Evreii conduc lumea? / recolonizarea

Viorel Roman
Romanian Studies,
Modern Jewish History,
Imigration,
Sionism,
Viorel Roman
Acum doi ani se putea verifica pe site-ul Ministerului de externe câte persoane străine au primit cetățenia română, erau informații publice. Din acele informatii reieșea că 200.000 de evrei au primit cetățenia română doar în cele doua mandate ale lui Băsescu, fiindcă el semna. Pentru ce să primească atâția evrei cetățenia română? De ce ar vrea evreii să locuiască în România asta ” săraca ” , de unde românii sunt alungați spre alte meleaguri din cauza veniturilor mici?

Un milion de proaspeți cetățeni români au secretizate datele personale banale (nume și prenume) și se presupune, pe bună dreptate, că toți aceștia provin din Israel și se pune astfel în practică planul de invadarea al României (proiectul ” Israel în România „) dezvăluit de profesorul Ion Coja: România, colonie a Israelului? La Sighetu Marmației se va construi cea mai mare sinagogă din Europa. Mai 2017: ” În prezenţa celor 280 de rabini în frunte cu Marele Rabin Aron Teiltelbaum şi a sutelor de invitaţi din România şi străinătate s-a oficiat ceremonia de sfinţire a pietrei de temelie la Sinagoga Ortodoxă ce va fi reconstituită la Sighet, după modelul celei distruse de incendiu, în 1944. ” http://www.graiul.ro/ 2017/05/2 9/s-a-sfintit-temelia-noii-sin agogi-din-sighet/ Construiesc acolo unde se află și Memorialul Martirilor Romani.

Cinică asociere, sinagoga o să fie alături de monumentul dedicat românilor uciși de evreii bolșevici, adică bunicii și părinții ăstora cu sinagoga. Marele Rabin Aron Teiltelbaum a oficiat ceremonia de sfinţire a pietrei de temelie la viitoarea sinagogă de la Sighetu Marmației. Se pare că asistăm pasivi la derularea proiectului ” Israel în România ” despre care pomeneam mai sus. Din cauza unei sărăcii impuse programat, românii își părăsesc țara. Culmea, România este țara cea mai bogată în resurse naturale din Europa!!! Emigranții noștri sunt săracii care fug dintr-o țară bogată. Săraca țară bogată!

În timp ce milioane de romani au părăsit România conform unui plan diabolic privind exodul poporului român, ca să elibereze spațiul vital într-o țară bogată și frumoasă pentru alții, simultan are loc și o migrație inversă, Israel se mută în România, pe lângă ” musulmanii importați legal ” la ordinul UE din occidentul pe care l-aui invadat grație planului Kalergi de metisare a Europei, pus în practică ” pas cu pas ” de Frau Merkel și slugile ei europene. Pe lângă evreii pământeni, rămași în România, au fost importați alții, cu cetățenie israeliană, care sunt folosiți acum ca vectori de opinie, fiind instalați ca formatori de opinie pe la posturi … View full abstract