Dumitru Buta

Comunismul este iudaism

Citate care dovedesc că comunismul este iudaism

„Sufletul comunist este sufletul iudaismului. De aici rezultă că, așa cum în revoluția rusă triumful comunismului a fost triumful iudaismului, tot așa și în triumful fascismului va triumfa iudaismul.” — (Un program pentru evrei și umanitate, rabinul Harry Waton, p. 143-144).
Robert Wilton, un corespondent de știri rus de multă vreme pentru London Times, a spus în cartea sa, Ultimele zile ale Romanovilor:
„Din 556 de funcționari importanți ai statului bolșevic, au existat, în 1918-1919, 17 ruși… 457 evrei, și alți 82.”
„Fără evrei nu ar fi existat niciodată bolșevism. Pentru un evreu nimic nu este mai insultător decât adevărul. Teroriștii evrei însetați de sânge au ucis Șaizeci și șase de milioane în Rusia între 1918 și 1957.” ~ Aleksandr Soljenițîn, câștigător al Premiului Nobel pentru Pace și Patriot.
„Trebuie să înțelegeți. Bolșevicii de frunte care au preluat Rusia nu erau ruși. Îi urau pe ruși. Îi urau pe creștini. Conduși de ura etnică, au torturat și măcelărit milioane de ruși fără nicio fărâmă de remuşcări umane. Revoluția din octombrie nu a fost ceea ce voi numiți în America „Revoluția Rusă”. A fost o invazie și cucerire asupra poporului rus. Mai mulți dintre compatrioții mei au suferit crime îngrozitoare pe mâinile lor pătate de sânge decât orice popor sau națiune a suferit vreodată în întreaga istorie a omenirii. Nu poate fi subestimat. Bolșevismul a fost cel mai mare măcel uman din toate timpurile. Faptul că cea mai mare parte a lumii nu cunoaște această realitate este dovada că mass-media globală în sine este în mâinile făptuitorilor.” – Aleksandr Soljenițîn (1918-2008), romancier laureat al Premiului Nobel, istoric și victimă a bolșevismului evreiesc (marxism).
„Revoluția bolșevică din Rusia a fost opera creierului evreiesc, a nemulțumirii evreilor, a planificării evreiești, al cărei scop este să creeze o nouă ordine în lume. Ceea ce a fost realizat într-un mod atât de excelent în Rusia, datorită creierului evreiesc și din cauza nemulțumirii evreilor și a planificării evreiești, va deveni, de asemenea, prin aceleași forțe mentale și fizice evreiești, o realitate în toată lumea.”
The American Hebrew, 10 septembrie 1920
În 1935, cel mai faimos rabin din America, rabinul Stephen Wise, un prieten al președintelui Roosevelt, se lăuda: „Unii îl numesc marxism, eu îl numesc iudaism”. (Buletinul American, 5 mai 1935)
„În primul rând, trebuie să înțelegem ce este comunismul. Adică, pentru mine, comunismul adevărat, comunismul sovietic, este în esență o mască pentru bolșevism, care este o mască pentru iudaism.” – Bobby Fischer
Următorul este dintr-un articol scris de Sir Winston Churchill care a fost publicat în Illustrated Sunday Morning Herald pe 8 februarie 1920:
Această mișcare printre evrei nu este nouă. Din zilele lui Spartacus-Weishaupt până la cele ale lui Karl Marx și până la Troțki (Rusia), Bela Kun (Ungaria), Rosa Luxemburg (Germania) și Emma Goldman (Statele Unite), această conspirație mondială pentru răsturnarea civilizația și pentru reconstituirea societății pe baza dezvoltării oprite, a răuvoinței invidioase și a egalității imposibile, a crescut constant. A jucat, așa cum a arătat cu atâta pricepere o scriitoare modernă, doamna Webster, un rol cu ​​siguranță recunoscut în tragedia Revoluției Franceze. Ea a fost sursa principală a fiecărei mișcări subversive în timpul secolului al XIX-lea; iar acum, în sfârşit, acest grup de personalităţi extraordinare din lumea interlopă a marilor oraşe ale Europei şi Americii a strâns poporul rus de părul capului şi a devenit practic stăpânii de necontestat ai acelui imperiu enorm.
Nu este nevoie să exagerăm rolul jucat în crearea bolșevismului și în derularea efectivă a Revoluției Ruse, de acești evrei internaționali și în cea mai mare parte atei, este cu siguranță unul foarte mare; probabil că depășește toate celelalte. Cu excepția notabilă a lui Lenin, majoritatea figurilor de frunte sunt evrei. Mai mult, principala inspirație și puterea motrice provine de la liderii evrei. Astfel, Citcherin, un rus pur, este eclipsat de subordonatul său nominal Litvinoff, iar influența rușilor ca Buharin sau Lunacharski nu poate fi comparată cu puterea lui Troțki, sau a lui Zinovieff, dictatorul Cetății Roșii (Petrograd) sau a lui Krassin sau Radek – toți evreii. În instituțiile sovietice predominanța evreilor este și mai