul evreiesc pentru a face ceva în privința asta. Și acum îl avem pe criminalul de război Benjamin Netanyahu care apare la sfârșitul lunii iulie pentru o altă rundă de gălăgie și înclinări, plus ovații și înclinări din partea Sesiunii comune a aceluiași Congres care a făcut atât de mult pentru a-i oferi lui Bibi, instrumente și bani care îi permit să ucide 35.000 de palestinieni, în mare parte civili, și în număr. Este o rușine și atunci când lumea se așează pe spate și ia în calcul ce sa întâmplat și determină cine este vinovat, puii vor veni inevitabil acasă la adăpost. America Paria. Aproape rimează.

Philip M. Giraldi, Ph.D., este director executiv al Consiliului pentru Interesul Național, o fundație educațională deductibilă fiscal 501(c)3 (Numărul de identificare federală #52-1739023) care urmărește o politică externă a SUA mai bazată pe interese. in estul Mijlociu. Site-ul web este councilforthenationalinterest.org, adresa este PO Box 2157, Purcellville VA 20134 și e-mailul este inform@cnionline.org .