Dumitru Buta
78 aprobate
Dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.132
Nicolae Boyd

Ghinion!
Cum ar spune un alt incapabil (președintele Werner) cu care s-a procopsit țara asta. Am fost coleg de clasa cu Ciucă 4 ani in LMTV și apoi 3 ani în SMNB. Deci, îl știu „din scutece”. Nici la algebră nu a ridicat mâna vreodata în viața lui, căci habar nu avea care e răspunsul. Poate a ridicat mâna ca să iasă la toaletă să facă pipi în timpul orei de mate cu profesorul Cătănoiu. Hai să fim serioși! Ciucălăul a fost și este un mediocru înnăscut.
Pentru mine, care-l știu de când era în izmene e uimitor (nu o enigmă, căci știu pe ce traseu a parvenit) cum un individ de nivelul lui intelectual a ajuns ce a ajuns. E uimitor, dar eu știu răspunsul! Se numește CIA și l-a recrutat încă din anii ’95 pentru a-l folosi. A reușit CIA! Bravo CIA / „partenerul strategic”!
Întrebările mele: Unde e poporul? Oamenii cu adevărat valoroși, unde sunt? Vă dați seama că tabloul Ciucalaului ( noi îl „alintam” frunte lată) va rămâne pe vecie în panoplia marilor oameni de stat? Dumnezeule !
Ce fatalitate pentru Romania!!!
Ciucă a ajuns alături de Maniu, Brătianu, Rosetti, Sturza, Maiorescu, Ghica, Catargiu,Tatarascu, Antonescu și alți adevărați oameni de cultură și proeminenți oameni politicieni. Wow ! Ciucă, băi frate ..!!! 😯😲.alături de toate somitățile astea. Păi Ciucă pe lângă toți aceștia e un nimeni. Nivelul lui e zero din toate punctele de vedere. Întrebați-l cele mai simple banalități despre orice și o să fie mut. Îl cunosc. Știu ce-i „poate intelectul”. Luați consilierii de lângă el și foile de pe care cu greutate citește, și e TABULA RASA .Mă indoiesc că americanii i-au putut „metamorfoza tehnologic” intelectul mai mult decât a fost inzestrat nativ. IQ-ul lui e de om mediu. Nu l-au transformat în genial pe Ciucă ăla care-l știm toți cei care-l cunoaștem că e de nivel mediu. Evaluat, spre înțelegere strict militară, previziunea noastră pentru el ca militar era că va ajunge maxim-maximorum un maior, comandant de companie de infanterie. Atât și nimic mai mult! Or fi ei americani, dar pe asta nu o pot rezolva. Nu-l pot face mai deștept decât este. Și se vede cu ochiul liber că nu au reușit.🤣🤣 E la fel de mediocru. Cum dracu a putut ajunge ăsta general?
Auzi Ciucă general .
.Frizează nebunia sau hazul extrem pentru noi să ni-l închipuim general ca să nu mai zic mai departe, general cu 4 stele și Șef SMG, ministru / PM …și viitor președinte pe Nicu Ciucă. Realizați câți bani din banii voștri au trecut și trec în fiecare zi prin pixul și sunt la cheremul unui băiat ca ăsta cu nicio cunoștință reală economică?
Nu are omul nicio veleitate să poată lua decizii la un asemenea nivel. Au supt și sug americanii la greu din bugetul sărac al țării, în timp ce oamenii mor arși prin spitale.
Voi cum mai puteți accepta? Voi.. oamenii normali și neaserviti nimănui.
Poate cineva sa creadă ca un simplu camionagiu cu 4 clase poate pilota un avion supersonic? Eu zic categoric nu!
Băi fraților!! Ați inebunit?
El pe lângă toți cei enumerați și mulți alți PM e un vierme de bălegar pe lângă Vulturul Harpie.
Ce ghinion pe țara asta!!!!!!
Un ghinion meritat de cetățenii români, dacă acceptă Ciolaci, Werneri și Ciucălai să-i conducă, înseamnă că exact asta merită.
Dacă au ajuns Iohannis, Ciucă și Ciolacu să vă decidă destinele voastre și ale copiilor voștri, nu mai e nimic de comentat!
Daca voi nu vă salvați viitorul copiilor voștri, nimeni nu o va face pentru voi. Never Ever !
Succes nație română!