uluitoare. Și partea proeminentă, dacă nu chiar cea principală, în sistemul terorismului aplicat de Comisiile Extraordinare pentru Combaterea Contrarevoluției [Ceca] a fost luată de evrei și, în unele cazuri notabile, de evreițe. Aceeași proeminență malefică a fost obținută de evrei în scurta perioadă de teroare în care Bela Kun a domnit în Ungaria. Același fenomen a fost prezentat și în Germania (mai ales în Bavaria), în măsura în care această nebunie a fost lăsată să pradă prosternarea temporară a poporului german. Deși în toate aceste țări există mulți neevrei la fel de rău ca și cei mai răi dintre revoluționarii evrei, rolul jucat de aceștia din urmă proporțional cu numărul lor în populație este uimitor.
„Unii îl numesc marxism – eu îl numesc iudaism.”
Rabinul Stephen S. Wise, în Buletinul american din 15 mai 1935
„Revoluția din Rusia este o revoluție evreiască”
The Maccabean (New York), noiembrie 1905, p. 250
„Evreia este mama marxismului.”
Le Droit de Vivre, 12 mai 1936
„Iudaismul este marxism, comunism”
Harry Waton, A Program for the Jews and an Answer to All Anti-Semites (New York: Committee for the Preservation of the Jews, 1939), p. 64
„Sufletul comunist este sufletul iudaismului.”
Harry Waton, Un program pentru evrei și un răspuns pentru toți antisemiții (New York: Committee for the Preservation of the Jews, 1939), p. 143
„Noi evreii nu putem fi chemați să denunțăm comunismul.”
The American Hebrew (New York), 3 februarie 1939, p. 11
„Imaginea pe care Uniunea Sovietică o prezintă astăzi este una care ar trebui să aducă bucurie evreiilor lumii.”
The Youngstown Jewish Times, 18 septembrie 1936, pagina 51
„Ar fi absurd să negăm intensitatea participării evreilor la mișcarea revoluționară rusă”.
Leon Dennen, în The Menorah Journal (New York) iulie-septembrie 1932, p. 106
„Acea realizare – revoluția ruso-evreiască – destinată să figureze în istorie drept rezultatul umbrit al războiului mondial, a fost în mare parte rezultatul gândirii evreiești, al nemulțumirii evreilor, al efortului evreiesc de a reconstrui.”
The American Hebrew, 10 septembrie 1920
„Guvernul bolșevic al Rusiei este cheia de cheie a arcului dovezii conspirației evreiești pentru radicalism și dominație mondială.”
William Hard, The Great Jewish Conspiracy (New York: American Jewish Book Company, 1920), p. 31
„Elementele evreiești furnizează forțele motrice ale comunismului”
Dr. Oscar Levy, în George Pitt-Rivers, The World Significance of the Russian Revolution (Oxford, 1920), p. ix
„Evreii [au] furnizat bolșevicilor majoritatea liderilor lor”
The Jewish World (Londra), 16 aprilie 1919, p. 11
„Evreii ruși au avut un rol proeminent în mișcarea bolșevică”
The American Hebrew (New York), 18 noiembrie 1927, p. 20
„Evreiile au ajuns să dețină o putere considerabilă în Partidul Comunist”.
Dr. Avrahm Yarmolinsky, în The Menorah Journal (New York), iulie 1928, p. 37
„Evreul din partea estică [Troțki] care a cucerit Europa”
The Liberator (New York), martie 1920, pp. 26-27
„Adevăratul East Sider [New York Jew Trotsky] este în fruntea lucrurilor în Rusia.”
ML Larkin, în The Public (New York), 23 noiembrie 1918, p. 1433
„Nu este un accident faptul că iudaismul a dat naștere marxismului și nu este un accident faptul că evreii au preluat cu ușurință marxismul; toate acestea sunt în perfectă concordanță cu progresul iudaismului și al evreilor”.
Harry Waton, Un program pentru evrei și un răspuns pentru toți antisemiții (New York: Committee for the Preservation of the Jews, 1939), p. 148
„Karl Marx, care provenea dintr-o veche familie de rabini și străluciți savanți talmudici, urma să arate calea victoriei pentru proletariat.”
L. Rennap, Antisemitism and the Jewish Question (Londra, 1942), p. 31
„Printre strămoșii săi [Karl Marx] s-au numărat rabini și talmudiști, oameni de învățătură și intelect ascuțit.”
Henry Wickham Steed, în The American Hebrew (New York), 9 decembrie 1927, p. 206
„Logica deosebit de evreiască a minții lui [Karl Marx]”
Henry Wickham Steed, în The American Hebrew (New York), 9 decembrie 1927, p. 206
„Domnul. Wickham Steed pune ascensiunea bolșevismului la ușile evreilor.”
The Jewish Guardian (Londra), 28 noiembrie 1924, p. 4
„Revoluția bolșevică i-a emancipat pe evrei ca indivizi”
Dr. Avrahm Yarmolinsky, în The Menorah Journal (New York), iulie 1928, p. 33
„Există mulți lideri bolșevici de origine evreiască”
DL Sandelsan, în The Jewish Chronicle (Londra), 20 februarie 1920, p. 22

