Traian Sbarcea

Ataşamente09:58 (acum 2 ore)

către
Ana Maria:
Nu vreau să vă stric vizionarea coșmarului virtual despre Ucraina de pe rețelele sociale și TV din zilele acestea și nici avântul emoțional cu care luați partea unuia sau altuia dintre protagoniști.
Amintiți-vă doar că prima victimă a unui război este întotdeauna adevărul.
Urmăresc voleul de fotografii trucate cu care vă hrănește mass media, comentariile lor complet lipsite de probe și concluziile atât de false încât mă apucă mila pentru cei dintre voi care înghit aceste intoxicări.
Mă gândeam să fac un top al minciunilor din presă dar sunt atât de multe încât mă mulțumesc să dau premiul cel mare pentru cea mai nesimțită manipulare și apoi să enumăr alte câteva pentru a vă trezi din vrajă.
Așadar, premiul cel mare pentru ticăloșia cu care v-au mințit este acordat putorilor de la Antena 3, Mihai Gâdea, Mircea Badea Radu Tudor și toți ceilalți din platou care v-au prezentat “LIVE” și au “comentat” ca experți o luptă aeriană cu trasoare, rachete, avioane doborâte și piloți parașutați. Culmea e că toți din platou luau lumină de la Generalul Spânu care comenta și el imaginile luptei aeriene deși ce vă arătau ei pe ecran nu erau lupte din Ucraina ci imaginile unui joc pe computer intitulat Arma 3. La finalul postării aveți filmulețul cu ticăloșii de la Antena 3.
Mai enumăr:
– Imaginile unei explozii cauzate de atacurile Israelului în Gaza și prezentate drept explozii din Ucraina.
– O fotografie din 2018 a unei femei rănită într-o explozie a unei conducte de gaz, bandajată la cap și cu răni pe față prezentată ca victimă a atacului din Ucraina.
– Avioane de luptă zburând în formație și prezentate ca și când atacă Ucraina dar fotografia este făcută la o paradă militară din 2020.
– CNN anunță decesul ziaristului “Bernie Gores” în Ucraina deși aceeași fotografie anunța decesul acestuia în Afganistan cu ceva ani în urmă. Culmea e că ziaristul e bine mersi, îl cheamă altfel iar imaginea este a unui gamer de pe internet.
– O filmare în care cineva acuză o rană la picior și se aud explozii dar clipul video este din Beirut în urma exploziei la rezervorul de gaz lichefiat.
– Știrea conform căreia toți cei 13 soldați ucraineni care apărau Insula Șerpilor au fost uciși luptând eroic dar în realitate aceștia sunt în viață și s-au predat rușilor imediat.
– O casă din Donețk distrusă de bombe de către ucraineni cu mult timp în urmă dar prezentată ca fiind în Harkov și lovită de ruși.
– Președintele Ucrainei, Zelenskiy, prezentat în uniformă de luptă pe front dar imaginile sunt din septembrie 2021 când acesta era în inspecție pe teren.
– Doi copii care salută un tanc ce trece pe lângă ei. Fetița este în roz și ține un ursuleț în mână. Imaginea este de fapt făcută în 2016.
– Un bărbat înfășurat în steagul Ucrainei îmbrățișează o femeie înfășurată și ea dar în steagul Belarus. Imaginea este postată ca provenind din teatrul de luptă ucrainean dar în realitate a fost făcută la un concert de muzica rapp în Polonia.
Mă opresc aici sperând că ați priceput mesajul.
În războiul din Ucraina doar moartea este reală, restul fiind manipulare emoțională pentru a vă împinge să vă puneți steagul Ucrainei la profilul virtual și a uita complet care sunt cu adevărat  dușmanii voștri.
Rușii vor refacerea imperiului creat de Petru cel Mare, Americanii vor supraviețuirea imperiului lor creat de cele două războaie mondiale iar Europa vrea reconfigurarea sferelor de influență pentru garantarea imperiului globalist în formare.
Ucraina este o țară formată artificial de către sovietici prin răpirea de teritorii de la țările vecine, jumătate de milion de români din Maramureșul istoric, din Bugeac și Bucovina de Nord fiind permanent umiliți, ignorați și asimilați de către autoritățile ucrainene iar cei care cunosc istorie nu pot uita că la 1918 și 1945 Ucraina a vrut să ne ia Basarabia, că în 1992 au luptat împotriva românilor basarabeni pentru desprinderea regiunii transnistrene și au fost mereu de partea Rusiei în acel conflict.
Iată așadar pentru cine vă puneți voi steagul la profil și pentru cine postați mesaje de susținere.
Dacă rușii sunt criminali asta nu înseamnă că americanii și ucrainenii sunt mai buni decât ei și neamul românesc nu a primit decât amar și umilințe din partea celor trei.
