anonim
274 aprobate

inamiculsistemului@gmail.com
86.127.76.9
NATO si UE au reusit in liniste sa colonizeze in Romania peste 500000 de ucrainieni care in timp vor primi cetatenia romana . Cu al doilea razboi mondial am avut 800000 de basarabeni refugiati in Romania dar de nationalitate romana si nu ucrainieni care nu au reusit sa acopere pierderile umane si depopularea fata de tarile vestice .
NATO si UE au reusit sa schimbe proportiile etnice ale Romaniei in liniste fara nici o reactie in campaniile mediei evreisti pentru care se poate spune ca avem in fata un genocid etnic in vederea schimbarii proportiilor etnice planificat pentru ca toate campaniile pentru colonizari sub masca refugiatilor de razboi au fost atent planificate din timp si coordonate in acelasi timp in media din Romania. In momentul de fata nici un politician si nici un ziarist nu pune problema sumelor de bani pentru toate aceste campanii mediatice ,,pro-ucrainiene” si pentru colonizarile de emigranti- refugiati de razboi.
Schimarile etnice din acest val de emigranti sunt la nivelul celor din timpul colonizarilor cu populatii straine din timpul ocupatiei imperiului austro-ungar pentru care se poate spune ca UE a planificat din timp toata colonizarea si dovada in sine o reprezinta campaniile pro-ucrainiene initiate de Traian Basescu si de postul Romania TV.