Coaliție mondială pentru înlăturarea lui Nicolae Ceaușescu…
Contains Link

radu Stefan17 hours ago

Eu am expus de cateva ori interviul luat lui Milton Bearden , Miklos Nemet si altii , in cadrul filmului facut de Susanne Brandstatter despre”revolutie”( tradus de Carolina integral) pe acest blog, deja acum doi ani. ,
Acest film a fost transmis de ARTE si in Germania si in Franta inca din 2004 !
Acest film astarnit un imens scandal !!!!!!!!!! caci americanii nu au avut legal voie sa intervina direct intr-o tara spre a rasturna regimul tarii respective – este contra legilor/conventiilor internationale – si de aceea Milton Bearden se fereste ca de dracu sa marturiseasca exact cum si in ce masura a colportat CIA -ul lovitura de stat din Romania.
In tot cazul Gorbaciov a fost COOPTAT de CIA sa faca treaba murdara cu ungurii cu tot. Dar de participat in secret au participat mai multe servicii secrete – francezii cu Fonvielle (e in film) , de asemeni, ungurii cu diplomata Eniko Bollobash si , nemtii de asemeni!
BEARDEN, NEMET etc sau retracteaza ce au zis sau nu mai vorbesc deloc in ziua de azi, datorita scandalului enorm starnit de film cu interviul luat in direct lor
Mai sus autorul articolului zice :
„Astăzi, conducătorul secţiei CIA pentru Europa de Est, Milton Bearden, recunoaşte că toate acţiunile subversive au fost dirijate din Washington. Care a fost totuşi tehnologia schimbării regimului din România? În prima etapă – discreditarea lui Ceauşescu”.

AICI AVETI FILMUL FORMIDABIL AL LUI SUSANNE BRANDSTATTER , film ATACAT DE CIA SI DE ADEPTII CARE TREBUIE SA ISI MUSAMALIZEZE MISCARILE SI DOVEZILE PRINSE SI REDATE DE SUSANNE BRANDSTATTER , creatoarea documentarului colosal de important pentru romani caci observati mai jos, Milton Bearden retracteaza innuendourile sale din interviul dat de el initial, lui Susanne Brandstatter.!

gasiti aici traducerea cuvant cu cuvant a filmului executata de Carolina:
https://ioncoja.ro/anti-romanis…

Iar aici gasiti retractarile CIA-ului (Milton Bearden)caci e ilegal sa incalci tratatele si conventiile internationale care interzic !!!!!!!!!! interventia directa !!!!!!!!!!!!!a unos servicii secrete in treburile unei tari spre a darama regimuri !!!!!!!!!!!!ci trebuie sa inarmezi/provoci populatia acelei tari !!!!!!!!!!!sa ia arma in mana si sa schimbe ea regimul !!!!!!!! din acea tara – DECI DIN ACEST MOTIV CIA NU VA RECUNOASTE NICIODATA EXACT DIMENSIUNEA INTERVENTIEI SALE IN DARAMAREA CEAUSESTILOR!
De aici agresionarea filmului lui Susanne Brandstatter de catre CIA – dar prea tarziu caci a iesit si rusul din articolul publicat mai sus si spune exact acelasi lucru demonstrat de brillianta Susanne Brandstatter care a imortalizat banditii CIA -ului vorbind prea mult, desi mascat, despre contributia lor la crima!
Da , l-au cooptat pe Gorbaciov si pe unguri sa le faca treaba murdara, dar CIA + serviciile secrete rusesti a organizat totul cu shobolanii ce-l inconjurau pe Ceausescu si care au muscat mana ce le-a dat sa manance, in cap cu Stanculescu!

Aici aveti propaganda CIA contra filmului lui Susanne Brandstatter care i-a demascat IREVERSIBIL!
http://jurnalul.ro/campaniile-…

less