Dacă vreți să vă implicați atunci ajutați refugiații din Ucraina pentru că așa este creștinește dar faceți-o discret și precaut și puneți mâna pe cărțile de istorie a neamului. Vreți steaguri la profil? Puneți steagul țării voastre și promovați acțiunile umanitare, lăsați comentariile geopolitice deoparte pentru că vă râde lumea (adică dușmanii României).
Nu mai fiți slugi proaste iar dacă tot vreți să fiți slugi atunci fiți slugi deștepte, faceți paradă de steaguri străine cu scopuri precise și nu doar pentru că așa vedeți și voi la rahaturile de lideri de opinie pe care-i citiți.
Vă pupă tata. Fiți deștepți că puteți.
Uitați link-ul, vizionare plăcută: https://m.youtube.com/watch?v=K6auF0GV6i8
După cum știu cititorii mei obișnuiți, au avut de gând să facă asta dintotdeauna. Am avertizat din nou despre acest lucru în urmă cu câteva săptămâni.
De Dr. Vernon Coleman
În mai puțin timp decât este nevoie pentru a viziona un serial, ne-au oferit Furtuna Dudley, Furtuna Eunice și Furtuna Franklin.
Vor mai fi multe furtuni în acest an: câteva brize modernizate, câteva naturale și multe altele create în mod deliberat. Orice suflu de vânt va avea un nume. Fiecare briză va fi transformată în furtună – la fel cum fiecare actriță pensionară devine o fostă vedetă de film. Ziarele și posturile de televiziune își vor scoate toate fotografiile vechi de arhivă cu mări agitate și copaci căzuți.
Dacă Boris Johnson va mânca varză de Bruxelles și fasole, rezultatul va primi un nume.
Pentru a ne ține în alertă, unele dintre furtuni vor fi feroce. Acestea vor fi probabil cele fabricate.
Și vor fi valuri de căldură, căderi abundente de zăpadă și probabil un tsunami sau două (ușor de creat, așa cum am explicat anterior, cu o explozie subacvatică).
Desigur, nu poți ucide miliarde de oameni cu vremea rea, dar poți crește prețurile la alimente și energie și poți ucide milioane de oameni prin economii distruse, sărăcie și foamete. Recentele furtuni din Marea Britanie au dus la închiderea imediată a școlilor și a căilor ferate („în cazul în care un copac ar fi căzut și ar fi rănit pe cineva”) și la oprirea livrărilor în supermarketuri. Toate acestea au fost în mod evident exagerate pentru a provoca mai multe daune societății și economiei.
Trebuie să ne amintim că controlul populației este unul dintre scopurile a tot ceea ce se întâmplă.
Vor urma și războaie – așa cum au amenințat cu ceva timp în urmă.
Ne îndreptăm în mod clar spre un alt război rece de lungă durată, cu Rusia și China de o parte și America și Europa de cealaltă parte.
Amintiți-vă că atât președintele Putin, cât și președintele ucrainean Zelensky au luat cuvântul la Forumul Economic Mondial Schwab. (La fel, desigur, au făcut și Biden, Johnson, Macron, Trudeau și Arden din Noua Zeelandă, printre mulți alții).
Este greu de evitat sentimentul că Schwab se află în spatele scenei, trăgând sforile, iar dacă, în urma invaziei Rusiei în Ucraina, Occidentul va decide să intervină militar, va fi pentru că conspiratorii vor să se întâmple acest lucru și îl văd ca pe o modalitate de a afecta și mai mult economia globală și de a provoca câteva milioane de morți.
Nu uitați că ruinarea economiei globale este un pas esențial pe drumul către Marea Resetare. Retorica venită de la Washington și Londra sugerează cu siguranță că atât Biden, cât și Johnson sunt disperați să exacerbeze situația, să provoace mai multă teroare, să crească prețul energiei și să îngrozească pe toată lumea.
Odată ce vă dați seama care este planul lor, este ușor de văzut ce se va întâmpla în continuare.
Furtunile și războaiele au făcut întotdeauna parte din Marea Resetare.
Cu toții și-au citit exemplarele din „1984” de George Orwell.
Dar și noi la fel – și știm ce va urma și de ce.
Iar această cunoaștere ne oferă șansa de a ne pregăti.
Așa cum sugerez de aproape doi ani, păstrați-vă rezervele de alimente, pregătiți-vă pentru penuria de electricitate și de combustibil și, dacă este posibil, asigurați-vă că economisiți o parte din bani pentru a vă ajuta să treceți prin vremurile întunecate pe care le-au planificat.
Nu uitați: frauda Covid a fost doar începutul. Conspiratorii abia și-au început campania de preluare a controlului total.
Fiți pregătiți și rămâneți puternici.
