MOȘU
22 aprobate

oricare@careofi.com
46.37.60.247

 

 

”…Care a fost procesul real al Infuziei Dimensionale? Există în structura spaţiu-timp a constelaţiei Lira ceva care poate fi definit sub numele de gaură albă¹. Comparaţi această gaură albă cu o prismă. Dacă treceţi o rază de lumină printr-o prismă, veţi obţine un spectru de lumină fragmentat în şapte frecvenţe vizibile – şapte culori. Atunci când o porţiune din Întreg a trecut prin Prisma din Lira (gaura albă), conştiinţa s-a fragmentat în şapte frecevenţe vibraţionale care reprezintă conştiinţa colectivă a familiei galactice a Pământului.
________
1 O gaură albă este un punct central de lumină şi energie. În acest caz, el este un loc de naştere.
(O gaură neagră este un …punct de absorție, În acel caz, este un punct de moarte, trasformare. Completarea mea :) )
13
Fiecare fragment a devenit conştient de aceste frecvenţe sau densităţi diferite. Înainte de acest eveniment, frecvenţele au fost experimentate ca fiind o parte integrantă a Întregului (la fel ca şi lumina albă). Atunci când această porţiune din Întreg a trecut prin prismă, ea s-a manifestat ca şapte frecvenţe conştiente de sine. Conştiinţa s-a fragmentat de asemenea, bucaţile “îndepărtându-se” una de cealaltă aşa cum este sugerat în mod simbolic în teoria “Big Bang-ului”. Astfel, a apărut iluzia conform căreia fiecare fragment este foarte, foarte singur.
Întregul a înţeles că scopul acestei experienţe a fost să înveţe reintegrarea pornind de la un punct de separare. Dar cum? Ca suflete individuale sau ca suflete-grup, fragmentele au început să exploreze universul de abia creat. Infuzia Dimensională nu numai că a creat o fragmentare a conştiinţei ci a format de asemenea şi stelele, planetele,
gazele şi moleculele din care este compusă realitatea fizică. Cu toate acestea, realitatea fizică reprezintă numai o parte a energiei frecvenţelor care au apărut ca urmare a fragmentării. După cum şi ştiinţa a descoperit, materia este energie solidificată care vibrează cu o frecvenţă anume. Fiecare aspect al universului este format din energie. Tehnologia Pământeană nu este încă capabilă să măsoare anumite dimensiuni ale realităţii. Dacă aţi deţine această abilitate aţi descoperi un număr infinit de porţi în timp, spaţiu şi dimensiuni. Pentru moment, vom explora cele şapte nivele ale familiei galactice a Pământului, odată ce ele au trecut prin Prisma din Lira. De acum încolo, vom folosi termenul de “densitate” pentru a ne referi la aceste nivele. ²
PRIMA DENSITATE: Conştienţa ca şi un punct; Materia fizică….”
Downloads/kupdf.net_prisma-din-lira.pdf
(Prisma din Lira (Lyssa Royal, Keith Priest) ~ mesaje despre Fondatori – o explorare a moştenirii Galactice a umanităţii)

Dedicaţie

Tuturor copiilor lirieni împrăştiaţi de-a lungul galaxiei. Fie ca voi să vă reamintiţi originile.

Succes :)