O țară condusă cu ZERO CONȘTIINȚĂ!

Pentru nepricepuți, conștiința nu este legată de cunoștințe (relații, pile, protejați și alți liberali-useristo-plusiști-pesediști). Conștiința este acea parte a educației care la țară (adică în mediul rural) se mai numește și bun simț, măsură, șapte ani de acasă. Pe scurt: rușinea … de sine!

Înțeleg tot mai bine că, în „România normală”, povestea cu rușinea nu mai ține, s-a demodat, e pentru bătrâni și … comuniști!

Sub Iohannis este timpul nesimțitului și impostorului, a celui care are ca model hoțul de case dator 340.ooo de euro la bugetul statului.
Sub Iohannis este timpul indiferenților și insensibililor în fața vieții și morții, pentru că ce merge mai bine între două incendii de spital dacă nu o partidă de schiat pe banii publici?
Sub același Iohannis, cu guvernele lui cu tot, nesimțirea a devenit un model cu atât de mare succes, încât moartea nu generează responsabilitate, nici măcar o firavă străbatere … umană!

Mirările mele sunt desuete, în fața unor indivizi lipsiți de conștiință! Dezumanizarea este doar unul dintre programele aplicate la nivel euro-atlantic, program care urmărește descompunerea și prăbușirea comportamentelor umane până dincolo de fundătura grotelor din care a îndrăznit să evolueze neaderthalienii pleistocenului, cu unic scop: uitarea de sine, anularea credinței și conștiinței!

Să privim cu atenție spre întreaga clasă politică dominantă la București, spre guvernările lui Iohannis și opoziția favorită, reprezentată de PSD-Ciolacu.

Toți sunt selectați și promovați după același șablon: INDIFERENȚĂ, ZERO CONȘTIINȚĂ, ZERO REACȚIE UMANĂ în fața problemelor reale, a suferinței și morții!
Toți sunt posesorii limbajului demagogic la modă, cu ajutorul căruia vorbesc fără să spună nimic, fără să transmită nimic, fără să convingă de nimic!
Toți sunt posesorii unor averi suspect ilicite, dar și a unor studii universitare pe care nu le pot justifica nu doar  profesional, dar nici măcar la nivelul documentelor cu care se învârtoșează în CV-uri și pe baza cărora pretind funcții și respect!
Toți și odată cu ei tot mai mulți sunt rușinați de Credință, de respectul bunei-cuviințe, de FAMILIA TRADIȚIONALĂ, de istoria și tradițiile României!

Însă, cea mai gravă problemă și suferință generată de această clasă politică este lipsa de CONȘTIINȚĂ NAȚIONALĂ!

„România normală” este o Românie a străinilor, o Românie în care românii sunt ținuți în sărăcie și promiscuitate generală, degenerată în ultimul an până la interzicerea accesului la serviciile de sănătate și educație!
„România normală” este o Românie a șmecherilor, a politrucilor de strânsură, a guralivilor și idioților, pentru care ideea de respect pur și simplu nu există!
„România normală” este o Românie a sfidării generalizate, în care statul nu mai răspunde pentru erorile sale, singurii responsabili și vinovați fiind cetățenii, cei care plătesc taxele și impozitele. Iar banii, în loc să fie folosiți pentru nevoile țării, sunt transformați în noile biruri cu care se plătesc scaunele domnești. Singura diferență este dată de faptul că birurile nu mai ajung la otomani, ci la partenerii strategici (!?) euro-atlantici!

Să ai pretenții de la statul proclamat de Iohannis drept „România normală” înseamnă să manifești o uriașă doză de anormal!

Un stat responsabil (reprezentat de instituții) nu își agresează fizic și terorizează cetățenii, nu interzice accesul la serviciile publice, nu își închide spitalele, scolile și bisericile, în absența unor argumente care să fie explicate, argumentate și unanim acceptate. În alte condiții, discutăm de o dictatură extrem de prost mascată sub titulatura „democrație”, mască trădată de nepăsare, agresivitate, violență și sfidare!