CD
1.386 aprobate

denitsoc@gmail.com
149.102.242.180 

DOUĂ BAZE ISRAELIENE EW depășite de HEZBOLLAH
– 20 de miliarde de dolari în echipamente confiscate
postat de INTEL-DROP

Hezbollah a distrus două dintre cele mai avansate baze israeliene pentru război electronic –Al Abad și Ruaisat Al Alam de la granițele libaneze.
Acestea au fost cele mai mari baze de război electronic din Orientul Mijlociu.
La Al Alam, între 200 și 300 de muncitori și ingineri mergeau acolo în fiecare zi. Daunele estimate ale echipamentelor sofisticate de la granițe se ridică la peste 20 de miliarde de dolari, care au fost construite intr-o perioadă de peste 30 de ani.

Rezistența Libaneză șterge două mari baze militare israeliene, înființate la granița cu #Palestina #Liban. pic.twitter.com/B9Evu1LqUd
— tim anderson (@timand2037) 23 octombrie 2023
Hezbollah efectuează un atac cu rachete asupra site-ului militar Al Abad IDF din apropierea graniței cu Liban cu rachete Raad-T. Unde sunt apărările aeriene israeliene? pic.twitter.com/6hcvHcQ5EV
— Uday Singh (@udaysinghkali) 20 octombrie 2023
Sursa: https://www.theinteldrop.org/2023/10/23/two-israeli-ew-bases-overrun-by-hezbollah-20-billion-in-equipment-seized
HAMAS DECIMĂ FORŢA DE SONDARE
– pe măsură ce apartheidul Israel intensifică loviturile din Gaza
postat de INTEL-DROP

Apartheid Israel trimite echipe militare mici, inclusiv forțele speciale ale SUA, în Gaza și își intensifică atacurile aeriene în pregătirea unei invazii terestre.
Luptătorii din Brigăzile Ezzedine al-Qassam, aripa armată Hamas, au atacat o forță blindată a armatei israeliene care trecuse gardul de frontieră la câțiva metri în Gaza, la est de Khan Younis, a anunțat grupul de rezistență pe 22 octombrie.

Luptătorii Qassam au distrus două buldozere și un tanc în luptă și i-au forțat pe soldații israelieni din unitate să se retragă pe jos.
Surse militare israeliene au recunoscut că patru soldați israelieni au fost răniți în atac, unul grav. Israelul a trimis echipe militare mici în Gaza în timp ce adună forțe pentru o invazie completă la sol.

Brigăzile Qassam au lansat, de asemenea, o lovitură cu rachete cu zeci de rachete asupra așezării Netivot de lângă Gaza, ca răspuns la „masacrele sioniste împotriva civililor”, a anunțat grupul.
Sursa: https://www.theinteldrop.org/2023/10/23/hamas-decimates-probing-force-as-apartheid-israel-escalates-gaza-strikes