MOȘU
51 aprobate

oricare@careofi.com
46.37.60.247

 

Cu permisiunea moderatorului, voi comenta aceste…afirmații:

occidentul în care trăieşti tu pute a hoit.(moarte…spirituală, de fapt spirit sufocat de …materialitate(EGO) )

prefer să mor în închisoare decât să atac un amic sacru şi ilustru! (Când un amic/prieten este în eroare se poate cere să gândească/judece/analizeze mai mult la un răspuns pentru a ajunge la…răspunsul corect)

Drama fără ieşire a timpului nostru se cheamă democratizare. (Drama fără ieşire a timpului nostru se cheamă demo(N)cratizare…încălcare de LEGITĂȚI)

am confundat negustorul occidental şi pe cel american cu cavalerul de spadă, deşi am ştiut teoretic că acest negustor a înlocuit onoarea cu creditul.(ONOAREA CU…PERFIDIA)

Trecutul încărcat de impurităţi, de neputinţe şi de eşecuri, şi viitorul purtător de moarte, mi-au revelat un lucru: venim de nicăieri şi mergem spre nicăieri.
(CELE MAI MARI ÎNTREBĂRI ALE ACESTOR TIMPURI SUNT:
CINE SUNT,
DE UNDE AM VENIT,
CE AM DE FĂCUT PE ACEST PĂMÂNT, ÎN ACEASTĂ VIAȚĂ,
ÎNCOTRO, MĂ ÎNDREPT.)

„Asta e tot ce-mi rămâne: (CE-I RĂMÂNE EGO-ului)

Silă de ziua de azi

Şi teamă de ziua de mâine”
(…Teama este cel mai mare rău al lumii! De aici pornesc toate celelalte rele. Pentru a se potoli tumultul gândurilor negative, unii oameni au ales să se retragă în locuri izolate (mânăstiri, ashramuri, peşteri etc.), în mijlocul naturii, departe de lumea
24
http://remerra.blogspot.ro/p/misterele-scolii-zamolxiene.html

dezlănţuită a aşa-zisei civilizaţii umane. Acolo, în mijlocul naturii, gândurile se liniştesc, sufletul se eliberează de teamă şi de alte înlănţuiri, iar omul începe să cunoască adevărata libertate. Însă… puţini sunt cei care au această chemare. Totuşi, se poate obţine liniştea inimii şi a minţii fără a fi nevoie de retragerea în locuri izolate….)
(Fragment din semnificația ”muncii” a 6 ”A șasea muncă – distrugerea păsărilor stimfalide…)

Succes