Ferenc
0 aprobate

motoferii@yahoo.es
165.225.92.115
Va felicit domnule Coja pentru scrierea acestui articol si pentru pentru postura pe care ati decis sa o luati la vederea dovezilor. Ati demonstrat exact atitutudinea care are mare lipsa poporul roman si anume de a fi capabil de a urmari, investiga, si asimila firul dovezilor si in ultima instanta, a accepta punctul la care duc toate dovezile, oricare ar fi el.
DIn pacate, exemple ca si cel al dumneavoastra avem putine in istoria romanilor; ceea ce predomina sint exemplele de partialitate, care nu tin seama de faptele istorice asa cum s-au intimplat si care deservesc anumitor interese.

Va salut si va respect!

*

NR – Domnul Ferenc comentează în termenii de mai sus textul meu intitulat Cazul Vass Albert, un text de care aproape că uitasem. Îl voi re-publica în curând. Mă bucură comentariul dlui Ferenc, mai ales că vine din partea unui maghiar! Am așteptat un asemenea comentariu și pe marginea altor texte în care le-am luat apărarea maghiarilor, acuzați pe nedrept! Din păcate nici până azi nu s-a găsit vreun maghiar să-mi mulțumească pentru argumentele descoperite de mine în favoarea ideii că cifrele holocaustului din Ungaria au fost exagerate, iar răspunderea pentru acele crime nu aparține în totalitate maghiarilor!

Domnule Ferenc, imparțialitatea este greu de găsit și la români, dar și la unguri! Pretutindeni este o floare rară. Eu încerc să fiu imparțial, câteodată reușesc. Mă simt bine după comentariul dumneavoastră! Mulțumesc!

NR – Domnul Ferenc comentează textul meu mai vechi intitulat Cazul Vass Albert.  Drept care voi republica acel text uitat. Domnul Ferenc l-a remarcat și mă bucur. Din păcate reacția dlui Ferenc este o excepție printre maghiari: am scris articole și mai importante în apărarea adevărului când acest adevăr le era favorabil vecinilor noștri, iar bieții bozgori nu aveau hicabar!