„Ion Cristoiu: Fonfleul Găina care a născut pui vii, din Evenimentul zilei, nu mai e pe locul întâi. A fost detronat de fonfleul Arma 3 de la Sinteza zilei” https://m.mediafax.ro/amp/editorialistii/ion-cristoiu-fonfleul-gaina-care-a-nascut-pui-vii-din-evenimentul-zilei-nu-mai-e-pe-locul-intai-a-fost-detronat-de-fonfleul-arma-3-de-la-sinteza-zilei-20575325
1.Ieri, era retrograd să folosești cuvintele „mama” și „tata”,musai „părinte 1” și „părinte 2”. Erai un medieval dacă împărțeai lumea între femei și bărbați. Genul neutru, fluid era obligatoriu de recunoscut. Azi,s-a modificat schimbarea. La putere a revenit „mama” care fuge cu copiii din calea războiului, „tata” care rămâne acasă, bărbații luptă și sunt chemați la arme, femeile trebuie aparate. Ironic, cei mai activi în folosirea acestor cuvinte „retrograde” sunt cei care ieri scriau ode despre părinte 1 și părinte 2. Totuși, genul fluid ce face? Luptă sau stă acasă cu copiii?
2.Ieri dacă invocai libertatea riscai să îți iei multe șuturi. Libertate? Nu, nu, sănătate în primul rând, supraviețuirea, viața ! Astăzi, toată lumea își pune hastagul corect, luptă pentru libertate, e permis. Oamenii sunt invitați să moară pentru libertate. Aceleași personaje și ieri și azi,discursul diferă.
3. Ieri paradigma era contra statului național, azi mergem la război pentru independența statului național.
4. Ieri era despre minorități, despre drepturile lor, azi s-a șters această temă. Ieri era la putere cardul. Plasticul. Ce învechit erai dacă nu aveai card, dacă nu plăteai cu el.. Azi, cashul este la putere. Bancomatele sunt nefuncționale, magazinele nu acceptă plata decât cu hârtiuțe..
5. Ieri erai bastonat dacă mergeai la protest, azi ești cel mai bun cetățean, empatic, cool, dacă te aduni cu zecile de mii, sutele de mii, să protestezi. Motivul face diferența :când lupți pentru libertatea ta, ești nasol. Când lupți pentru libertatea altora, ești cool.
6. Ieri erai un nenorocit dacă ți se părea injust să se solicite certificatul verde la cazarea într-un hotel. Azi ești un putinist nenorocit dacă observi că pensiunile și hotelurile sunt pline de refugiați, fără niciun certificat verde. Aceiași oameni care ieri urlau despre necesitatea certificatului verde, azi te sfâșie dacă îl menționezi.
7. Ieri statul român își închidea spitalele pentru proprii cetățeni, azi este generos și se oferă să trateze răniții ucraineni. Cetățenii români? Ee, nu e grav! Să știți că nu numai bugetul de pensii al Italiei s-a ușurat, ci și al României…
8. Ieri urlam după spitale, cheltuiam banii pe izolete, măști, vaccinuri, azi le-am dat dracu’ și cumpărăm arme. Aștept ziua când discursul se va schimba și se vor lua măsuri pentru cetățenii acestei țări. Aștept…
9.Ieri era oribil să te duci la biserică, „pupătorii de moaște”, azi filmăm și lăudăm oameni care se roagă în centrul unui oraș din Ucraina. Aceiași imbecili, ieri erau scârbiți, azi sunt pătrunși de frumusețea momentului.
10.Ieri eram îngrijorați pentru facturi, azi suntem gata să devenim săraci lipiți și să susținem „lupta pentru independența”. Nici prin cap nu ne trece că am putea fi manipulați… Mai săraci, mai subordonați, mai proști..
11.Ieri luptam era împotriva discriminării, azi expulzăm sportivi, muzicieni, artiști pentru simpla vină de a fi ruși. E apartenența la un popor un stigmat? Da? Se acceptă? Și atunci de ce mai blamåm ipocrit h@locaustul? Ieri blamam comunismul, cu listele lui negre, azi facem altele.. Ieri fiecare viată conta, cel puțin așa era mantra, azi filmăm reportaje CNN pe un pod, lângă trupul unui soldat rus mort. Îl filmåm, ne bucurăm…
Înțelegând cât de ușor suntem de manipulat, elitele au căpătat adicție în acest sens. Ne mută cum și când doresc. Pas cu pas, din pandemie, în război, până la victoria finală care nu-i departe!
Pe „ieri” îl știți, pe „azi” îl trăiți, dar „mâine”? Să ne fie frică de „mâine”! Sămânța acestui „mâine” este în acest prezent pe care îl tratăm superficial, uitând că și el a fost născut din orbirea noastră de „ieri”..