„Nu există evreu care să nu spere din toată inima că Uniunea Sovietică va supraviețui și va fi învingătoare”
Zionist Review (Londra: Federația Sionistă a Marii Britanii și a Irlandei), 26 septembrie 1941, p. 7

„Comunismul și internaționalismul sunt în adevăr și de fapt mari virtuți. Iudaismul poate fi pe drept mândru de aceste virtuți”
Harry Watan, A Program for the Jews and an Answer to All Anti-Semites (New York: Committee for the Preservation of the Jews, 1939), p. 80
„Dacă valul istoriei nu se îndreaptă spre internaționalismul comunist… atunci rasa evreiască este condamnată.”
George Marlen, Stalin, Troţki sau Lenin (New York, 1937), p. 414
„Comisarii [evreiești] au fost anterior exilați politici. De ani de zile visau la revoluție în exilul lor la Paris, la Londra, la New York, la Berlin, peste tot și oriunde. Ei au văzut în mișcarea bolșevică o oportunitate de a realiza ideile extreme de comunism și internaționalism la care soarta lor i-a obligat.”
Dr. DS Pazmanik, în The Jewish Chronicle (Londra), 5 septembrie 1919, p. 14

„Poporul evreu nu va uita niciodată că Uniunea Sovietică a fost prima țară – și până acum singura țară din lume – în care antisemitismul este o crimă.”
Jewish Voice (New York: Consiliul Național al Comuniștilor Evrei), ianuarie 1942, p. 16

„Antisemitismul a fost clasificat [de guvernul sovietic] drept contrarevoluție, iar pedepsele severe aplicate actelor de antisemitism au fost mijloacele prin care ordinea existentă și-a protejat propria siguranță”
The Congress Bulletin, (New York: American Congresul Evreiesc), 5 ianuarie 1940, p. 2

„Nu există antisemitism oficial în Rusia; Antisemitismul în Rusia este o crimă împotriva statului.”
Dr. Chalm Weizmann, Poporul evreu și Palestina (Londra: Organizația Zionistă, 1939), p. 7

„Anticomunismul este antisemitism.”
Jewish Voice (New York: Consiliul Național al Comuniștilor Evrei), iulie-august 1941, p. 23

„Rolul pe care îl joacă evreii în guvernul [comunist] al țării [Rusia] nu pare să fie în declin”
Harry Sacher, în The Jewish Review (Londra), iunie-august 1932, p. 43
„Evreii au dreptul de a-și subordona restul omenirii și de a fi stăpâni peste tot pământul. Acesta este destinul istoric al evreilor”
Harry Waton, A Program for the Jews and an Answer to All Anti-Semites (New York Committee for the Preservation of the Jews, 1939), pp. 99-100

„Noi evreii, noi distrugătorii, vom rămâne distrugătorii pentru totdeauna. Nimic din ceea ce vei face nu va satisface nevoile și cerințele noastre. Vom distruge pentru că avem nevoie de o lume a noastră.”
Maurice Samuel, Voi neamurile, pagina 155

„Inteligentsia rusă. . . am văzut în filosofia iudaismului germenii bolșevismului – lupta dintre… iudaism versus creștinism”.
Leon Dennen, în The Menorah Journal (New York, iulie-septembrie 1932, p. 105
„Rusia sovietică a declarat război creștinismului și celor care mărturisesc această credință. În satele rusești de astăzi bolșevicii și Herbert H. Lehman . . . au fost numite „guvernul secret al Statelor Unite” și au fost legate de „comunismul mondial”.
Dr. Louis Harap, în Jewish Life (New York), iunie 1951, p. 20
„Decizia de a naționaliza această bibliotecă (în 1917) a fost luată de primul guvern sovietic, a cărui componență era 80-85 la sută evreiască. Acești birocrați guvernamentali au fost ghidați de considerente ideologice și au susținut… arestarea și suprimarea.” -Președintele Vladimir Putin. În iunie 2013, într-un discurs curajos în fața Centrului Evreiesc și de Toleranță din Moscova