Cine vrea ca românii să fie și mai anti-semiți?

2022-12-27T22:34:54+02:0027 decembrie 2022|Doctrină naţionalistă|

Cine își dorește ca românii să devină antisemiți?

Doamna Măriuca Vulcănescu dezvelind bustul tatălui ei

În aceste vremuri tulburi și periculoase, când se destramă o lume și granițele devin tot mai incerte, România este ținta unor provocări stranii.

În programa școlară, „Istoria românilor” este minimalizată, restrânsă și livrată la pachet cu Geografia, în vreme ce este introdusă ca materie obligatorie și de sine stătătoare „Istoria evreilor”.

Românilor li se interzice să cânte colinde în ziua de Crăciun, în Piața Universității din București, pentru că acolo a fost instalată o „menoră” de Hanuca.

Obiceiul de a instala o „menoră” în decembrie, în buricul târgului, a fost inaugurat în decembrie 2020. Atunci, în plină pandemie, Iohannis și guvernul Orban s-au înghesuit la eveniment, încălcând regulile de distanțare socială pe care tot ei le dictaseră.

În urmă cu câteva zile, de 1 Decembrie, cu un Iohannis singur cuc, izolat sub Arcul de Triumf, și cu interdicția participării publicului la paradă și la orice manifestări de bucurie, fusese cea mai deprimantă Zi Națională din istoria României.

Acum, bustul mucenicului Mircea Vulcănescu din sectorul 2 este amenințat cu dărâmarea la cererea Institutului Elie Wiesel, pentru că a fost declarat „criminal de război” de un tribunal stalinist.

Monumentul filosofului-martir, care și-a dat viața în temniță pentru aproapele lui și care a lăsat cu limbă de moarte cutremurătorul mesaj „Să nu ne răzbunați”, este doar ultima dintre „țintele” Institutului Wiesel, condus de Alexandru Florian, fiul odiosului politruc stalinist Radu Florian, care și-a propus să demoleze tot ce nu au putut distruge călăii și temnițele comuniste: Memoria.

Cineva pare că își dorește cu tot dinadinsul ca românii să devină antisemiți. În ce scop? Cine se joacă cu focul și vrea să mai verifice o dată – tot în decembrie – dacă „mămăliga explodează”?

2 Comments

 1. Buta Dumitru 5 ianuarie 2023 la 7:10 pm - Raspunde

  Cine vrea ca Românii să fie și mai antisemiți ? Răspunsul este simplu și cunoscut din acțiunile promovate :
  1. Cine și-a dorit ca după 1989, să îngenucheze pe români ?
  2.Cine luptă să reducă la tăcere pe români prin frica de închisoare ?
  3. Cine a adus prin invazii neamul pe teritoriul românesc,unguresc și polonez ?
  4.Cine ne falsifică istoria românească ?
  5.Cine a coordonat după 1989, din SUA, ca să ne distrugă economia țării sub presiunea sloganului de privatizare ?
  6.Cine dorește ca Basarabia să fie anexată Ukrainei ?
  7.Cine a făcut presiuni ca sub formă ocultă și oribil de mincinoasă, a redus numărul de ore la disciplina istoria românilor din școli prin comprimare cu alte discipline, dar a alocat ore pentru istoria jidănească ?
  8. Cine duce propaganda că românii sunt un popor de asasini și violenți ?
  9.Cine a impus ca mulți români să părăsească Țara imediat după 1989 ? (soroș ?)
  10. Cine sunt cei care supraveghează și dirijează în parlament proiecte de legi împotriva românilor ?
  Nu ați ghicit ? Elita Sionistă prin conducerea cahaleloor Această elită este majoritară în oculta mondială care impun legi GOYLOR trecând peste constituțiile popoarelor și instiuția ONU.

 2. CD 28 decembrie 2022 la 2:40 am - Raspunde

  RUSIA CERERE PROPRIETATE PESTE 3 PROPRIETĂȚI SUPLIMENTARE LA IERUSALEM
  De Hana Levi Julian

  Rusia a cerut Israelului să transfere proprietatea asupra a trei biserici istorice, toate situate pe Muntele Măslinilor, sub controlul Moscovei.
  Fostul prim-ministru al Rusiei, Serghei Stepashin, a anunțat duminică că intenționează să depună un proces la o instanță israeliană pentru a forța statul evreu să restituie Rusiei proprietatea asupra bisericilor.
  Stepashin este definit ca „șeful Societății Imperiale Ortodoxe Palestiniene”, a raportat Ynet.

  Cele trei proprietăți vizate sunt cele ale Mănăstirii Maria Magdalena, Mănăstirii Înălțarea Domnului și Bisericii Viri Galilaei, care servește și ca reședință de vară a Patriarhului Ortodox Grec, care nu este un fan al guvernului israelian.
  Prințesa Alice de Battenberg, bunica Regelui Carol al III-lea al Marii Britanii și strănepoata Reginei Victoria a Angliei, este înmormântată la Mănăstirea Maria Magdalena. Prințesa a fost declarată dreptă printre națiuni după moartea ei.

  Toate acestea au loc în timp ce președintele Rusiei, Vladimir Putin, așteaptă încă o decizie cu privire la proprietatea complexului Alexander Court din Ierusalim, care se află într-o locație turistică strategică în inima orașului vechi.
  Primul ministru Benjamin Netanyahu i-a promis lui Putin că Israelul va transfera proprietatea asupra site-ului către Rusia, în schimbul eliberării cetățeanului israelian Na’ama Issachar, care a fost închis la Moscova pentru posesie de droguri în 2019.

  Isahar a fost eliberat, dar Israelul nu și-a respectat încă finalul înțelegerii. Este de așteptat să se formeze o echipă specială de miniștri care să discute problema și să ia o decizie atunci când noul guvern va fi așezat.
  „Am lucrat la el timp de cinci ani; am găsit toate documentele istorice, dar situația cu Ucraina a răcit lucrurile, iar Israelul se comportă ca de obicei în Israel – au decis să nu decidă și se joacă cu noi”, a spus Stepashin.
  „Rusia va exercita presiuni pentru a obține controlul asupra proprietății”.

  Sursa: https://www.jewishpress.com/news/global/russia/russia-demands-ownership-over-3-additional-jerusalem-properties/2022/12/25

  Traducerea: CD

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top